Időjárás-
előrejelzés
2020. szeptember 21. hétfő
Máté, Mirella
A palota ékköve

A palota ékköve - 3. rész

A kis Jang-Geum kénytelen egyedül folytatni az útját, miután apját és anyját is elvesztette. Szerencséjére egy család befogadja egy időre és ők viselik a gondját.

Anyja szerette volna, hogyha Jang-Geum is udvarhölgy lesz, ezért ez a célt próbálja elérni. Bekerül a palotába, ahol az udvarhölgyeket képzik, azonban néhány lány nem akarja befogadni állítólagos alacsony származása miatt. Ennek ellenére talál barátokat.

Yun királynőt királyi parancsra méreg általi halálra ítélik. Az ítéletet végrehajtó katonák egyike, Seo Cheon-soo hazafelé indul, ám az úton baleset éri. Egy titokzatos öreg remete siet segítségére, aki különös jóslattal ajándékozza meg: sorsát három nő fogja meghatározni. Az elsőnek a halálát okozza, a másodikat megmenti, de miatta vész el, a harmadik pedig a vesztét okozza, de ezáltal sokakat megment. A katona sokat töpreng a jóslaton, míg egy napon egy haldokló nőt talál a patak mentén. Kiderül, hogy a gyönyörű lány a palota egyik udvarhölgye, akit megmérgeztek. Cheon-Soo azonban épp időben érkezik.


2020. szeptember 14. 15:00

Címkék:
A palota ékköve geoblocked sorozat


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS