Videók Adások Versenyzők Séfek Hírek Nyereményjáték SMS Kvíz
Videók Adások Versenyzők Séfek Hírek Nyereményjáték SMS Kvíz

Ismerd meg a MasterChef Junior versenyzőjét, Hunort!

 Nézd meg Hunor bemutatkozó videóját!

TIM_0033_edited.jpg

Életkor: 13 éves
Kedvenc étele: hasábburgonya, nyúl comb 
Amit nem szeret: csirkeláb

Huni már 3 éves korában a kredenc mellől segített édesanyjának. Piskótatészta volt az első, amit csinált, mert kezdetekben cukrász szeretett volna lenni, de később rájött, hogy szakácsként sokkal több ízzel játszhat.

6 évesen már a mosonmagyaróvári cukrászdába járt tanulni, ahol elsajátítottotta a díszítés fortélyait.
Fél éven keresztül egy mosonmagyaróvári cukrászda kínálata között szerepelt Hunor nyers vegán tortája, aminek "Huni torta" volt a fantázia neve.

Van egy titkos süti receptje, amit majd a műsorban szívesen elkészítene. Amióta elhatározta, hogy a szakács szakma mellett teszi le a voksát, azóta minden ünnepre szakácskönyvet kér a családtól, hogy ezekkel is fejlessze tudását és szélesítse látókörét. Nem  minden esetben követi a recepteket, mert szeret improvizálni és új dolgokat kitaláni. Otthon van egy saját kis szobája, ahol “lakáséttermet” alakított ki a barátoknak és a szülei ismerőseinek, ahol időnként tematikus esteket rendez, így volt már sushi, magyaros és olasz menüsor is.

Főzés közben igyekszik arra figyelni, hogy rend legyen maga körül, de mint mondja ez nem mindig sikerül neki
Példaképei közé sorolja Sárközi Ákost és Wolf Andrást, akikre felnéz.  Szabadidejében szívesen megy ki a szabadba horgászni és trambulinozni.

Huni álma, hogy egyszer neves séf lehessen Budapesten.

2018. október 14. 11:49Kapcsolódó anyagok
KÖVESS MINKET!

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS