Videók Adások Versenyzők Séfek Hírek Nyereményjáték SMS Kvíz
Videók Adások Versenyzők Séfek Hírek Nyereményjáték SMS Kvíz

Ismerd meg a MasterChef Junior versenyzőjét, Levit!

 Nézd meg Levi bemutatkozó kisfilmjét!

TIM_0042_edited.jpg

Életkor: 13 éves
Kedvenc étele: tésztafélék
Amit nem szeret: gomba

Levi most lett hetedik osztályos. Barátkozós típus, és jól kijön az osztálytársaival, ezért  szeret iskolába járni. Latint is tanul, amit nagyon megkedvelt. Van egy 5 és egy 10 éves kistestvére, akikkel jó a viszonya, de néha előfordul közöttük a kakaskodás. 

Most rendezett egy színdarabot. Levi átírta az Emil és a detektívek könyvet szövegkönyvre, és összeszedte hozzá a  brigádot. Amikor lement az előadás, már azon gondolkozott, hogy mi lehetne a következő mű, amit még jobban megrendezhetne.  

Levente több sportot is kiróbált már, de egyik sem tetszett meg neki igazán. Pár hónapja kezdett el bírkózni, és úgy érzi, most kezd belerázódni. 

1-2 éve ismerkedett meg a főzéssel, de több családi fotó is árulkodik arról, ahogy  3-4 évesen kukta sapkában állt anyukája mellett. Főleg süteményeket süt, de akár egész menüket is kreál a családnak. Nem esik kétségbe, ha elront valamit, inkább próbál tanulni a hibáiból. Szerinte nem annyira  különbözik a főzés és a színészet, mert úgy véli a főzéssel is szerepel az ember, és azt is előre megrendezi, mint a színházban a darabot, és ha valaki hibázik, ugyanúgy improvizálni kell. 

Levi színész vagy rendező szeretne lenni, de a szakács mesterséget is kitanulná. Úgy érzi, a főzés szabadságot ad neki.

2018. október 14. 11:49Kapcsolódó anyagok
KÖVESS MINKET!

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS