december 1.
Elza

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Harminc napos maratonra készül az ultratriatlon világbajnok
Újabb nagy dobásra készül Szőnyi Ferenc, ultratriatlon világbajnok!

A 49 éves komáromi családapa csupán hat éve kezdett el sportolni, mégis számtalan rekord kapcsolódik a nevéhez. Többek között ő tartja a Tíz Nap Tíz Ironman világ- és a 24 órás kerékpározás magyar csúcsát, most pedig egy 30 napos emberfeletti teljesítményt kívánó maratonra készül, amiről a Mokkában mesélt.

- Mikor és miért döntött úgy, hogy elkezd ilyen komolyan sportolni?
- 1 nap alatt hány km-t fog úszni, biciklizni, illetve futni?
- Hogyan készül fel a megmérettetésre?
- Milyen feltételeknek kell megfelelnie annak, aki indulni szeretne?
- Milyen extrémesetekkel találkozott a versenyeken az évek során? Van, hogy valaki rosszul lett, esetleg bele is halt a túlhajszolásba?


Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

 

Korhatár: 12 év

2013. szeptember 4. 11:50

Címkék: világbajnokság   maraton   verseny

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG