március 30.
Zalán

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Bálint Antónia: "volt, hogy ideges lettem"
Bálint Antónia és párja, Tereh István a Mr és Mrs forgatásain alapvetően jól érezték magukat, de azért előfordult, hogy Toncsi ideges lett. Szerinte annyi helyen kell viselkedni, hogy "lehet menni a diliházba", ha a feszültséget nem adja ki magából valaki.

Alapvetően játéknak fogták fel a sztárpár-show forgatásait és jól "elponénkodtak". A temperamentumos Toncsinál azonban néha szerelme "huzogatja a féket", hiszen saját bevallása szerint ő a páros nyugodt fele. Antónia szerint egy-két órás közös program során is 10-20 hullámhegy és hullámvölgy játszódik le közöttük. A műsorból majd az is kiderül, mennyire ismerik egymást a kedvesével.


Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.
 

Korhatár: 12 év

2013. szeptember 11. 10:43

Címkék: bálint antónia   párkapcsolat   zenész   műsorKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG