Videók Adások Versenyzők Séfek Hírek Nyereményjáték SMS Kvíz
Videók Adások Versenyzők Séfek Hírek Nyereményjáték SMS Kvíz

Játssz a MasterChef Juniorral!

A gyerekek, ha kell találékonyak, máskor bátrak, olykor elbizonytalanodnak, de soha nem történhet velük meg az, hogy feladják. Elindult a TV2-n a MasterChef Junior! Játssz velünk és nyerj Fiskars ajándékcsomagot minden héten!

mc junior nyereményjáték.jpg

Ehhez pedig nem kell mást tenned, mint minden héten velünk játszani. Válaszolj helyesen a heti kérdésünkre, mellyel egy ajándékot csomagot nyerhetsz!

Íme az második heti kérdésünk:

Milyen desszertet készített Máté Marci csapata? *
E-MAIL CÍM: *
EMAIL CÍM MEGERŐSÍTÉSE: *
JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A TV2 ADATKEZELÉSI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATÁT, VALAMINT ADATAIM MEGADÁSÁVAL HOZZÁJÁRULOK, HOGY A TV2 ZRT. FENTI ADATAIMAT TÁROLJA ÉS EGYÉB MÓDON KEZELJE. *
ELFOGADOM

A játék időtartama:
2018. október 13. és 2018. december 15. között

A nyeremény:
Heti nyeremények: Fiskars ajándékcsomag
A nyereményjátékok szervezője és lebonyolítója:TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1145 Budapest, Róna u. 174. Cégjegyzékszám: 01-10-049017) (a továbbiakban TV2).

Részvétel és a játék menete:
A játékban azok vehetnek részt, akik a tv2.hu/masterchefjunior oldalon a játék időtartama alatt az adott heti, hétfőn feltett kérdésre helyesen válaszolnak a tárgyhét 5. napjának 16 órájáig és megadják email címüket. A játékos a helyes válasz feltöltésével csak egyszer kerül be a sorsolási adatbázisba.
A nyereményjátékban a TV2 dolgozói és alvállalkozói, valamint mindezen személyek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt. Amennyiben a sorsolás eredményeként a nyereményből kizárt szavazó kerül ki nyertesként, akkor a pótnyertes lesz a sorsolás nyertese.

Sorsolás:
A sorsolási adatbázisba azok a természetes személy játékosok kerülnek be, akik a jelen felhívásban foglaltaknak eleget tesznek. A heti nyereményekhez kapcsolódó sorsolásokra minden hétfőn 12 óráig kerül sor. A főnyeremény sorsolási adatbázisába minden olyan játékos bekerül, aki a játék időtartama alatt legalább egy alkalommal helyes válaszolt és megadta email címét.  18 éven aluliak a játékban törvényes képviselőjük hozzájárulásával vehetnek részt, és a nyereményüket törvényes képviselőjük veheti át. A nyereménysorsolási adatbázisból a nyertes sorsolását a szervező alkalmazottja végzi. A nyereménysorsolási adatbázisból a nyertes sorsolását számítógép végzi. A nyertes nevét a játék lezárását követően a tv2.hu/masterchefjunior oldalán tesszük közzé.

A nyeremény más nyereménytárgyra vagy készpénzre nem váltható át. A nyertessel a kapcsolatot a TV2 veszi fel.

A TV2 a nyertest emailben értesíti a nyereményről és annak átvételéről.
Amennyiben a nyertes a nyereményt visszautasítja, akkor új nyertest sorsolunk ki. Amennyiben a nyertes a sorsolást követő 24 órán belül nem jelentkezik vissza, azaz nem reagál e-mailes megkeresésünkre, úgy elesik a nyereménytől.


Esetleges technikai problémák:
A Szervező nem vállal felelősséget kapcsolódási, hardver, valamint más egyéb, a játék használata során felmerülő technikai problémák miatt. A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha az alábbiakban felsorolt egy vagy több ok miatt a játékos kapcsolódása sikertelen, vagy az adott pillanatban technikai probléma miatt lehetetlenné válik a játék:
- Felhasználó oldali hálózati túlterhelés,
- Játékot kiszolgáló rendszer túlterheléséből adódó kapcsolódási hiba
- Előre nem látható külső behatások kapcsán
- Emberi mulasztásból, vagy elektronikus hibából adódó probléma és
- Bármilyen nem rendeltetésszerű használatból fakadó hiba esetén a TV2 fenntartja magának a jogot a jelen játékszabály módosítására és kiegészítésére az adott játék megkezdése előtt, a változtatást a játék meghirdetésénél teszi közzé. Fenntartja azt a jogot is, hogy a fent rögzített időtartam alatt a játékot bármikor beszüntesse. A játékos a játékra való regisztrációjával elismeri, hogy a játék online játék leírását és a játékszabályzatát, illetve a játék szabályait megismerte, azokat magára nézve is kötelező érvényűnek elfogadta és a játékkal kapcsolatban reklamációval nem élhet.
A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha a nyereményről szóló értesítésre az internetes kapcsolat meghibásodása miatt a Nyertes a megadott időn belül nem tud reagálni.
A résztvevők a játék kérdésére a válasz elküldésével automatikusan elfogadják a kiírás, illetve a jelen játékszabályzat feltételeit, a játékhoz kapcsolódó adatkezelés célját megértette és minderre tekintettel, megfelelő tájékoztatáson alapuló, önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az általa a Játékhoz megadott személyes adatokat (név és emailcím) a TV2 a játék lebonyolítása érdekében nyilvántartsa, kezelje.


A TV2 kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályok betartásával kezeli (//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat ).

A TV2 fenntartja magának a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a játékot akár annak időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a módosítást, illetve megszüntetést megelőzően a Szervező közzéteszi a játék oldalain. A Szervező bármely, a jelen játékkal kapcsolatos döntése végleges és minden tekintetben kötelező érvényű, azokkal kapcsolatban jogi úton eljárás nem kezdeményezhető.
TV2.hu - Adatkezelési szabályzat.

Korhatár: 12 év

2018. október 13. 19:08Kapcsolódó anyagok
KÖVESS MINKET!

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS