március 25.
Irén, Írisz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Presser Gáborékról vonatot neveztek el
A Megasztárban dolgozott együtt Presser Tillával és már akkor is nagyon élvezte a közös munkát, ezért örömmel vállalta a Propagandás szereplést.

A forgatás alatt visszatértek gyermekkora helyszínére és a zenész szülőházába is ellátogattak. A ház ugyanolyan formában áll, mint anno, csupán annyi változott, hogy kikerült az ajtó mellé, a ház híres lakóinak fényképe, köztük Presser Gáboré is. Az elismerések sora azonban itt nem ér véget, pénteken restaurált gőzöst avat az LGT, melynek orrát a Locomotiv GT felirat díszíti majd.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2013. november 20. 11:15

Címkék: presser gábor   zene   koncert   till attila   tilla   propaganda
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG