május 30.
Janka, Zsanett

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Magyaros lagzi lesz Orbán Ráchel esküvője
Az év lakodalmának is nevezhetjük Orbán Ráhel esküvőjét.

 A miniszterelnök lánya most szombaton áll oltár elé. Igazi hagyományos lakodalom lesz, mindenféle fényűzés nélkül. A stúdióban Madarász Zsuzsi esküvőszervező és Buday Péter séf az esküvő menüjéről és magáról a ceremóniáról beszélt.
- A menüt látva, ez mennyire klasszikus esküvői menü?
- Mi alapján állítják össze a séfek egy esküvő menüjét?
- Több helyen is írják, hogy birkapörkölt is lesz a menüben, de máshol azt, hogy őzpörkölt lesz. Méghozzá a szülei esküvőjén lévő pörköltnek a receptje alapján fog készülni. Melyik az elegánsabb egy ilyen esküvőn?
- Nincsen semmilyen idézet a meghívón, csak a nevek, helyszínek és az időpontok. Mennyire megszokott, hogy ilyen egy meghívó?
- Mennyire bevett szokás, hogy magyar tervezők ruháiba mennek férjhez az ismert emberek?

 

 

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2013. szeptember 6. 12:32

Címkék: orbán viktor   lagzi   esküvő   esküvői ruhaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG