Videók Adások Versenyzők Séfek I. évad SMS-kvíz
Videók Adások Versenyzők Séfek I. évad SMS-kvíz

MasterChef VIP 2: Éld újra a hét legjobb konyhai pillanatait

A MasterChef VIP2 stúdiója nem csak finom ételekkel van tele, de jócskán jutott nevetésből és váratlan pillanatból is!Éld át újra a hét legjobb pillanatait!

Nem indult zökkenőmentesen a MasterChef VIP 2 versenye Cseke Katinka számára: A színésznőnek már a sütő bekapcsolása is hatalmas kihívást jelentett.

Senki sem bírta nevetés nélkül megállni Kálloy Molnár Péter késsel is vágható levesének értékelését: A színész humorától egyszerűen nem marad szem szárazon!

Filmbe illő jelenetet produkált Nyertes Zsuzsa, akinek bizony alaposan meggyűlt a baja a kolbászok töltésével.

Cseke Katinka megkóstolta az általa készített mirigyet, ám az egyáltalán nem nyerte el tetszését: Kiköpte, majd gyors sózásba kezdett, hogy megmentse tányérját.

Egy rendhagyó feladat döntött arról, hogy ki kinek lesz a párja. Volt, aki nagyon örült, és volt olyan, aki kevésbé az ˝összecsapás˝ végkimenetelének.

A vadnyugati helyszín meghozta a kívánt hangulatot, ugyanis már a műsor elején elindult a séfek és a versenyzők között az adok-kapok.

2020. augusztus 8. 6:00Kapcsolódó anyagok
A Masterchef VIP2 nyolcadik adásában Britannáig utazhattuk a gasztronómia szárnyain: Ördög Nóra megosztotta a szigetországgal kapcsolatos emlékeit a nézőkkel. tovább
Adás előtt: Győrfi Pál ételének egy fontos eleme a majoranna, ám a fűszernövénynek nyoma sem volt a MasterChef VIP kamrájában.Vajon mihez kezd így a szóvivő? tovább
Kezdetét vette a MasterChef VIP 2 második csapatának összecsapása. Vajon ki teljesíti a legjobban a kiszabott feladatot? tovább
KÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS