Időjárás-
előrejelzés
2020. október 24. szombat
Salamon
A palota ékköve

A palota ékköve - 25. rész

Jang-Geum és Han nagyon boldogok, hogy végre kiderült az igazság, hogy Jang-Geum édesanyja és Han legjobb barátnője, aki meghalt ugyanaz az ember.

Egymás emlékeiből táplálkoznak és próbálják feleleveníteni a múlt történéseit, hogy a bűnösök megkapják a büntetésüket. Choi és Geum-young a vendégházba kerül, ahol kevésbé tudnak összeesküvés elméleteket gyártani. Jeong-ho a igyekszik megvédeni Han udvarhölgyet és persze Jang-Geum-öt.

Yun királynőt királyi parancsra méreg általi halálra ítélik. Az ítéletet végrehajtó katonák egyike, Seo Cheon-soo hazafelé indul, ám az úton baleset éri. Egy titokzatos öreg remete siet segítségére, aki különös jóslattal ajándékozza meg: sorsát három nő fogja meghatározni. Az elsőnek a halálát okozza, a másodikat megmenti, de miatta vész el, a harmadik pedig a vesztét okozza, de ezáltal sokakat megment. A katona sokat töpreng a jóslaton, míg egy napon egy haldokló nőt talál a patak mentén. Kiderül, hogy a gyönyörű lány a palota egyik udvarhölgye, akit megmérgeztek. Cheon-Soo azonban épp időben érkezik.


2020. október 14. 15:00

Címkék:
A palota ékköve sorozat


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS