Időjárás-
előrejelzés
2020. november 27. péntek
Virgil
A palota ékköve

A palota ékköve - 49. rész

Jang-Geum azt kéri jutalmul, hogy visszamehessen a közkórházba, ahol tud tanulni és segíteni az embereken egyaránt. Min Jeong-ho gyakran ...

... meglátogatja, ám ez az idill nem tart sokáig, mivel a királyné visszakéreti a palotába. A királyné visszaél a helyzettel, hogy Jang-Geum tartozik neki, ezért egy szönyű dologra kérni, amit Jang-Geum nem akar megtenni . A király félig-meddig tudomást szerez erről és arra kényszeríti Jang-Geum-öt, hogy avassa be. Jang-Geum nem bírja már a folytonos viszálykodást, ezért Min Jeong-ho-val azt tervezik, hogy elszöknek.

Yun királynőt királyi parancsra méreg általi halálra ítélik. Az ítéletet végrehajtó katonák egyike, Seo Cheon-soo hazafelé indul, ám az úton baleset éri. Egy titokzatos öreg remete siet segítségére, aki különös jóslattal ajándékozza meg: sorsát három nő fogja meghatározni. Az elsőnek a halálát okozza, a másodikat megmenti, de miatta vész el, a harmadik pedig a vesztét okozza, de ezáltal sokakat megment. A katona sokat töpreng a jóslaton, míg egy napon egy haldokló nőt talál a patak mentén. Kiderül, hogy a gyönyörű lány a palota egyik udvarhölgye, akit megmérgeztek. Cheon-Soo azonban épp időben érkezik.


2020. november 18. 14:40

Címkék:
A palota ékköve del-koreai sorozat


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS