Időjárás-
előrejelzés
2020. szeptember 20. vasárnap
Friderika
Titkok és szerelmek

Titkok és szerelmek - 53. rész

Luciana könyörög Juan de la Cruznak, hogy árulja el, ki a lánya. Cristina elmondja Juan de la Cruznak, hogy Ana Joaquina házában béreltek lakást, és..

...hogy Rosenda is ott lakik. Miriamot és Francót annyira foglalkoztatja az a hír, hogy Cristina terhes, hogy elhatározzák, utána járnak a dolognak. Cristina elmondja Alonsónak, hogy sosem tudná igazán szeretni. Nicolas elmegy Lucianához bocsánatot kérni, de a nő nem hisz neki.

A sorozatról: A történet egy vidéki kisvárosban kezdődik, ahol az érzelmek ugyanolyan tiszták, mint a friss levegő. Luciana, az árva lány az ifjú Juan de La Cruz gazdag családjánál szolgál. Juan egy szenvedélyes éjszakát tölt el a lánnyal, majd visszatér a papi szemináriumba, ahol pappá szentelik és lekiismeretes atya válik belőle. Amikor Luciana bevallja úrnőjének, hogy fia gyermekét hordja a szíve alatt, az asszony azonnal felmond neki és elküldi a háztól. A lány, bár majd beleszakad a szíve, kénytelen újszülött leánygyermekét örökbe adni, hogy aztán végleg elhagyja a várost. Eltelik 20 év, Lucianát sikeres üzletasszonyként látjuk viszont; férje, Andres, a neves színész oldalán.


2020. szeptember 16. 18:00

Címkék:
geoblocked sorozat titkok és szerelmek


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS