Egyszer volt... A Föld - hétköznap 16.25

Ajánló - A Föld mindannyiunk lakhelye és nincs még egy belőle! Ahhoz, hogy megóvjuk, jobban meg kell ismernünk. Gyertek a nagy kalandra, hisz mind együtt élünk ezen a csodálatos bolygón! Egyszer volt... A Föld: hétköznap délutánonként 16.25-től a Kiwi TV-n!

Egyszer volt, hol nem volt... volt egyszer egy sorozat. Ki ne ismerné Albert Barillé méltán népszerű ismeretterjesztő meséit? Az emberről, az életről, a világűrről...
Ezekben az epizódokban a szereplők a földgolyó négy égtájára kalauzolnak el bennünket és érdekes információkkal gazdagítják tudásunkat a bolygónkat és bennünket érintő problémákról és azok megoldásáról.
Globális felmelegedés, vízhiány, szennyezett tengerek, túlzott halászat, az energiaforrások csökkenése, gyerekmunka, valamint a nők helyzete világszerte - ezeket a témákat mind körüljárják. Hőseink felveszik a harcot a Földet érő káros hatások és események ellen, hiszen az újságok és a televízió bár beszámolnak ezekről, másnapra feledésbe merülnek. Szereplőink ezen szeretnének változtatni úgy, hogy barátaikkal együtt egy olyan újságot alapítanak, melyben ők tudósítanak az összes rongálásról, visszaélésről és igazságtalanságról. Ebben idős barátjuk, Maestro professzor is segít nekik.


2018. március 10. 8:46

Címkék:
ajánló egyszer volt... a Föld rajzfilm sorozatKapcsolódó
Dínó vonat - hétköznap 13:55
Angry Birds - II. 15. rész
Angry Birds - II. 18. rész
Angry Birds - II. 7. rész

Mesék VIDEÓK CIKKEK MŰSORÚJSÁG A csatornáról

© 2018 TV2 Zrt. Impresszum adatkezelési szabályzat felhasználói szabályzat Kereskedelmi információk
POWERED BY NEOPORT CORE CMS