KISMENŐK

Kismenők - Játssz és nyerj!

A Kismenők 1-5. adása alatt a TV2 Live Applikációjában kérdéseket tettünk fel - a helyesen válaszolók között értékes nyereményeket sorsoltunk ki.

A meghirdetett játék időtartama az éppen aktuális Kismenők műsor adásával megegyező volt, ez alatt az időszak alatt lehetett érvényes választ küldeni és amennyiben a válasz helyes is volt, akkor részt vehettél a nyereménysorsoláson.

2016.05.08-i nyerteseink:

Laszlo Kertesz - nyereménye: kétéjszakás wellness pihenés az esztergomi, exkluzív Portobello Wellness és Yacht Hotelbe a maiutazas.hu felajánlásából.
Ester Kusyova - nyereménye: négy főre szóló családi ajándékutalvány a miskolctapolcai Avalon Park felajánlásában, mely a szórakoztató és élménypark szolgáltatásaira váltható be.

Mária Falkusz - 100.000 forint értékű SPAR vásárlási utalvány.

2016.04.30-i játékunk nyertesei:

Aradvári Virág - 2 főre szóló wellness hétvége voucher-t nyert, a maiutazas.hu felajánlásával
Pótnyertes 1. Jánvári Krisztián - 2 főre szóló wellness hétvége voucher-t nyert, a maiutazas.hu felajánlásával
Fábián Kriszta - 4 főre szóló családi ajándék utalványt nyert a miskolctapolcai Avalon Park felajánlásában
Pótnyertes 1. Müller Erika - 4 főre szóló családi ajándék utalványt nyert a miskolctapolcai Avalon Park felajánlásában
Pótnyertes 2.: Bettina Gupcsi- 4 főre szóló családi ajándék utalványt nyert a miskolctapolcai Avalon Park felajánlásában

2016.04.23-i játékunk nyertesei:

Merényi Zsolt - 2 főre szóló wellness hétvége voucher-t nyert, a maiutazas.hu felajánlásával
Tóthné Sánta Ildikó - 4 főre szóló családi ajándék utalványt nyert a miskolctapolcai Avalon Park felajánlásában

2016.04.16-i játékunk nyertesei:

Badacsonyi Péter - 2 főre szóló wellness hétvége voucher-t nyert, a maiutazas.hu felajánlásával
Pótnyertes 1. Magyari Renáta - 2 főre szóló wellness hétvége voucher-t nyert, a maiutazas.hu felajánlásával
Pótnyertes 2. Boglár Zoé Rebeka - 2 főre szóló wellness hétvége voucher-t nyert, a maiutazas.hu felajánlásával
Pótnyertes 3. Laslo Benko - 2 főre szóló wellness hétvége voucher-t nyert, a maiutazas.hu felajánlásával

Mákos János - 4 főre szóló családi ajándék utalványt nyert a miskolctapolcai Avalon Park felajánlásában
Pótnyertes 1. Kiss Noel - 4 főre szóló családi ajándék utalványt nyert a miskolctapolcai Avalon Park felajánlásában

2016.04.09-i játékunk nyertesei:

Petrovits Krisztina - 2 főre szóló wellness hétvége voucher-t nyert, a maiutazas.hu felajánlásával
Hörnyékiné Bognár Bernadett - 4 főre szóló családi ajándék utalványt nyert a miskolctapolcai Avalon Park felajánlásában
Pótnyertes 1. Vasas Máté - 4 főre szóló családi ajándék utalványt nyert a miskolctapolcai Avalon Park felajánlásában
Pótnyertes 2. Barca Mathieu - 4 főre szóló családi ajándék utalványt nyert a miskolctapolcai Avalon Park felajánlásában

Figyelem! 2016.04.23-i adásunktól kezdődően a nyertesek visszajelzését 3 munkanapon belül várjuk!
Részletek a játékszabályzatban.

GRATULÁLUNK!

ELŐZMÉNYEK, A JÁTÉK:

Töltsd le a TV2 Live Applikációt, válaszolj helyesen a Kismenők al-applikációs oldalán kérdésünkre, ha a szerencse rád mosolyog, Te lehetsz az, aki 2 főre szóló wellness hétvége voucher-t nyer a maiutazas.hu felajánlásával vagy 4 főre szóló családi ajándék utalványt a miskolctapolcai Avalon Park felajánlásában vagy egy 100.000 forint értékű SPAR vásárlási utalvány.
A meghirdetett játék időtartama az éppen aktuális Kismenők műsor adásával megegyező, ez alatt az időszak alatt lehet érvényes választ küldeni és amennyiben a válasz helyes is, akkor részt vehetsz a nyereménysorsoláson.

Részletek:

Kismenők véleményszavazás-játékszabály

A nyereményjátékok szervezője és lebonyolítója:
TV2 Média Csoport Kft. (1145 Budapest, Róna u. 174. Adószám: 24802882-2-44 Cégjegyzékszám: 01-09-183200) (a továbbiakban TV2)

A játék időtartama:
2016.04.09-től a műsor adását követő sorsolásokkal a Kismenők című műsorsorozat első 5 adásának sugárzási időszaka alatt a TV2-n.

A nyeremények / adás:
2 főre szóló wellness hétvége voucher a maiutazas.hu felajánlásával
4 főre szóló családi ajándék utalványt a miskolctapolcai Avalon Park felajánlásában
+ az 5. adásban: 100.000 forint értékű SPAR vásárlási utalvány
A szervező fenntartja a jogot a nyeremények megváltoztatására, amelyről a nézők az adásban értesülhetnek.

Részvétel:
A játékban azok vehetnek részt, akik a Kismenők első 5 adása alatt a TV2 Live applikációban feltett kérdésre a TV2 Live applikáció felületén érvényes választ adnak. Érvényesnek akkor tekinthető a válasz, ha az alábbi játékidőszak alatt érkezik.

Az egyes játékok időtartama:
A meghirdetett játék időtartama az éppen aktuális Kismenők műsor adásával megegyező, ez alatt az időszak alatt lehet érvényes választ küldeni és amennyiben a válasz helyes is, akkor a felhasználó játékos részt vesz a nyereménysorsoláson.

A játék menete:
A játék keretében a felhasználók TV2 Live applikáció Kismenők oldalán elhelyezett kérdés alapján, a műsorral kapcsolatos kérdésre válaszolhatnak. A játékos minden kérdést csak egyszer válaszolhat meg. A játékos egy helyes válasszal csak egyszer kerül be a sorsolási adatbázisba. A játékidő előtt és után küldött válaszok nem érvényesek.

Sorsolás:

A helyes és érvényes választ adók kerülnek be a vonatkozó játék nyereménysorsolási adatbázisába. A nyereménysorsolási adatbázisból a nyertes sorsolását számítógép végzi az aktuális Kismenők adást követő hétfői napon. A nyertesek névsorát //tv2.hu/kismenok/ hivatalos weboldalán tesszük közzé, a sorsolást követően, 24 órán belül.

A nyeremény más nyereménytárgyra vagy készpénzre nem váltható át. A nyertessel a kapcsolatot a TV2 veszi fel és az általa megadott adatok alapján a személyes átvételt – kérésére - biztosítjuk. Nem személyes átvétel esetén a TV2 vagy a nyereményt felajánló társaság a megadott címre postázza a vouchert/utalványt, illetve amennyiben a nyertessel való kapcsolatfelvételkor más átvételi módban állapodnak meg a felek, akkor a nyeremény átadása ennek megfelelően történik. A nyeremény felhasználás feltételeit az utalvány tartalmazza.
A rossz személyazonosítók miatt a nyeremény átvételének ellehetetlenülése miatt nem vállalunk felelősséget.

Amennyiben a nyertes a nyereményt visszautasítja, akkor új nyertest sorolunk ki. Amennyiben a nyertes nem jelentkezik be a megadott azonosítóra küldött e-mail-üzenet kiküldését követő 48 órán belül, úgy a TV2 a pótnyertest/pótnyerteseket értesíti.
Figyelem! 2016.04.23-i adásunktól kezdődően a nyertesek visszajelzését 3 munkanapon belül várjuk!

A résztvevők az oldal használatával egyidejűleg hozzájárulnak ahhoz, hogy a TV2 a játékosok személyes adatait nyilvántartásba vegye és a játék, a sorsolás lebonyolítása és dokumentálása céljából. További harmadik személyeknek a TV2 ezen információt nem adja ki. A TV2 kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályok betartásával kezeli (//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat ).

A résztvevők a játék kérdésére a válasz elküldésével automatikusan elfogadják a kiírás, illetve a játékszabályzat feltételeit.

Esetleges technikai problémák:
A Szervező nem vállal felelősséget kapcsolódási, hardver, valamint más egyéb, a játék használata során felmerülő technikai problémák miatt. A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha az alábbiakban felsorolt egy vagy több ok miatt a játékos kapcsolódása sikertelen, vagy az adott pillanatban technikai probléma miatt lehetetlenné válik a játék:
- Felhasználó oldali hálózati túlterhelés,
- Játékot kiszolgáló rendszer túlterheléséből adódó kapcsolódási hiba
- Előre nem látható külső behatások kapcsán
- Emberi mulasztásból, vagy elektronikus hibából adódó probléma és
- Bármilyen nem rendeltetésszerű használatból fakadó hiba esetén a TV2 fenntartja magának a jogot a jelen játékszabály módosítására és kiegészítésére az adott játék megkezdése előtt, a változtatást a játék meghirdetésénél teszi közzé. Fenntartja azt a jogot is, hogy a fent rögzített időtartam alatt a játékot bármikor beszüntesse. A játékos a játékra való regisztrációjával elismeri, hogy a játék online játék leírását és a játékszabályzatát, illetve a játék szabályait megismerte, azokat magára nézve is kötelező érvényűnek elfogadta és a játékkal kapcsolatban reklamációval nem élhet.
A játékosok adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél számára nem adjuk át és csak az alkalmazásokkal kapcsolatban használjuk.

TV2.hu - Adatkezelési szabályzat:
//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat

Korhatár: 12 év

2016. április 8. 16:03Kapcsolódó anyagok

SZAVAZZ!

Szerinted miben rejlik a MasterChef VIP versenyzőinek sikere?

a tökéletes ízekben

a látványos tálalásban

az egyéni stílusban

mindennek egyszerre kell megfelelni

KÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS