Videók Extrák Teljes adások Hírek Galéria Műsorvezető SMS-Kvíz
Videók Extrák Teljes adások Hírek Galéria Műsorvezető SMS-Kvíz

Nézd a Mit tenne a gyereked? adásait, és nyerj 50.000 Ft-os vásárlási utalványt!

Ördög Nóra vadonatúj műsora szerda és csütörtök esténként garantálja a felhőtlen szórakozást és a vidám pillanatokat! Ám most nem csak ezért érdemes nézni a Mit tenne a gyereked? -et, hanem azért is, mert ha velünk játsszol, még egy 50.000 Ft-os vásárlási utalvány is a Tiéd lehet!

ördögnora2.jpg

Október 17-én és 18-án egy-egy kódszó jelenik majd meg a Mit tenne a gyereked? adásai alatt. Ha figyelmesen nézed a műsort, és elküldöd nekünk a képernyőn látható kódszót, akkor Neked is esélyed lehet nyerni, hiszen a helyesen válaszolók közül egy 50.000 Ft-os Tesco vásárlási utalványt sorsolunk majd ki.

A játékot lezártuk.

Nyertesek:

Október 17. (szerda):

Papp Ferenc

Október 18. (csütörtök):

Bíró Emese

Mit_tenne_FB_HD.png


RÉSZLETEK, JÁTÉKSZABÁLY:
A nyereményjátékok szervezője és lebonyolítója:
TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1145 Budapest, Róna u. 174. Cégjegyzékszám: 01-10-049017) (a továbbiakban TV2)

A játék időtartama:
2018. október 17. -2018. október 18.
A kódok elküldésének határideje:
2018.október 18. 23:59


Részvétel, a játék menete:
A játékban azok vehetnek részt, akik a megadott határidőn belül a mittenneagyereked@tv2.hu e-mail címre a képernyőn látott kódot helyesen küldik el.
A nyereményjátékban a TV2 dolgozói és alvállalkozói, valamint mindezen személyek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt. Amennyiben a sorsolás eredményeként a nyereményből kizárt szavazó kerül ki nyertesként, akkor a pótnyertes lesz a sorsolás nyertese.


Sorsolás:

A nyereménysorsolási adatbázisból a nyertes sorsolását számítógép végzi. A nyertes nevét a műsor hivatalos weboldalán (tv2.hu/mittenneagyereked) tesszük közzé, a sorsolást követően, 24 órán belül.

Amennyiben a nyertes a nyereményt visszautasítja, akkor új nyertest sorsolunk ki.
A nyertest a TV2 a kód elküldésekor megadott email-címén értesíti. Amennyiben a nyertes a sorsolást követő 24 órán belül nem jelentkezik vissza, nem reagál e-mailes megkeresésünkre, úgy elesik a nyereménytől.

A résztvevők a kódszó elküldésével automatikusan elfogadják a kiírás, illetve a jelen játékszabályzat feltételeit, a játékhoz kapcsolódó adatkezelés célját megértette és minderre tekintettel, megfelelő tájékoztatáson alapuló, önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az általa a Játékhoz megadott személyes adatokat (név és emailcím) a TV2 a játék lebonyolítása érdekében nyilvántartsa, kezelje, valamint későbbi promóció céljából 5 évig nyilvántartsa.

További harmadik személyeknek a TV2 ezen adatokat nem adja ki. A TV2 kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályok betartásával kezeli. Kivételt képez ez alól a nyertes adatai, amelyet a Szervező továbbít a nyereményt felajánló  részére a nyeremény átadásának és megszervezésének céljából.

Nyeremény:
Azok között, akik helyesen küldik el a 2018. október 17-én és / vagy október 18-án a képernyőn megjelenő kódszavakat, egy-egy 50.000 Ft értékű Tesco vásárlási utalványt sorsolunk ki. A nyeremény másra át nem ruházható és pénzre nem átváltható.

Esetleges technikai problémák:
A Szervező nem vállal felelősséget kapcsolódási, hardver, valamint más egyéb, a játék használata során felmerülő technikai problémák miatt. A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha az alábbiakban felsorolt egy vagy több ok miatt a játékos kapcsolódása sikertelen, vagy az adott pillanatban technikai probléma miatt lehetetlenné válik a játék:
- Felhasználó oldali hálózati túlterhelés,
- Játékot kiszolgáló rendszer túlterheléséből adódó kapcsolódási hiba
- Előre nem látható külső behatások kapcsán
- Emberi mulasztásból, vagy elektronikus hibából adódó probléma és
- Bármilyen nem rendeltetésszerű használatból fakadó hiba esetén a TV2 fenntartja magának a jogot a jelen játékszabály módosítására és kiegészítésére az adott játék megkezdése előtt, a változtatást a játék meghirdetésénél teszi közzé. Fenntartja azt a jogot is, hogy a fent rögzített időtartam alatt a játékot bármikor beszüntesse. A játékos a játékra való regisztrációjával elismeri, hogy a játék online játék leírását és a játékszabályzatát, illetve a játék szabályait megismerte, azokat magára nézve is kötelező érvényűnek elfogadta és a játékkal kapcsolatban reklamációval nem élhet.

A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha a nyereményről szóló értesítésre az internetes kapcsolat meghibásodása vagy a levelezőprogram hibája miatt a Nyertes a megadott időn belül nem tud reagálni.

A TV2 fenntartja magának a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a játékot akár annak időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a módosítást, illetve megszüntetést megelőzően a
Szervező közzéteszi a játék oldalain.

A Szervező bármely, a jelen játékkal kapcsolatos döntése végleges és minden tekintetben kötelező érvényű, azokkal kapcsolatban jogi úton eljárás nem kezdeményezhető.

TV2.hu - Adatkezelési szabályzat:
//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat

2018. október 17. 14:35

Címkék: mit tenne a gyereked?   Játék   nyereményjátékKapcsolódó anyagok

Elképesztő fordulat a Mit tenne a gyereked?-ben. Csenge döntésével mindenkit meglepett: ahelyett, hogy magának kedvezett... tovább

Csenge megnyerte a játékot, ráadásul az álma is teljesült. Nézd meg, mi történt vele:  tovább

A Mit tenne a gyereked? győztese szerint Rubint Réka biztosan nem énekes. Erre Ördög Nóra is reagált, viccesen be is... tovább

A szülők váltig biztosak voltak abban, hogy gyermekük csak női fodrászt ismer - éppen ezért lepődtek meg azon, amikor... tovább

A feladat adva volt: bizarr ételeket kellett megkóstolniuk a Mit tenne a gyereked? versenyzőinek. Miután megmutatták nekik a kész fogást, azt is... tovább
Robot Robi csalásra ösztönözte a gyerekeket, de valaki visszatette a csillagot, mert nem akarta, hogy mérges legyen rá az óvónő. Valaki az óvónéni... tovább
KÖVESS MINKET!

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS