Időjárás-
előrejelzés
2020. november 27. péntek
Virgil
A palota ékköve

A palota ékköve - 47. rész

Choi elmegy Jang-Geum anyjának a sírjához és úgy tesz, mintha megbánta volna bűneit, de Jang-Geum azt kéri, hogy adja fel magát. ...

... Young-roh-ban nem bízik meg egyik fél sem, senkinek nincs hasznára, Choi úgy dönt, hogy megöleti. Egyre nagyobb a felfordulás a végrendelet ügyében, végre komolyan veszik a dolgot és megkezdik a kihallgatást. Choi tagadja a vádakat a kénes kacsa ügyben, azonban megjelenik a halottnak hitt királyi orvos, aki véget vethet a találgatásoknak.

Yun királynőt királyi parancsra méreg általi halálra ítélik. Az ítéletet végrehajtó katonák egyike, Seo Cheon-soo hazafelé indul, ám az úton baleset éri. Egy titokzatos öreg remete siet segítségére, aki különös jóslattal ajándékozza meg: sorsát három nő fogja meghatározni. Az elsőnek a halálát okozza, a másodikat megmenti, de miatta vész el, a harmadik pedig a vesztét okozza, de ezáltal sokakat megment. A katona sokat töpreng a jóslaton, míg egy napon egy haldokló nőt talál a patak mentén. Kiderül, hogy a gyönyörű lány a palota egyik udvarhölgye, akit megmérgeztek. Cheon-Soo azonban épp időben érkezik.


2020. november 16. 14:40

Címkék:
A palota ékköve del-koreai sorozat


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS