Adások Videók Nézz bele az adásba! Extrák Hírek Szereplők Galéria A sorozatról SMS-Kvíz


Online maraton: Nézd vissza a Mintaapák részeit


 Ha lemaradtál volna valamelyik részről, vagy csak visszaemlékeznél kedvenc pillanataidra, akkor kattints a videókra és máris élvezheted a Mintaapák kalandjait az 5. epizódtól a 10-ig! Ne hagyd ki!

5. adás

Tovább bonyolódnak a szálak: Klári születésnapi ajándéka vajon mi lesz? Petra és Miki képesek megfelelni a szülői feladatoknak? Tamás és Teri konfliktus enyhül valaha?

6. adás

A sármos sztárügyvéd, az egykori labdarúgó, a melegszívű állatorvos és a környék legfrissebb apukája ismét izgalmas kalandokba keverednek.

7. adás

Klári és Géza vajon kibékülnek valaha? Szabi végül vesz Daninak gyerekülést az autóba? Tamás és Juli kibékülnek a kaméleon okozta baleset után? 

8. adás

Linda és Tamás forró csókban feledkeztek meg mindenről és mindenkiről! De vajon Juli és Janó megtudják ezt a titkot, vagy soha nem derül rá fény, mi történt az ovi udvarában?

9. adás

Csengének rejtélyes módon nyoma vész, ami felforgatja Miki és Vera egész napját. Vajon megkerül a tinilány? Igent mond a lánykérésre Linda?

10. adás

Dani édesanyja visszatér fia életébe? Klári és Géza végül kibékülnek? Mindez és még sok más izgalom várja a Mintaapákat!

2020. április 25. 7:23

Címkék: mintaapak_reszletek   mintaapák   kuna kata   fenyő iván   Klem Viktor   szabó kimmel tamás   mészáros béla   kovács patrícia   botos éva   polyák lilla   geoblockedKapcsolódó anyagok
Adás előtt: Tamás a romantikus randit elég egyedi módon zárta le... tovább
Adás előtt: Géza megelégelte, hogy mindenki a telefonját nyomkodja, így drasztikus lépéseket tett. tovább
Vághy Vivien őszintén válaszolt a villámkérdésekre és az is kiderült, ki hasonlít leginkább igazi édesapjára, és miért. tovább
Ha Te is szeretnél részese lenni a shownak, nézd a Mintaapákat! Minden hétköznap 19.50-kor a TV2-n. tovább
Száraz Dénes őszintén válaszolt a villámkérdésekre és az is kiderült, mi volt éálete legbátrabb tette. tovább
Tamás mindent megtesz, hogy Mártával kicsit más irányt vegyen a kapcsolatuk. De eddig sikertelün próbálkozott... tovább
KÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS