április 4.
Izidor

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Tarlós: vágyálom a négyes metró második szakasza
Jövő márciusban várhatóan átadják a négyes metró első szakaszát. A második szakasz egyelőre pénzhiány és előkészítetlenség miatt nem épül tovább.

Az átadás után egy évig a metróvezetők majd felügyelik az önműködő járművek működését, majd elbontják a pilótafülkét, hogy az utasok akár a szerelvény elején is kinézhessenek. Tarlós István elmondta, hogy ő az első olyan kompetens megszólaló a metrók átadási határidejét illetően, akinek az előrejelzése nem csak hogy bejött, de még optimálisabban is alakultak a dolgok (2015-re ígérte ezt korábban). A főpolgármester elmondta, hogy egyes tudósításokkal ellentétben 2010-előtt emelkedett kétszeresére a megépítési költség, ami ezután történt, az a korábbi hiányos tervek miatt volt szükséges. Jelen pillanatban 450 milliárd forint a teljes költség. A metróvonal második szakaszával kapcsolatban elmondta, hogy egyelőre vágyálom kategóriás, mert se terv, se pénz nincsen rá, ráadásul műszaki problémák sora áll a kivitelezés útjában. A hármas metró vonalának felújítása egyelőre fontosabb, mint a négyes metró folytatása, mert 2015-ben már balesetveszélyes lesz ez a vonal.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2013. július 31. 10:33

Címkék: tarlós istván   metró   metro4   közlekedés   felújításKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG