Adások Videók Extrák Adásból kimaradt Tesztfőzés Cikkek Házigazdák Párok A műsorról SMS-KVÍZ


TesztfőzésCsizmadia Gergő és Berni sokat veszekednek, de nem szégyellik
Tesztfőzés: Gergő és szerelme Bernadett nem tagadják, személyiségük miatt nem tudnak együtt főzni. Vajon a Love Bistroban félre tudják majd tenni nézeteltéréseiket?
Délia már az első randin arról álmodozott, hogy Molnár Tibi felesége lesz
Tesztfőzés: Tibi és Délia sokat főznek együtt, azonban a tesztfőzés okozta izgalom és stressz még az ő összeszokott párosukat is megzavarta.
Pribelszki Norbi azóta nem főz, hogy megismerte a feleségét
Tesztfőzés: Izgalmas élményben lehet részük majd a verseny során Pribelszki Norbiéknak, ugyanis a párja, Pham Maja szinte minden ételkészítéshez evőpálcikát használ.
Fecsó új barátnője ˝Vivi 2˝ néven van elmentve a telefonjába?
Tesztfőzés: Fecsó igazán gyakorlottan főz, míg Vivi inkább a magyar konyha világában szerzett tapasztalatokat.
Óriási igazságot fogalmazott meg Csisztu Zsuzsa férje
Tesztfőzés: ˝A legjobban pácolt húst is el lehet rontani a sütéssel.˝ - mondta Norbi majd beállt a konyha sarkába, és átengedte a feladatok elvégzését feleségének.
Polgár Tünde már Gordon Ramsay konyhájában is tanult el trükköket
Tesztfőzés: Polgár Árpádot sokkal inkább szórakoztatja a főzés, mintsem hogy saját maga készítsen el különleges fogásokat, így több helye marad a pultnál Tündének.
Papp Szabi tudása egy tojásrántotta elkészítéséig biztos sikert jelent
Tesztfőzés: Kalandos konyhai műveletekben vehetett részt kis kuktaként Papp Szabi, aki segítségére volt szerelmének, Eszternek, vagy sokkal inkább fordítva történt?
Dobó Ági párja egyben biztos palacsintakészítéskor: Edény kell hozzá
Tesztfőzés: Kis Csabi számára a palacsintasütés is fejtörést okoz, még a konyhai mérleggel is keményen megküzd, ezáltal Áginak kitartóan kell majd magukért küzdenie.© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS