Időjárás-
előrejelzés
2021. január 15. péntek
Lóránt, Loránd
Második esély

Második esély - 161. rész

Beto rettentő dühös, nem hajlandó elfogadni, hogy apja vissza akar térni Valeriához, és elhagyja Laurát. Valeriának meggyőződése, hogy ...

... Marcia megölte Agustint, a temetőben is csaknem ráront a terhes Marciára. Amikor az ügyvéd felolvassa Don Agustin végrendeletét, Marcia elképed, Agustin ugyanis neki csak életjáradékot biztosított, minden vagyonát születendő gyermekére hagyta.

A szövevényes történet egy csodálatos völgyben játszódik. Az intrikák kereszttüzében talál egymásra a gyönyörű és öntudatos Valeria San Román és a neves könyvkiadó, Francisco Contreras. Valeriának, a San Román birtok örökösének komoly kihívásokkal kell szembenéznie. Apja, Chema semmitől sem riad vissza, hogy a hazugsággal és a felesége erőszakos halálával szerzett vagyonát egyedül élvezhesse. Valeria is veszélyt jelent rá, ezért újabb galád tervet eszel ki, melyből nem felejti ki Belindát, Valeria eltitkolt lányát sem. Időközben Francisco is hazatér a szomszédos farmra, amikor megtudja, hogy apja összeházasodott a nála jóval fiatalabb Marciával. De elkésik, a nő öngyilkosságba hajszolja a meglett korú férfit, így Francisco az események hatására úgy dönt, hogy a völgyben marad, és megmenti a családi üzletet a teljes csődtől. Valeria és Francisco találkozásából mély szerelem szövődik, s úgy tűnik, minden útjukba álló kihívást leküzdenek. Egészen addig, míg fel nem bukkan a múltból Valeria nagy szerelme, Pablo.


2021. január 13. 23:09

Címkék:
Második esély mexikoi sorozat romantikus sorozat


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS