Adások Videók Nézz bele az adásba! Extrák Hírek Szereplők Galéria A sorozatról SMS-Kvíz


Exkluzív interjúk: Így nyilatkoztak a sorozat szereplői a Mintaapák kezdetén


A kezdetek kezdete, vagyis a sajtóvetítés, amelyen exkluzív felvételek készültek a színészekről és az alkotókról. Ha te is szívesen nosztalgiázol, akkor kattints a videókra, amikor a színészek meséltek a sorozatról!

Színészek, rendezők és az alkotók is egyszerre látták a Mintaapák első két részét a sajtóvetítésen. Hihetetlen hangulatban és rengeteg nevetéssel telt a vetítés, ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen fantasztikusan telt az esemény, akkor kattints a videóra!

Mészáros Béla és kislánya, Magyar Olívia között fantasztikus harmónia van a forgatások alatt. Sőt, Béla még egyik kedvenc történetét is elmesélte Olíviáról.

Botos Éva örömmel mesélt kollégáiról, akiket nagyon tisztel és szeret, valamint a színésznő azt is elárulta, nagyon hálás a sorozatbeli családjának, mert fantasztikus emberek mindannyian.

A Mintaapák karakán és maximalista Emmáját alakító Kuna Kata meglepő titkot árult el a sorozat sajtóvetítésén.

Polyák Lilla, a Mintaapák Klárája most elárulta, mennyire tetszett neki a sorozat első két része, valamint arról is mesélt Lenzsér Olivérnek, miért érdemes néznie mindenkinek a sorozatot majd.

Vághy Vivien és Magyar Olívia a Mintaapák két tündéri kislánya, most Lenzsér Olivérnek meséltek élményeikről és a többi szereplőről!

Klem Viktor és ˝kisfia˝ között nagyon jó az összhang, sőt a sok munkában egy érdekes hasonlóságot és felfedeztek egymás között!

Ipacs Gergely és Spáh Dávid, a Mintaapák rendezői elárulták a TV2 Online riporterének, Lenzsér Olivérnek, hogy élték meg a sajtóvetítést.

2020. április 28. 15:56

Címkék: mintaapak_reszletek   mintaapák   kuna kata   fenyő iván   Klem Viktor   szabó kimmel tamás   mészáros béla   kovács patrícia   botos éva   polyák lilla   mintaapák extraKapcsolódó anyagok
Adás előtt: Tamás a romantikus randit elég egyedi módon zárta le... tovább
Adás előtt: Géza megelégelte, hogy mindenki a telefonját nyomkodja, így drasztikus lépéseket tett. tovább
Vághy Vivien őszintén válaszolt a villámkérdésekre és az is kiderült, ki hasonlít leginkább igazi édesapjára, és miért. tovább
Ha Te is szeretnél részese lenni a shownak, nézd a Mintaapákat! Minden hétköznap 19.50-kor a TV2-n. tovább
Száraz Dénes őszintén válaszolt a villámkérdésekre és az is kiderült, mi volt éálete legbátrabb tette. tovább
Tamás mindent megtesz, hogy Mártával kicsit más irányt vegyen a kapcsolatuk. De eddig sikertelün próbálkozott... tovább
KÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS