Időjárás-
előrejelzés
2021. január 22. péntek
Vince, Artúr
KISMENŐK
Játékszabály

 KISMENŐK 1. ÉVAD


Műsorsorozatról röviden:
A „Kismenők” 8 epizódból álló műsorsorozat, amelyben kis tehetségek műfaji megkötés nélkül bizonyítják be, hogy a nagy tehetség ott van a kicsikben is. A műsorvezetők - Ördög Nóra és Till Attila – a formátum különlegességeként egyben csapatkapitányok is a produkció folyamán. A Kismenők adása 2016. április 9-től, hétről-hétre látható a TV2 műsorán.
Az első négy adást felvételről, az 5. adástól már élőben láthatják a műsort a nézők.
A TV2 fenntartja a műsorváltozás jogát. A műsorváltozásról a TV2 műsorából, a tv2.hu oldalról és egyéb internetes és nyomtatott kommunikációs csatornákról értesülhetnek a nézők/résztvevők.

Az első 5 adáshoz kapcsolódó nézői véléménykérdés nyereményjáték-szabályzata ide kattintva érhető el.

2016.06.04-i nyerteseink:
Mikesz Zoltán - egy wellness pihenés a családi élménybirodalomba, a Varázslatos Bambara Hotelbe, a maiutazas.hu jóvoltából
Somogyvari Attila - egy négy főre szóló családi ajándékutalvány a miskolctapolcai Avalon Park felajánlásában, mely a szórakoztató és élménypark szolgáltatásaira váltható be.
Fehér Zsuzsanna - egy 100.000 forint értékű SPAR vásárlási utalvány

2016.05.22-i nyerteseink:

Pintye Andrea - nyereménye: kétéjszakás wellness pihenés az Oxigén Hotel Family & Spaban, Noszvajon a maiutazás.hu jóvoltából

Tóth Lajos - nyereménye: négy főre szóló családi ajándékutalvány a miskolctapolcai Avalon Park felajánlásában, mely a szórakoztató és élménypark szolgáltatásaira váltható be.
Pótnyertes 1. Albert Georgina - nyereménye: négy főre szóló családi ajándékutalvány a miskolctapolcai Avalon Park felajánlásában, mely a szórakoztató és élménypark szolgáltatásaira váltható be.
Pótnyertes 2. Vásári Péter - nyereménye: négy főre szóló családi ajándékutalvány a miskolctapolcai Avalon Park felajánlásában, mely a szórakoztató és élménypark szolgáltatásaira váltható be.
Pótnyertes 3. Rózsahegyi Krisztina - nyereménye: négy főre szóló családi ajándékutalvány a miskolctapolcai Avalon Park felajánlásában, mely a szórakoztató és élménypark szolgáltatásaira váltható be.

Judit És Virág Lippainé Tolcsvai - nyereménye: 100.000 forint értékű SPAR vásárlási utalvány.
Pótnyertes 1. - Réka Nyisztor - nyereménye: 100.000 forint értékű SPAR vásárlási utalvány

2016.05.14-i nyerteseink:

Lakatos Szilvia - nyereménye: kétéjszakás wellness pihenés a négycsillagos Aqua-Spa Hotelbe Cserkeszőlőn a maiutazás.hu jóvoltából.

Varga Vivi - nyereménye: négy főre szóló családi ajándékutalvány a miskolctapolcai Avalon Park felajánlásában, mely a szórakoztató és élménypark szolgáltatásaira váltható be.
Pótnyertes 1. Vivien Vancsa -nyereménye: négy főre szóló családi ajándékutalvány a miskolctapolcai Avalon Park felajánlásában, mely a szórakoztató és élménypark szolgáltatásaira váltható be.
Pótnyertes 2. Mészáros Ivett - nyereménye: négy főre szóló családi ajándékutalvány a miskolctapolcai Avalon Park felajánlásában, mely a szórakoztató és élménypark szolgáltatásaira váltható be.
Pótnyertes 3. Krajcsovics Veronika - nyereménye: négy főre szóló családi ajándékutalvány a miskolctapolcai Avalon Park felajánlásában, mely a szórakoztató és élménypark szolgáltatásaira váltható be.

Gráner Melinda - 100.000 forint értékű SPAR vásárlási utalvány.

2016.05.07-i  nyerteseink:

Laszlo Kertesz - nyereménye: kétéjszakás wellness pihenés az esztergomi, exkluzív Portobello Wellness és Yacht Hotelbe a maiutazas.hu felajánlásából.
Pótnyertes 1. Bence Peitli - nyereménye: kétéjszakás wellness pihenés az esztergomi, exkluzív Portobello Wellness és Yacht Hotelbe a maiutazas.hu felajánlásából.

Ester Kusyova - nyereménye: négy főre szóló családi ajándékutalvány a miskolctapolcai Avalon Park felajánlásában, mely a szórakoztató és élménypark szolgáltatásaira váltható be.
Pótnyertes 1. Angelika Czeba - nyereménye: négy főre szóló családi ajándékutalvány a miskolctapolcai Avalon Park felajánlásában, mely a szórakoztató és élménypark szolgáltatásaira váltható be.
Pótnyertes 2. Vámos Laura - nyereménye: négy főre szóló családi ajándékutalvány a miskolctapolcai Avalon Park felajánlásában, mely a szórakoztató és élménypark szolgáltatásaira váltható be.
Pótnyertes 3. Szabó Mónika - nyereménye: négy főre szóló családi ajándékutalvány a miskolctapolcai Avalon Park felajánlásában, mely a szórakoztató és élménypark szolgáltatásaira váltható be.
Pótnyertes 4. Klara Szabó - nyereménye: négy főre szóló családi ajándékutalvány a miskolctapolcai Avalon Park felajánlásában, mely a szórakoztató és élménypark szolgáltatásaira váltható be.

Mária Falkusz - 100.000 forint értékű SPAR vásárlási utalvány.

GRATULÁLUNK!

I. ALAPFOGALMAK


„Kismenők” szavazás a TV2 Live alkalmazással, az első élő (5.) adástól (2016.05.07-től):
A 2015. szeptember 22-től ingyenesen letölthető a TV2 Live alkalmazás, ami iOS, Android és Windows Phone operációs rendszert használó telefonokról vagy tablet eszközökről érhető el. A szolgáltatás lényege, hogy a résztvevők az általuk választott, a Kismenők műsorsorozatban fellépő tehetségekre szavazhatnak, kiválasztva azt a produkciót, amelyiket a következő adásba tovább akarnak juttatni, illetve az utolsó adásban a verseny győztes produkcióját szavazzák meg. Erre kizárólag a TV2 Live alkalmazás segítségével van módjuk!
A 6. adától minden olyan résztvevő, aki legalább egy érvényes szavazatot leadott egy adásban és a regisztráció során megadta az email címét, az részt vesz az adott heti nyeremények kisorsolásában. A műsorsorozat végén egy főnyeremény talál gazdára. A főnyereményt azok között sorsoljuk ki, akik a regisztráción túl legalább három adásban adtak le érvényes szavazatot.
A nyeremények pontos listájáról a TV2 műsorából, valamint a tv2.hu oldalról értesülhetnek a nézők és a résztvevők.
A „Kismenők” szavazás szolgáltatás szervezője a TV2 Média Csoport Kft. (székhelye: 1145 Budapest, Róna u. 174) a továbbiakban: „TV2”.
Résztvevők
A szavazást igénybevevő személyeket a későbbiekben résztvevőknek nevezzük.
A „Kismenők” szavazásban természetes személyek vehetnek részt, akik rendelkeznek az alkalmazás letöltéséhez és megfelelő működtetéséhez alkalmas eszközzel. Bárki szavazhat, de a csak 18. életévüket betöltők járulhatnak hozzá, hogy arcképük (képmásuk) megjelenjen a műsorban.


II. A SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA


A „Kismenők” szavazás szolgáltatás célja, hogy a résztvevők szavazatukkal a számukra legszimpatikusabbnak ítélt tehetséget hozzásegítsék a Kismenők műsorfolyamában a továbbjutáshoz, valamint a verseny megnyeréséhez.
A sorrend megállapítása a zsűri szavazatai, a 100 tagú szavazóközönség és a résztvevők által leadott szavazatszámok összesítése után alakul ki, azaz a nézői véleménynyilvánítás döntően befolyásolja a műsorsorozat menetét és az abban szereplő tehetségek személyét.
Stúdió szavazás:
A produkciókat a 4 tagból álló zsűri pontozza. Egy zsűritag 0 és 25 pont között értékelheti a produkciót, tehát egy produkcióra a zsűri maximálisan összesen 100 pontot adhat.
Ezen kívül a stúdióban helyet foglaló 100 tagú szavazó közönség is voksol. Ők 4 részre vannak felosztva: apák, anyák, gyerekek, nagyszülők. Mindenki 1 szavazattal rendelkezik (összesen 100). A produkciók alatt pontozhatnak. A szavazatokat szoftver összesíti. Ezeket csak a zsűri pontjainak ismertetése után fedjük fel.
A zsűritől és a stúdió közönségétől összesen 200 pont szerezhető.
A TV2 Live Applikációs szavazásban résztvevők esetében a produkciók alatt a TV2 Live Applikáción keresztül beérkezett szavazatok „igen” – „nem” aránya a döntő. Akinél a legnagyobb az „igen” szavazat aránya, az kerül a lista elejére. 10 versenyző esetén az első helyezett 10 pontot, az utolsó 1 pontot kap. Holtverseny esetén ugyanazt a pontszámot kapja minden produkció es az utána következő, ha kettős holtverseny van, kettővel kevesebb pontot.

A műsor végén a néző egy produkcióra leadhat plusz egy szavazatot. A beérkezett szavazatok száma alakítja ki a rangsort.
10 produkció eseten az a versenyző, aki a legtöbb szavazatot kapja, az 10 pontot kap, a legkevesebb vokssal rendelkező versenyző 1 pontot kap.

A műsorsorozatot az a produkció nyeri meg, akire az utolsó adásban/Fináléban a zsűri szavazatai, a 100 tagú szavazóközönség és a résztvevők a legtöbb szavazatot adták le.

Amennyiben a szereplő(k) több produkciót is előad(nak) egy adás alatt, akkor a zsűritagok és a szavazó közönség minden produkciót külön pontoznak, és ennek eredményeként alakul ki a stúdióban szavazók által a produkcióknak adott (összesített) pontszáma a vonatkozó élőadásban. Amennyiben két produkciónál azonos helyezés alakul ki, akkor ez a két produkció osztozik az adott helyezésen. (Például: két produkció is maximális pontszámot, 200 pontot kapott, akkor mindkét produkció az első helyen áll, a soron következő produkció a harmadik helyen áll. Többszörös holtversenyben ugyanezek a szabályok érvényesek)
Az összeadott versenypont egyenlősége esetében a résztvevői szavazatok döntenek; azaz a kieső ebben az esetben a résztvevőktől kapott legkevesebb szavazattal rendelkező produkció.

Példa 10 versenyző esetén:
A stúdióban szavazóktól kapott pontok:
„A” produkció 200 pont
„B” produkció 185 pont
„C” produkció 177 pont
„D” produkció 172 pont
„E” produkció 168 pont
„F” produkció 154 pont
„G” produkció 146 pont
„H” produkció 136 pont
„I” produkció 124 pont
„J” produkció 120 pont


A stúdióban szavazók által adott pontokat átváltódnak versenypontokká. A legtöbb pontot kapó produkció kapja a legmagasabb versenypontszámot:


„A” produkció 200 pont = 10 pont
„B” produkció 185 pont = 9 pont
„C” produkció 177 pont = 8 pont
„D” produkció 172 pont = 7 pont
„E” produkció 168 pont = 6 pont
„F” produkció 154 pont = 5 pont
„G” produkció 146 pont = 4 pont
„H” produkció 136 pont = 3 pont
„I” produkció 124 pont = 2 pont
„J” produkció 120 pont = 1 pont

III. A szolgáltatás igénybevételének menete és megvalósulása


- A szavazat csak akkor minősül érvényesnek, ha az a szavazási időszak alatt (a szavazás indításától annak felfüggesztéséig vagy lezárásáig) a TV2 zárt rendszerébe megérkezik. Tekintettel a különböző szolgáltatók hálózati kapacitására, a szavazat beérkezése szolgáltatókként eltérő időt vesz igénybe. A sikeres szavazást az alkalmazásban a „Köszönjük a szavazatodat!” felirat jelzi.
- SMS küldésével, illetve a telefonhívással a szavazásban nem lehet részt venni.
- A „Kismenők” szavazás részvételi feltételeit, szabályzatát – ide értve a megnyerhető nyereményeket, a nyertes sorsolásának módját, a nyeremény kiadásával kapcsolatos feltételeket, azok eljuttatásának módját, valamint a nyertessé minősítés feltételeit - a résztvevők részéről megismertnek és elfogadottnak kell tekinteni, figyelemmel arra, hogy azok tartalmának megismerése és elfogadása a mobilalkalmazás letöltésének feltétele.

IV. A résztvevő számára igénybe vehető szolgáltatás menete


- A résztvevő a szavazatküldéssel hozzájárulását adja, hogy a szervező értesítésekben tájékoztassa a résztvevőt a további szavazásokról és a műsorral, nyereményekkel vagy a támogatókkal kapcsolatos fontosabb üzenetekről. Az üzenetekben kereskedelmi információt és szöveges hirdetést is elhelyezhet a szolgáltató.
- A szavazás megindításától annak lezárásáig – a továbbiakban: szavazási időszak – egy felhasználói azonosítóval egy eszközről egy produkcióra csak egy szavazat adható le.


V. A szolgáltatás időtartama


- A „Kismenők” szavazás szolgáltatás csak az élő adás alatt, meghatározott időszakokban a kis tehetségek produkciója alatt vehető igénybe.
- Érvényes szavazat csak a versenyben lévő kis tehetségre adható le.
- A szavazatszámlálás, illetve összesítés minden szavazásindítástól újra kezdődik.
- Az utolsó szavazási etap befejezése a műsorsorozat utolsó adásában – a szavazás lezárásig tart.
- A szavazási etapon belül a szavazási lehetőség a TV2 döntése értelmében - újabb bejelentést követően - határozatlan ideig az élő adás alatt meghosszabbítható; erről az élő adásban a műsorvezető tájékoztatja a nézőket.
- Az egyes adásokhoz tartozó szavazási etapok kommunikálása minden esetben az élő műsorban és az alkalmazásban is megtörténik; azt követően, hogy az alkalmazásban küldött üzenettel vagy a műsorvezető által az élő adásban közöltekkel a szavazást lezárta, a továbbiakban már érvényes szavazat nem küldhető.
- Érvényes szavazatnak azok a beérkezett és feldolgozott szavazatok számítanak, amelyek a szavazás indítása és lezárása közötti időtartam alatt érkeztek meg a TV2 által üzemeltetett technikai rendszerbe. Az érvényes szavazatok mennyiségéről közjegyző jelenlétében készül részletes jegyzőkönyv. A TV2 az egyes szavazási etapokról elkülönített adatbázist tárol.
- A szervezők fenntartják a jogot arra, hogy egy-egy szavazási etapon belül részeredményeket közöljenek, illetve az egyes etapokon belül részszavazásokat indítsanak és zárjanak. A szavazás indítása/lezárása, felfüggesztése, újraindítása és lezárása, részszavazás elrendelése és lezárása tekintetében az élő adásban elhangzó időpontok, illetve elhangzottak az irányadók.
- Az esetleges részszavazások olyan véleménynyilvánítások amelyek döntően befolyásolhatják a műsor menetét és az abban szereplő tehetségek személyét.

VI. NYEREMÉNYEK, AZ EREDMÉNYEK KÖZZÉTÉTELE, NYERTES

A TV2 Live alkalmazás segítségével a Kismenők 6. adásától kezdve az élő adások során érvényes szavazatokat leadók között a következő nyereményeket sorsoljuk ki:

  • 2 főre szóló wellness hétvége voucher-t nyert, a maiutazas.hu felajánlásával
  • 4 főre szóló családi ajándék utalványt nyert a miskolctapolcai Avalon Park felajánlásában
  • egy 100.000 forint értékű SPAR vásárlási utalvány

1. A nyeremények
A Kismenők műsorsorozatban a 6. adástól kezdve a résztvevők által a műsor élő adásában indított szavazáson érvényes szavazatot küldők között az adásban és az adás műsorelőzeteseiben ismertetett és bemutatott heti nyeremények kerülnek kisorsolásra. A nyeremény bemutatása illusztráció és arra szolgál, hogy a megnyerhető nyereménytárgyat/szolgáltatást a résztvevők/potenciális résztvevők megismerhessék.
A heti nyeremények az adott élő adáshoz kapcsolt, illetve abban elindított és még abban az adásban lezárt szavazási etapban érvényes szavazatot küldők között kerülnek kisorsolásra, akik legalább egy érvényes szavazatot küldtek és e-mail címüket is megadták a regisztráció során. A főnyeremény sorsolásában azok vesznek, akik a regisztráción túl legalább három adásban adtak le érvényes szavazatot.
Azok között a résztvevők között (I. ALAPFOGALMAK), akik helyes formában adták le a „Kismenők” szavazásban érvényes szavazatukat, a TV2 közjegyző jelenlétében a számítógépes véletlenszerű algoritmus segítségével kisorsolja a nyerteseket. A sorsolásokra a heti nyereményeknél az élő adások után kerül sor, a főnyeremény sorsolására pedig a műsorsorozat végén.
A megadott e-mail és azonosító minden résztvevő esetében egyszer kerül be a sorsolási adatbázisba.
Minden egyes nyeremény tekintetében a fentiek szerint kerül a nyertes kisorsolásra.
A szavazás eredményének meghatározása (lezárás, sorrend, arányok), illetve a nyeremények sorsolása közjegyző jelenlétében történik, amelyről jegyzőkönyv készül.
A nyeremény más nyereménytárgyra és pénzösszegre nem váltható át.
A Kismenők szavazási szolgáltatás kisorsolt nyertesét a TV2 e-mailben kiértesíti nyereményük tárgyáról, illetve a nyeremény átvételének feltételeiről.
A nyertes hiteles és teljes körű azonosítását követően illetve nyertessé nyilvánítása után a TV2 vagy megbízottja juttatja el/adja át a nyereményeket. A nyeremények átadásáról televíziós felvétel készülhet.
A nyeremények után a hatályos törvények szerinti az adó- és járulékfizetési kötelezettségnek a műsorsorozat közzétevője tesz eleget.
A TV2 fenntartja a jogot a nyeremények/nyereménytárgyak megváltoztatásra, más nyeremények meghirdetésére, a nyeremények törlésére, kevesebb vagy több nyeremény meghirdetésére. A változásról a nézők a műsorsorozatban értesülhetnek.

2. A nyertes definiálása
Nyertesnek ismeri el a TV2 azt a nyereménysorsoláson kisorsolt résztvevőt, aki érvényes szavazatot adott le és az alábbiakban felsorolt módokon egyértelműen igazolni tudja, hogy a szavazás során megadott felhasználói azonosító (Facebook, Twitter vagy Gmail felhasználónév) az övé:
• az azonosítóra küldött e-mailre vagy privát üzenetre a saját nevében válaszol
• a felhasználónév vagy fénykép alapján az azonosító minden kétséget kizárólag az adott személyhez rendelhető
• írásos nyilatkozat tesz arról, hogy az azonosítót természetes személyként ő hozta létre.


3. A nyertes kiértesítése:
A „Kismenők” szavazás kisorsolt nyerteseit a TV2 a nyertes megadott azonosítójára küldött e-mail üzenet formájában értesíti a nyereményük tárgyáról, valamint a nyeremény átvételének feltételeiről, a sorsolást követően egy napon (24 órán) belül vagy az adást követő első munkanapon. A sorsoláskor nyereményenként egy nyertes és négy pótnyertes kerül kisorsolásra.
Amennyiben a nyertes nem jelentkezik be a megadott azonosítóra küldött e-mail üzenet kiküldését követő 3 munkanapon belül, úgy a TV2 a pótnyertest/pótnyerteseket értesíti. Ennek értelmében tehát a kisorsolt résztvevő, illetve a kisorsolt azonosító (e-mail cím) jogosultja akkor tekinthető nyertesnek és így jogosultnak a nyereményre, ha a tájékoztatás céljából történő megkeresés eredményes, a résztvevő visszajelzett a megkeresésre.
Ha a résztvevő megtagadja az adatrögzítés bármely lépését (nem adja meg személyes adatait, vagy a nyeremény eljuttatásához szükséges folyamat bármely lépését), akkor az ilyen „nyertesként” kisorsolt résztvevő a nyeremény kiadása iránti igényét elveszíti, és ilyen igénnyel nem léphet fel. Ebben az esetben a sorsoláskor már kisorsolt pótnyertes/nyertesek válhatnak jogosulttá a nyereményre.

4. A nyeremények kifizetésének, illetve kiadásának feltétele:
A sikeres kiértesítés alkalmával beazonosított nyertes a személyes adatait az alábbiak szerint köteles megadni:
- név; anyja neve; születési hely és idő;
- személyi igazolvány szám és adóazonosító jel, nyilatkozat az adólevonásokhoz,
- A beazonosított nyertes személyesen, vagy teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazással erre feljogosított személy útján egyeztethet a nyeremény átvételéről.


5. A nyereményigény érvényesítése
Ha a nyertes bármely okból visszautasítja a nyereményt – akár azért is, mert a nyeremény olyan, amely számára nem megfelelő vagy alkalmatlan, vagy a nyereménnyel kapcsolatos egyéb feltételeket nem tudja teljesíteni -, akkor a pótnyertesé lesz a nyeremény.
A nyertes a nyereménnyel kapcsolatban a szervezővel, a sugárzó szervezettel, a gyártóval, a nyeremény felajánlóval szemben igényt vagy követelést nem terjeszthet elő csak annyiban, hogy ha a fentiek szerinti valamennyi, a nyeremény átvételéhez jogosító feltételnek megfelelt, akkor a nyeremény számára történő kiadását követelheti. A nyeremény tekintetében nincs kellékszavatossági, jótállás, hacsak a nyereménnyel együtt ilyen jótállási vagy garancia okirat nem kerül átadásra vagy megküldésre.
A nyeremény kézbesítése vagy átadása a sorsolást követően, de legkésőbb 90 napon belül történik. A nyeremény átadására ettől eltérően a nyertessel megállapodott későbbi időpontban is sor kerülhet. Értelemszerűen az élő adás felvételére a belépőjegy eljuttatása vagy átvételi lehetőségének biztosítása úgy történik, hogy a nyertes a felvételen részt vehessen.


VII. ADATKEZELÉS


A nyertes tudomásul veszi, hogy a nyeremények átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, amelyet a TV2, továbbá a TV2 által meghatározott más médiaszolgáltató a műsorsorozat – akár utólagos – kommunikációval kapcsolatban bemutathat. A TV2 ilyen igénnyel a nyertes felé a nyereményadásáig, illetve nyereményátadásakor élhet. Kép-, hang- és filmfelvétel esetén külön nyilatkozat aláírására kerül sor a rögzítési és felhasználási módok engedélyezéséről.
A nyertes engedélyezi, hogy a szavazás szervezése és eredményes lebonyolítása céljából a személyes adatait a TV2 az információs és önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben foglaltaknak megfelelően kezelje, tárolja és dolgozza fel.
A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy neve és lakhelye (csak a település) megjelenjen a http://www.tv2.hu oldalon.
A nyertes kijelenti, hogy a szavazás feltételeit megismerte, azokat elfogadta, a szavazáshoz, illetve a nyeremény kiadásához kapcsolódó adatkezelés célját megértette és minderre tekintettel, megfelelő tájékoztatáson alapuló, önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az általa a szavazáshoz /nyertesként való elismeréshez megadott személyes adatokat a szavazás lebonyolítása érdekében és nyertesként való elismeréséhez és az ehhez kapcsolódó panaszok, hatósági eljárások miatti szükséges mértékben nyilvántartsa, kezelje, tárolja és feldolgozza, 3. személy részére adatfeldolgozás, valamint a nyereményátadás céljából a TV2-nek és nyereményfelajánlónak továbbítsa.
A nyertes bármikor tájékoztatást kérhet adatai kezeléséről, és kérheti azok helyesbítését. Abban az esetben, ha a nyertes a nyeremény átadását követően a továbbiakban az adatai kezeléséhez mégsem kíván hozzájárulni, nevének és lakcímének megadásával írásban bármikor korlátozás nélkül és ingyenesen kérheti adatai törlését a nyilvántartásból a TV2 székhelyén vagy az alábbi adatvédelmi tájékoztatóban megadott elektronikus címen.
Az adatbázis harmadik félnek – a fentiek kivételével és céllal - nem kerül átadásra.
A TV2 adatkezelési szabályzata az alábbi internetes linken érhető el:
http://tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat

VIII. FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

A hibás vagy a szolgáltatás időtartamán kívül beérkezett szavazatokért a TV2 semmilyen felelősséget nem vállal.

IX. Műsorváltozás és egyéb változtatási jogok

A TV2 fenntartja a jogot, hogy a műsorváltozásra, amely értelmében jogosult más napokon és rendszerességgel és akár kevesebb adásszámmal a műsorsorozatot sugározni.
A TV2 fenntartja azt a jogot is, hogy a jelen szabályzat szerinti kiesési rendszeren kívül más kiesési rendszert alkalmazzon, illetve a szervezők fenntartják a jogot a szavazási rendszer megváltoztatására.
Minden változtatásról a műsorsorozatban előzetesen értesülhetnek a résztvevők, illetve a nézők. A változtatások esetén a jelen szabályzat átdolgozásra kerül és ugyanazokon a platformokon kerül közlésre és meghirdetésre, mint a jelen szabályzat.
A változtatások a résztvevők szerzett jogait nem érinthetik.
X. A SZOLGÁLTATÁS technikai kivitelezése; SZAVATOSSÁG, GARANCIA
A szavazás önálló számítástechnikai rendszeren fut. A szolgáltatáshoz kapcsolódó szavazás előírásoknak megfelelő lebonyolítását a mindenkor hatályos törvények és jogszabályok betartásával szavatolja a TV2.
A résztvevő a szavazással kapcsolatban jelen Szabályzatban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszi, elfogadja, és egyben kijelenti, hogy abban saját akaratából, saját felelősségére vesz részt.
A hivatalos Szabályzat hozzáférhető a Szervező címén és valamint a műsor honlapján http://tv2.hu/kismenok/jatekszabaly valamint A TV2 Teletext szolgáltatás 470. oldalán.
A Szervező fenntartja a Szabályzat módosításának jogát. Az esetleges módosításokat a Honlapon közzéteszi.


Ügyfélszolgálat, információk, elérhetőségek:
A szolgáltatással kapcsolatban a +36-1-373-4950-es telefonszámon elérhető ügyfélszolgálatánál lehet érdeklődni az adás ideje alatt. A TV2 a beérkező kérdéseket, észrevételeket feldolgozza és az egyes hívókat minden esetben visszahívja, a beérkező észrevételekről, kérdésekről a TV2 ügyfélszolgálata egyedi sorszámmal ellátott listát vezet. A TV2 ügyfélszolgálata a hívó által megadott hívószámon hívja vissza az ügyfeleket.SZAVAZZ!

Szerinted miben rejlik a MasterChef VIP versenyzőinek sikere?

a tökéletes ízekben

a látványos tálalásban

az egyéni stílusban

mindennek egyszerre kell megfelelni

KÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS