Videók Adások Versenyzők Séfek Hírek Nyereményjáték SMS Kvíz
Videók Adások Versenyzők Séfek Hírek Nyereményjáték SMS Kvíz

Ismerd meg a MasterChef Junior versenyzőjét, Violát!

Nézd meg Viola bemutatkozó kisfilmjét!

TIM_0074_edited.jpg

Életkor: 14 év
Kedvenc étele: erős fűszerezésű ételek, főleg curryvel
Amit nem szeret: paradicsomszósz, paradicsomleves 

Viola kéttannyelvű suliban tanul. Inkább lány barátai vannak, mert szerinte a fiúk verekedősek. Van egy 11 éves húga, Hanna, akivel nem jönnek ki jól, mert Viola szerint rendetlen, de közös projektekben jól tudnak együttműködni. Szabadidejében terítőket hímez, mandalákat színez, receptkönyveket olvas és receptvideókat néz.

Egyszer nem bírta kivárni, hogy elkészüljön a rizs, ezért maga készítette el az anyukája segítsége nélkül. Innestől kezdve rendszeresen főz, és mivel szereti a hasát, sokszor már nem jut másnak az ételből. Viola igazi gazdálkodó családban él, így sokszor visz ebédet a nagymamával a nagypapának, és a földön dolgozóknak.

Kiskora óta imádja a cukkinit, amit a kertjükben saját maga gondoz. Viola a főzésben a fűszerezést kedveli a legjobban. Kedvenc alapanyagai a hal és a rák. Nem szereti a kapros ételeket és a paradicsomfőzeléket.

Példaképe Mautner Zsófi. Szeretne eljutni a fődíjig, de célja, hogy Michelin-csillagos séf legyen, ehhez pedig szuper kezdésnek tartja a MasterChef Juniort. 

2018. október 14. 11:48Kapcsolódó anyagok
KÖVESS MINKET!

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS