augusztus 15.
Mária

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Völgyesi Gabi szerint semmilyen esetben sem szabad verni a gyereket!
Egy amerikai tanulmány szerint, azok a gyerekek akiket gyakran megvernek a szüleik, sokkal gyakrabban válnak agresszív felnőttekké.

Völgyesi Gabit nem lepte meg a kutatás eredménye. Szerinte egyértelműen rossz, ha a szülő agresszív fellépéssel akar megoldani egy helyzetet. Az énekesnő a Mokkában elmondta, így semmilyen problémát nem lehet megoldani és a gyermekeket rendkívül megalázó helyzetbe hozza az elfenekelés. Völgyesi Gabi azt is elmesélte, hogy nem sok helyen elfogadott a nevelési célzattal adott pofon, például Svédországban sem, ahol rokonai tanárként dolgoznak. Ha a gyereket erősszakkal próbálják nevelni, akkor ő is erőszakkal fog válaszolni a helyzetre, mondta Senkár Éva. A szakértő szerint, azt kell megtudni, mi az ami például hisztit vált ki a gyermekből, nem veréssel reagálni.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2013. november 4. 11:07

Címkék: völgyesi gabi   gyerek   verés   vodafoneKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG