augusztus 7.
Ibolya

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Gyilkos szamarak ölték meg a férfit

Két szamár tépett szét egy 65 éves férfit, Magyarszecsődön. A holttestre az állatok gazdája talált rá a karám bejáratánál. Az áldozatra feltehetőleg hátulról támadtak rá a megvadult patások, majd letépték róla a ruháját és halálra harapdálták. A szamarakat elzárták és megfigyelésük után döntenek a sorsukról. A Tények riportja következik, majd vendégeinkkel magyarázatot keresünk az állatok megdöbbentő viselkedésére. Schneider Kinga, a Noé Állatotthon Alapítvány szóvivője és Csigás Zoltán, állatpszichológus volt a Mokka vendége, illetve Ottó, a szamár.

- A két szamár, amely rátámadt a férfira ugyanilyen fajtájú volt, mint Ottó?
- Fajtától függően eltérhet ezeknek az állatoknak a viselkedése, természete?
- Tapasztalataid szerint miért vadulhattak meg ennyire ezek az állatok?
- Milyen állatok a szamarak, mit kell tudni a viselkedésükről, természetükről?
- A sajtóban azt lehetett olvasni, hogy az áldozat volt, hogy etette is az állatokat de már ő is felfigyelt rá, hogy egyre agresszívabbak kezdenek lenni. Mi válthatja ki ennél a fajtánál az agressziót?
- Állhat egy ilyen támadás hátterében esetleg valamilyen betegség pl. veszettség, ami indokolná a kegyetlen magatartásukat?


Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2013. május 16. 10:12

Címkék: állat   gyilkos   támadásKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG