Adások#maradjotthon - 13. adás
A #maradjotthon tizenharmadik adásában Dobó Ági, Spáh Dávid, Dr. Kőnig Róbert, Tóth Gabi, Linczényi Márkó és Oláh Gergő engedtek betekintést az életükbe.
#maradjotthon - 12. adás
A #maradjotthon tizenkettedik adásában Demcsák Zsuzsa, Tóth Gabi, Spáh Dávid, Keresztes Zoltán mellett Wolf András és Tipton Zakariás is betekintést engedtek a megváltozott hétköznapjaikba.
#maradjotthon - 11. adás
A #maradjotthon tizenegyedik adásában Oláh Gergő, Keresztes Zoltán, Dobó Ági, Dr. Kőnig Róbert és Szabó Simon története folytatódott, valamint Balázs Andi színésznő csatlakozott a csapathoz.
#maradjotthon - 10. adás
A #maradjotthon tizedik adásában a már jól ismert szereplőkön kívül Nagy Mihály fotósból lett ételfutár, valamint Juhász Zoltán a Cserhát Mentőkutyás Különlges Mentő elnöke is betekintést engedtek a megváltozott hétköznapjaikba.
#maradjotthon - 9. adás
A #maradjotthon kilencedik adásában a már jól ismert arcokon kívül Demcsák Zsuzsa is beengedte otthonába a kamerákat, valamint Szabó Simon barátja, a Vuhanban élő Keresztes Zoltán is beszámolt arról, milyen jelenleg a helyzet Kínában.
#maradjotthon - 8. adás
A #maradjotthon nyolcadik adásában Vajda Pierre, Linczényi Márkó, Szécsi László, Kulcsár Edina és Spáh Dávid engedtek betekintést a megváltozott hétköznapjaikba.
#maradjotthon - 7. adás
A #maradjotthon hetedik adásában Kulcsár Edina, Tóth Gabi és Krausz Gábor, valamint Spáh Dávid engedett betekintést a magánéletébe, míg Merész László divatfotós egyenesen New Yorkból tudósított.
#maradjotthon - 6. adás
A #maradjotthon hatodik adásában Linczényi Márkó és Dobó Ági mellett Oláh Gergő, dr. Gődény György és Szécsi László életébe is betekintést nyerhettek a nézők.

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS