augusztus 14.
Marcell

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Állami szervek is felelősek az agárdi kisfiú haláláért

Természetgyógyászt hívtak a szülők a másfél éves agárdi kisfiú halála előtt néhány nappal. A szülők ügyvédje azt mondja, hogy a család mindent megtett annak érdekében, hogy táplálják a gyereket. Azt viszont nem tudni, hogy miért nem vitték kórházba, amikor látták, hogy már csak négy és fél kiló. A rendőrség a ház kameráinak felvételeit is vizsgálja, hogy mikor ki ment a családhoz. Hogy kié felelősség a gyermek halála miatt? Erre keresték a választ dr. Illés Blanka családjogászi ügyvéddel.

- Ha bejelentés érkezik a gyermekjóléti szolgálathoz, hogy egy gyermeket nem megfelelő körülmények között nevelnek vagy veszélyeztetnek a fejlődésben, milyen kötelezettségei vannak a szervnek?
- Ha a gyermekjóléti szolgálatnak jelentenek egy esetet, akkor van valamennyi átfutási idő, amivel számolni kell, mielőtt megteszik a szükséges intézkedéseket?
- Sajtóinformációk szerint nagy az esély arra, hogy egy vagy több állami szervezet is súlyosan hibázott az Agárdon halálra éheztetett kisgyermek ügyében. Alá tudja támasztani, hogy a szülőkön kívül valószínűleg más szerv is hibázott?
- A szülők egyházban éltek a nagyszülőkkel, így nekik is látniuk kellett, hogy valami nincsen rendben a kisfiúval. Elképzelhető, hogy a nagyszülőket is letartóztatják?
- A szülőket különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsítják. Milyen büntetésre számíthatnak?

 

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2013. április 23. 10:40

Címkék: mokka_közélet   halál   szekta   kisfiú   orvos   gyerekKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG