Időjárás-
előrejelzés
2019. június 16. vasárnap
Jusztin
A korona hercege

A Korona hercege - 61. rész

Song-yeont letartóztatják, mert segített egy árulónak megszökni, ráadásul rejtegette a házában és ápolta is. Guk-young nem érti, miért védelmezi annyira a lány a szökevényt, hisz a király életére tört. Song-yeon Dae-soo-nak árulja el, hogy a keresett személy nem más, mint rég elveszettnek hitt fivére, Song-vuk.  

Megkéri őt, hogy segítsen öccsének a menekülésben. Bár sikerül a fiúnak kicsúszni a katonák keze közül, de Dae-soo-t elfogják és tömlöcbe vetik. Guk-young az, aki segítségére siet és kihozza onnan, megbízva egy különleges feladattal. Közben teljesül a titkár hőn óhajtott vágya is, mert megkapja Lee Santól az engedélyt, hogy örökbefogadhassa Ün-on fiát. Ehhez azonban a királynénak is lesz pár szava.

1762-ben, Young-jo király palotájában az udvari hatalmasságok belső hatalmi harca dúl, aminek a trónörökös koronaherceg áldozatul esik, saját apja éhezteti halálra. Itt találkozik véletlenül három egykorú gyerek: a bátor, elárvult Song-yeon, akit nagybátyja ad el a királyi udvarba udvarhölgynek, Dae-soo, akit eunuchnak szánnak, de még nem kasztrálták és nagyon fél emiatt, valamint a talpraesett Lee-San, a trónörökös fia, a király unokája. A három gyerek életre szóló barátságot köt. Sado koronaherceg egy rizsládába zárva raboskodik, mivel apja, Young-jo király azt hiszi, hogy összeesküvést sző ellene. Sado egy festményt bíz Lee Sanra, hogy mutassa meg a királynak, mert akkor megenyhül iránta érzett haragja. Azonban Lee San csak azt éri el, hogy szeszélyes nagyapja kitiltsa őt és anyját a palotából.


2019. június 11. 15:00

Címkék:
a korona hercege geoblocked sorozat


Kapcsolódó anyagok

© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS