Időjárás-
előrejelzés
2020. november 27. péntek
Virgil
A palota ékköve

A palota ékköve - 50. rész

Jang-Geum és Min Jeong-ho megszöknek, hogy együtt kezdhessenek új életet, távol a palotától. Sajnos nem jutnak messzire, a király emberei a ...

... nyomukra bukkannak és visszaviszik őket a palotába. Jang-Geum lesz a király személyi orvosa, ami közfelháborodást vált ki, hiszen nő nem lehet a király orvosa. Yeon-Saeng-nél megindul a szülés, komplikációk is fellépnek, de szerencsére Jang-Geum megmenti a barátnője és a kishercegnő életét is.

Yun királynőt királyi parancsra méreg általi halálra ítélik. Az ítéletet végrehajtó katonák egyike, Seo Cheon-soo hazafelé indul, ám az úton baleset éri. Egy titokzatos öreg remete siet segítségére, aki különös jóslattal ajándékozza meg: sorsát három nő fogja meghatározni. Az elsőnek a halálát okozza, a másodikat megmenti, de miatta vész el, a harmadik pedig a vesztét okozza, de ezáltal sokakat megment. A katona sokat töpreng a jóslaton, míg egy napon egy haldokló nőt talál a patak mentén. Kiderül, hogy a gyönyörű lány a palota egyik udvarhölgye, akit megmérgeztek. Cheon-Soo azonban épp időben érkezik.


2020. november 19. 14:43

Címkék:
A palota ékköve del-koreai sorozat


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS