április 22.
Csilla, Noémi

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Itt az új adótörvény
Hétfőn fogadta el az országgyűlés a jövő évi adótörvényeket.

A Mokka kérdéseire Vámosi-Nagy Szabolcs, adószakértő, ügyvéd válaszolt a stúdióban.

- Tényleg megkönnyítik az életünk a jövő évi adótörvények?
- Mitől csökkennek majd a vállalkozások terhei? Mi változik?
- Családi adókedvezmény: kik járnak jól? Mennyivel marad több egy négy tagú családnál? Három gyerek esetében még kedvezőbb lesz?
- A házastársak közötti vagyonszerzés illetékmentes lesz, egyenes ági rokonokkal szemben a házastárs hátrébb sorolása megszűnik az illetéktörvényben. Ez mit jelent?
- A magasabb közteher fizetése mellé járjon magasabb társadalombiztosítás és munkanélküli ellátás. Ez kiknek szól? Ez választható lesz vagy automatikus jár majd azoknak, akik több közterhet fizetnek?

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2013. november 20. 10:00

Címkék: törvény   változás   adó
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG