Időjárás-
előrejelzés
2020. szeptember 21. hétfő
Máté, Mirella
Második esély

Második esély - 82. rész

Miután a vizsgálatok során kiderült, hogy Paulának sosem volt agydaganata, Marcia rettentő mérges a húgára, amiért így kútba estek a jövőbeni terveik.

Francisco dühös, amiért Paula és Marcia a bolondját járatták vele. Pablo elmondja Franciscónak, hogy valójában az ő pénze mentette meg a birtokot a csődtől. Chucho nem ért egyet apjával, nem tetszik neki, hogy Romulo zsarolni akarja Don Chemát.

A szövevényes történet egy csodálatos völgyben játszódik. Az intrikák kereszttüzében talál egymásra a gyönyörű és öntudatos Valeria San Román és a neves könyvkiadó, Francisco Contreras. Valeriának, a San Román birtok örökösének komoly kihívásokkal kell szembenéznie. Apja, Chema semmitől sem riad vissza, hogy a hazugsággal és a felesége erőszakos halálával szerzett vagyonát egyedül élvezhesse. Valeria is veszélyt jelent rá, ezért újabb galád tervet eszel ki, melyből nem felejti ki Belindát, Valeria eltitkolt lányát sem. Időközben Francisco is hazatér a szomszédos farmra, amikor megtudja, hogy apja összeházasodott a nála jóval fiatalabb Marciával. De elkésik, a nő öngyilkosságba hajszolja a meglett korú férfit, így Francisco az események hatására úgy dönt, hogy a völgyben marad, és megmenti a családi üzletet a teljes csődtől. Valeria és Francisco találkozásából mély szerelem szövődik, s úgy tűnik, minden útjukba álló kihívást leküzdenek. Egészen addig, míg fel nem bukkan a múltból Valeria nagy szerelme, Pablo.


2020. szeptember 14. 23:10

Címkék:
geoblocked Második esély sorozat


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS