Adások Videók Extrák Adásból kimaradt Tesztfőzés Cikkek Házigazdák Párok A műsorról SMS-KVÍZ


Ember Márkék különleges taktikával készülnek a Love Bistrora


Az elmúlt hetekben sokat gyakorolt együtt Márk és Dorottya arra, hogy türelmesen és nyitottan álljanak az előttük álló feladatokhoz. Még egy taktikát is kitaláltak.

A tehetséges színész, Ember Márk és a szintén színészként munkálkodó, gyönyörű szép kedvese, Antóci Dorottya a Love Bistro műsorában fognak közösen versenyezni. Tudják magukról, hogy hamar elcsattanó típusok, ami azt jelenti, hogy nem túl sok türelemmel rendelkeznek, de minél hatásosabban próbálták fejleszteni magukat ezen a téren is. Különleges taktikájuk, hogy kitaláltak egy jelszót, amit akkor fognak alkalmazni, ha valamelyikük nagyon idegesítővé- vagy erőszakosabbá válik a beszéde.

Márk állítása szerint, ha Dorottya egyedül indulna, akkor sokkal több esélye lenne egyedül nyerni: Ha Márk így vélekedik főzőtudásáról, vajon aggódnunk kellene, hogy sikerülni fog nekik átküzdeni az akadályokat, vagy az izgalomnak köszönhetően pont az ellenkője fog történni, és óriási teljesítménnyel veszik fel a versenyt?

Hogy mi fog történni, az augusztus 24-én a TV2 képernyőjén kiderül!

.

Nézd meg a további versenyzők videóját is:

Cinthya Dictator és Molnár Tomi egy igazán fontos dologra jöttek rá, aminek a betartásával akár a döntőig is menetelhetnek.

Gréta faképnél hagyta Dávidot az interjú közben, ugyanis nézeteltérésük akadt Gréta spagettijét illetően. A csípős megjegyzésért kattints a videóra!

Tizennyolc sztárpár, két séf és egy vadonatúj gasztro-reality – ez a Love Bistro. Ismerd meg az első hét szereplőit!

2020. augusztus 5. 14:34

Címkék: celebszemle   celebszemle_konyha   love bistro   Ember Márk   Antóci Dorottya
Kapcsolódó anyagok


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS