október 21.
Orsolya

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Tatár Csilla energiakezelést kapott, de nem győzte meg...
Uri Geller nyomdokaiba léphet Harasztosi László, a magyar parafenomén. László a világ több országában is bemutatta már tehetségét, hazánkban azonban nem igazán vált ismertté. A Mokka vendége volt Harasztosi László, parafenomén, Decsi Tamás, vívó világbajnok és Ábrahám Zoltán, rally-versenyző.

A parafenomén demonstrálta képességét Tamás és Csilla segítségével, Tamást „kimerevítve” rátették két székre, és a mozdulatlan, öntudatlan ember hasán lépkedett Tatár Csilla. Tamás, akár egy darab fa teljesen érzéketlenül, önkívületben tűrte ezt. László elmondta, hogy ilyen, és ehhez hasonló mutatványokat nem lehet bemutatni akárkin, vannak ennek előfeltételei. A vívó elmesélte, hogy amikor ki lett merevítve, akkor elvesztette a kontrollt a teste felett, és nem is volt öntudatánál, nincsenek emlékei arról a két percről. Energiakezeléssel László rendszeresen szokott segíteni sportolókon, hogy ne fáradjanak el, ilyen például Decsi Tamás, és Ábrahám Zoltán is, akik szerint a módszer tökéletesen működik. László eztuán Csilla testébe is küldött energiát, ám Váczi Gergővel ellentétben Csillát még így sem győzte meg a parafenomén ereje…


Nézd meg a Mokka videóját!


A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2013. augusztus 8. 11:06

Címkék: sportoló   energia   kezelés   parafenomén   tatár csilla   váczi gergő

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG