Időjárás-
előrejelzés
2020. november 27. péntek
Virgil
A palota ékköve

A palota ékköve - 51. rész

Felfedezik a himlő betegséget a palotán belül és kívül is. Jang-Geum-öt a közkórházba küldik, ott próbál segíteni a megbetegedett ...

... gyerekeken. Sikerrel jár, egy kisfiút meggyógyít. Ez nagyon nagy dolognak számít, hiszen általában belehalnak az emberek. A herceg is ettől a betegségtől szenved, ezért visszahívják Jang-Geum-öt a plotába, hogy őt is gyógyítsa meg. A király olyannyira meg van elégedve Jang-Geum szolgálataival, hogy sokkal magasabb rangra emeli, mint amellyel jelenleg rendelkezik vagy amit elérhetne.

Yun királynőt királyi parancsra méreg általi halálra ítélik. Az ítéletet végrehajtó katonák egyike, Seo Cheon-soo hazafelé indul, ám az úton baleset éri. Egy titokzatos öreg remete siet segítségére, aki különös jóslattal ajándékozza meg: sorsát három nő fogja meghatározni. Az elsőnek a halálát okozza, a másodikat megmenti, de miatta vész el, a harmadik pedig a vesztét okozza, de ezáltal sokakat megment. A katona sokat töpreng a jóslaton, míg egy napon egy haldokló nőt talál a patak mentén. Kiderül, hogy a gyönyörű lány a palota egyik udvarhölgye, akit megmérgeztek. Cheon-Soo azonban épp időben érkezik.


2020. november 20. 14:41

Címkék:
A palota ékköve del-koreai sorozat


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS