szeptember 27.
Adalbert

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Csecsemőt vágott a falhoz

Az ajtónak dobta élettársa kilenc hónapos csecsemőjét egy budapesti férfi. Összevesztek, a férfi dühében a nő gyerekeit verte össze. A kicsi súlyosan megsérült, eltört a szemöldökcsontja, és a nagyobb, két éves gyereket is kórházba kellett vinni, mert dőlt a szájából a vér. A férfit letartóztatták. Szomszédjai szerint igen agresszív, többször összeveszett már velük, sőt, egyiküket meg is verte. A témával kapcsolatban Báló Ottília, a Fészek Gyermekvédő Egyesület ügyvezetője volt a Mokka vendége.

- Véleménye szerint mit kellett volna tennie az élettársnak, hogy megelőzze a bajt, egyáltalán tudott volna tenni valamit ellene tenni?
- Sajtóinformációk szerint a kisbaba 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, a nagyobbik gyerek könnyebben sérült meg.
- Milyen büntetést kaphat a férfi?
- Azt elképzelhetőnek tartja, hogy a gyermekeket elveszik az eset miatt a szülőktől?
- Amennyiben igen, úgy hogyan választják ki a befogadó családot? Milyen feltételeknek kell megfelelniük az örökbefogadó szülőknek?
- Mennyire gyakori eset, hogy gyermekeket bántalmaznak?

 

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2013. május 2. 9:47

Címkék: agresszió   gyerek   bántalmazás   verés   szülő   nevelőszülő   csecsemő   sérülésKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG