Időjárás-
előrejelzés
2020. november 27. péntek
Virgil
A palota ékköve

A palota ékköve - 48. rész

Végre fény derül a titokra és mindenki elnyeri méltó büntetését. A kénes kacsa ügyben kiderül az igazság, szinte mindenkit megfosztanak ...

... a rangjától és száműznek a palotából. Choi udvarhölgy elmenekül, azonban felkeresi Jang-Geum anyjának sírját és őszintén megbánja bűneit, azonban a visszafelé úton életét veszti. Jang-Geum-nek három kérése van a történtekkel kapcsolatban: Han udvarhölgy és az édesanyja kapják vissza rangjukat, ő pedig szeretne ideiglenesen a konyha első udvarhölgye lenni, hogy leírhassa az udvarhölgyek könyvébe az anyja történetét. Végre egy új élet kezdődhet Jang-Geum számára.

Yun királynőt királyi parancsra méreg általi halálra ítélik. Az ítéletet végrehajtó katonák egyike, Seo Cheon-soo hazafelé indul, ám az úton baleset éri. Egy titokzatos öreg remete siet segítségére, aki különös jóslattal ajándékozza meg: sorsát három nő fogja meghatározni. Az elsőnek a halálát okozza, a másodikat megmenti, de miatta vész el, a harmadik pedig a vesztét okozza, de ezáltal sokakat megment. A katona sokat töpreng a jóslaton, míg egy napon egy haldokló nőt talál a patak mentén. Kiderül, hogy a gyönyörű lány a palota egyik udvarhölgye, akit megmérgeztek. Cheon-Soo azonban épp időben érkezik.


2020. november 17. 14:41

Címkék:
A palota ékköve del-koreai sorozat


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS