március 23.
Emőke

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Fodor Gábor: Orbán Viktor csapdát állított az ellenzéknek
Létrejött az ellenzéki összefogás: Mesterházy Attilát, Bajnai Gordont és Gyurcsány Ferencet Fodor Gábor követi a listán.

Hónapok óta tárgyalt az ellenzék az együttműködésről, tegnap végül sikerült megállapodniuk. Az MSZP részéről erős volt a szándék, hogy széles körű legyen, tehát ne csak a baloldali pártokat érintse az összefogás. Fodor Gábor, a Liberálisok elnöke elárulta, önállóan szerettek volna indulni a választásokon, de kedvezőnek bizonyult ez az ajánlat, ugyanis a Liberálisok által képviselt gondolkodásmódot – az embereket helyezik előtérbe az állammal szemben – csak ők képviselik, a baloldal pedig nyitott rá, hogy ez az értékrend is megjelenjen a későbbiekben. Fontosnak tartja, hogy az emberek lássák, képesek összefogni és sikereket elérni annak ellenére, hogy Orbán Viktor „csapdát állított” az ellenzéknek a választójogi törvénnyel. Ezzel az összefogással az együttműködés kultúráját is szeretnék megmutatni, tehát hogy mi az, ami összeköti a különböző értékrendeket valló pártokat.
 

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. január 15. 9:25

Címkék: fodor gábor   liberális   baloldal   összefogás   politika   politikus
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG