Videók MŰSORÚJSÁG A csatornáról
Nincs kettő séf nélkül 11. - Teljes film - Visszanézhető: 2019.06.15-ig
Ajánló - Szereplők: Bud Spencer, Enrico Silvestrin, Sascha Zacharias, Monica Scattini, Lucia Ragni, Monica Dugo, Giovanni Esposito

Nincs kettő séf nélkül (AP)
(I delitti del cuoco / Recipe for Crime) (2010)
Olasz vígjáték-sorozat (50')

11. epizód
Nyomtalanul

A csodálatos Nápolyi-öböl Ischia szigetén várja vendégeit a Vidám Polip étterem, amelyet Carlo Banci, volt rendőrfelügyelő vezet. Rendőri posztját nevelt fia, Francesco vette át, akinek kegyeiért két hölgy, Serenella és Carlo gyönyörű lánya, Elsie is vetélkedik. Lépten-nyomon Carlo minden lében kanál húga, Croce zárdafőnökasszony is bonyolítja bátyja csöppet sem egyhangú életét. Carlo, hogy segítsen jó útra térni régi "ügyfeleinek", éttermi alkalmazottait közülük válogatta össze - így a méregkeverő Castagnát, a csekkhamisító Margheritát és a bankrabló Antoniót. Ischia kicsi sziget, itt mindenki ismer mindenkit. Elég lemenni a piacra, hogy egy vérbeli zsaru, no meg a rablóból lett pandúrok megszimatolják, valami nincs rendjén.

Apicella, a helyi tévéadó riportere olyan képet mutat be a műsorában, amelyen Carlo és egy leszámolás alkalmával lelőtt maffiózó látható. Carlo dühösen berohan a stúdióba és több tanú előtt a maga módján rendre utasítja a férfit. Az esetet követően az újságírónak nyoma vész. Kiderül, hogy Carlónak hajdani társa, Luc állított csapdát. Ráadásul váratlanul megjelenik a szigeten Elsie anyja, Gertrude, aki haza akarja vinni a lányát. Mellékesen Gertrude újabb nagy fogást tervez a közelben: az aragóniai kastély katakombáiban eltemetett királynő ékszereit akarja megszerezni.


2019. június 9. 16:00

Címkék: teljes film teljes filmek


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS