Időjárás-
előrejelzés
2020. szeptember 21. hétfő
Máté, Mirella
A palota ékköve

A palota ékköve - 2. rész

Néhány évvel később, a szökött királyi testőrnek és a halálra ítélt udvarhölgynek az évek alatt született egy kislányuk.

Évek óta visszahúzódva, rejtőzködve élnek, hogy ne fedjék fel valódi kilétüket. Egy nap azonban kislányuk felfedi a titkot és a király katonái elfogják az apukát, a kislány és az anyuka pedig kénytelen menekülni. Az anyukát végzetes lövés éri, így a kislány egyedül marad.

Yun királynőt királyi parancsra méreg általi halálra ítélik. Az ítéletet végrehajtó katonák egyike, Seo Cheon-soo hazafelé indul, ám az úton baleset éri. Egy titokzatos öreg remete siet segítségére, aki különös jóslattal ajándékozza meg: sorsát három nő fogja meghatározni. Az elsőnek a halálát okozza, a másodikat megmenti, de miatta vész el, a harmadik pedig a vesztét okozza, de ezáltal sokakat megment. A katona sokat töpreng a jóslaton, míg egy napon egy haldokló nőt talál a patak mentén. Kiderül, hogy a gyönyörű lány a palota egyik udvarhölgye, akit megmérgeztek. Cheon-Soo azonban épp időben érkezik.


2020. szeptember 11. 15:00

Címkék:
A palota ékköve geoblocked sorozat


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS