Adások Videók Nézz bele az adásba! Extrák Hírek Szereplők Galéria A sorozatról SMS-Kvíz


Less be a kulisszák mögé: Exkluzív fotók láttak napvilágot a Mintaapák forgatásáról


Újra együtt a stáb, less be te is a forgatásba! Exkluzív fotók láttak napvilágot a Mintaapák első forgatási napjairól. A stáb már ezerrel dolgozik a sorozat folytatásán, most pedig TE is bepillanthatsz a kulisszák mögé! 

KATTINTS A KÉPRE!

Ha kíváncsi vagy az eddigi eseményekre, akkot kattints IDE és nézd meg, hogy telnek a mindennapok a sorozatban!

Ha kíváncsi vagy a Mintaapák fotózásán készült interjúkra és a négy Mintaapára, akkor kattints a videókra!

A Mintaapák főszereplői régre visszanyúló ismertségük miatt kifejezetten örülnek a közös munkának. Az, hogy hogyan lett barát Makranczi Zalán és Kamarás Iván az kiderül az interjúból, amiben Zalán egy humoros történettel emlékezett vissza újdonsült kollégájával való első találkozásukra.

Száraz Dénes a való életben egy nyolcéves kisfiú édesapja, így hatalmas izgatottsággal tekint a Mintaapáknak köszönhető, lányos apuka szerepre. Dénes elárulta: A fotózáson már találkozott sorozatbeli lányával, akivel rögtön megtalálták a közös hangot.

A Mintaapákból színésze, Mészáros Béla imádja sorozatbeli karakterét! A színész ráadásul azt is elárulta, mi az amit a leginkább ˝irigyel˝ Miki életéből.

A Mintaapákban Kamarás Iván alakítja majd Szalai Gézát. A színész a szerep okozta kihívásokról mesélt a Tények Plusznak, és kiemelte: Nem okoz számára nehézséget egy háromgyerekes szülőt alakítani, hiszen ő maga is édesapa a magánéletben.

2020. július 20. 16:24

Címkék: mintaapák hírek   mintaapákKapcsolódó anyagok
Vera alig hitt a szemének, mikor meglátta az ajtóban Ádámot. tovább
Rég nem látott ˝idegen˝tért haza külföldről! Vera nagyon örült, hogy ismét láthatja Ádámot! tovább
Hanna nem akart fogat mosni, így Miki úgy döntött, hív egy fogorvost, aki elmagyarázza a gyerekeknek, miért fontos ez a dolog. tovább
Kata az orránál fogva vezeti Andrást, legalábbis Emma szerint. tovább
Kata szerint Emma és András neve nem is kellene, hogy kint legyen az irodában, mert Szabié az egész iroda! tovább
Adás előtt: Misi bocsánatot kért, amiért a múltkor megváratta Lindáékat. Szerencsére az ajándékoknak mindenki örült! tovább
KÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS