április 22.
Csilla, Noémi

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Magyar gasztrodíjat kapott egy vietnami leves
Megjelent a Gault&Millau étteremkalauz legújabb, 2014-es kiadása, amiben már vidéki éttermeket is ajánlanak.

A kérdésekre Molnár B. Tamás a Magyar Gasztronómiai Egyesület alapítója, Gault&Millau Magyarország étteremkalauz főszerkesztője, valamint Szabolcs Éva és Szalisznyó Tibor, a Funky Pho étterem képviselői válaszoltak a Mokka stúdiójában.

- Mi az a Gault&Millau?
- Milyen szempontok alapján értékelik az éttermeket?
- Miért vezették be idén a street food kategóriát is?
- Hogyhogy egy tradicionális vietnami étel, a pho leves lett az Önök éttermének a névadója?
- A pho leves jelenleg talán a legdivatosabb, legtrendibb, "legkúlabb" étel a fővárosban. Több vietnámi étterem, illetve pho bisztró is nyílt az utóbbi időszakban Budapesten. Mitől ilyen népszerű a vietnámi konyha, és abból is leginkább a pho leves?

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2013. október 15. 11:43

Címkék: gasztronómia   leves   étterem
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG