Adások Videók Nézz bele az adásba! Extrák Hírek Szereplők Galéria A sorozatról SMS-Kvíz


Online maraton: Nézd vissza az e heti eseményeket


Juli eltűnt, Szabi szerelmet vallott egy lánynak, Vera és Petra ismét haragban vannak - avagy így telt  a hét a Mintaapák életében. Ha lemaradtál, vagy csak visszanéznéd kedvenceidet, kattints a videókra! 

Hétfő

 Petra egy lehengerlő produkcióval nyűgözte le Mikit, Szabi bevallja, hogy érzéseket táplál valaki iránt, aki azonban mást szeret. Máté és Dorka kellemetlen helyzetbe hozzák Zsuzsit.

Kedd

Tamás nem mond le a lányáról, azonban Teri továbbra is útját állja. Janó megpróbálja kirúgatni a munkahelyéről Lindát, de Vera közbelép. Petrát továbbra is frusztrálja, hogy Miki a volt feleségéhez fordult segítségért.

Szerda

Szabi egyre nehezebben tudja titkolni az érzéseit. Juli eltűnése felforgatja a Mintaapák életét, miközben Petra élete is összeomlik, amikor Miki úgy dönt, hogy elhagyja.

Csütörtök

Emma élete legjobb születésnapi ajándékát kapja Andrástól. Azonban ez Szabit nagyon zavarja. Mind e közben Juli előkerül és fény derül arra is, hogy egész végig hol bújkált.

Péntek

Szabi elszánt lépést tesz az ˝Emma-ügyben˝, viszont ez nem biztos, hogy a lánynak is tetszeni fog. Minde e közben Tamás próbál a gyámügyesekkel egyeztetni Juli felügyeletét illetően és még Klára és Géza is fontos elhatározásra jutnak!

2020. március 21. 8:31

Címkék: mintaapak_reszletek   mintaapák   kuna kata   fenyő iván   Klem Viktor   szabó kimmel tamás   mészáros béla   kovács patrícia   botos éva   polyák lilla   geoblockedKapcsolódó anyagok
Szabi szerint nem lehet elég korán kezdeni a csajozást, ezért olyan tippet ad Daninak, amiből még a jövőben tud profitálni. tovább
Miután Csenge rémtörténetekkel tömte Hanna fejét, a kislány nem hajlandó védőferszelés nélkül elindulni a kirándulásra, na meg persze a... tovább
Géza biciklizés közben lesodródott az útról és balesetet szenvedett. tovább
Dani mindenáron rá akarja venni Szabit, hogy menjenek el ők is sátrazni. tovább
Csabi az indulás előtti éjszaka lesérült, így bizonytalanná vált, hogy el tud-e menni kirándulni. tovább
Géza, Miki, Szabi és Tamás a gyermekeikkel közös sátrazást szerveznek. Vajon jó vége lesz ennek a kirándulásnak? tovább
KÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS