április 24.
György

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Újabb magyar gasztrosiker!
Megjelent a Gault&Millau étteremkalauz legújabb, 2014-es kiadása, amiben már vidéki éttermeket is ajánlanak.

Molnár B. Tamás, a Magyar Gasztronómiai Egyesület alapítója, a könyv főszerkesztője szerint mára megállt a szakácsszakma korcsosulása, és kisebb szigetek jelentek meg az érdektelenségben: vidéken egy-két étterem megpróbálja orvosolni a turizmus rossz, magyaros beidegződéseit. A Mokka stúdióban Molnár B. Tamás a Magyar Gasztronómiai Egyesület alapítója, Gault&Millau Magyarország étteremkalauz főszerkesztője, valamint Szabolcs Éva és Szalisznyó Tibor, a Funky Pho étterem képviselője válaszolt a kérdésekre.

- Hogyhogy egy tradicionális vietnami étel, a pho leves lett az Önök éttermének a névadója?
- Mi az a pho leves?
- Hogy készül a pho leves?
- Milyen alapanyagokat hoztak magukkal?
- Ezekből minden beszerezhető Magyarországon?

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

 

Korhatár: 12 év

2013. október 15. 11:56

Címkék: gasztronómia   leves   étterem








KÖZÖSSÉG
          



MŰSORÚJSÁG