Mesés őszi szünet a Kiwi TV-n!

Mesés őszi szünet a Kiwi TV-n!

Közönségkedvenc mesefilmekkel várja nézőit a Kiwi TV az őszi szünetben. Minden napra jut 3-3 izgalmas történet a kicsiknek.

Október 28-án szombaton 20 órakor a Harmadik Shrekben visszatér a Kiwi TV képernyőjére a mocsárbűzös ogre szerelmével, Fionával és legjobb barátjával, Szamárral. Vasárnap délután pedig Micimackó kalandjai folytatódnak, 14.20-tól a Tavaszolás Zsebibabával című történet elevenedik meg a Százholdas Pagonyban.

Október 31-én kedden délelőtt a Hattyúhercegnő 2. – A kastély titka lesz látható a TV2 Csoport gyerekcsatornáján, míg Mindenszentek napján A hercegnő és a béka mágikus történetét követhetik nyomon a legkisebbek. 20 órától a Fel! című animációs filmben egy léggömbárus öregúr és fiatal barátja repít el a mesék birodalmába.

Up.jpg

November 2-án csütörtökön egy orosz animációs filmet ajánlunk 9 órától, a Hókirálynő története egy bátor testvérpárról szól, akiket a jégszívű királynő még varázslattal sem tud szétválasztani. Másnap, pénteken délután a Mesés őszi szünet sorozat következő vígjátéka, a Csizmás, a kandúr nevetteti meg a gyerekeket: Tojás Tóbiás és a kandúr szembeszállnak a két gonosztevővel, Janival és Julival.

November 4-én szombaton sokak nagy kedvence tér vissza a képernyőre: 8.50-től a Mesék Mátyás királyról magyar rajzfilm-sorozatot vetítik a Kiwi TV-n. A legendás sorozat az ország egyik legelismertebb rajzfilmes csapatának, a Kecskeméti Stúdió művészeinek munkáját dicséri.
9.20-tól folytatódnak a nagy magyar kedvencek: Eleméri Ede tizedes és Góliát titkosrendőr segédkeznek Az erdő kapitányának, hogy megmentse a természetet a pusztulástól. Az 1990-ben készült rajzfilmet Dargay Attila rendezte.

Este a Hupikék törpikék 2-ben Hókuszpók ismét gonosz varázslattal próbálja megszerezni a törpök titkos receptjét, majd másnap november 5-én az iskolakezdés előtt érdemes még kikapcsolódni: 14.20-tól Münó, a holdbéli manó a Nap és a Hold állandó körforgásába repíti el a gyerekeket. A napot Turbó, a csiga zárja, aki a sebesség megszállottja és elhatározza, hogy elindul egy versenyen.

Minden napra három mese az őszi szünetben a Kiwi TV műsorán!


2017. október 27. 15:46

Címkék:
mese sajtóközleményKapcsolódó
Óz varázslatos birodalmában - 3. rész
Angry Birds Stella - hétköznap 14.30
Na, ez már röfi - II. 22. rész
Szivárvány csapat - hétköznap 13.00

Mesék VIDEÓK CIKKEK MŰSORÚJSÁG A csatornáról

© 2019 TV2 Zrt. Impresszum adatkezelési szabályzat felhasználói szabályzat Kereskedelmi információk
POWERED BY NEOPORT CORE CMS