április 24.
György

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Harminc napos maratonra készül az ultratriatlon világbajnok
Újabb nagy dobásra készül Szőnyi Ferenc, ultratriatlon világbajnok!

A 49 éves komáromi családapa csupán hat éve kezdett el sportolni, mégis számtalan rekord kapcsolódik a nevéhez. Többek között ő tartja a Tíz Nap Tíz Ironman világ- és a 24 órás kerékpározás magyar csúcsát, most pedig egy 30 napos emberfeletti teljesítményt kívánó maratonra készül, amiről a Mokkában mesélt.

- Mikor és miért döntött úgy, hogy elkezd ilyen komolyan sportolni?
- 1 nap alatt hány km-t fog úszni, biciklizni, illetve futni?
- Hogyan készül fel a megmérettetésre?
- Milyen feltételeknek kell megfelelnie annak, aki indulni szeretne?
- Milyen extrémesetekkel találkozott a versenyeken az évek során? Van, hogy valaki rosszul lett, esetleg bele is halt a túlhajszolásba?


Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

 

Korhatár: 12 év

2013. szeptember 4. 11:50

Címkék: világbajnokság   maraton   verseny
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG