Időjárás-
előrejelzés
2019. április 20. szombat
Tivadar
A korona hercege

A Korona hercege - 16. rész

 Dae-soo büszkén mutatja Song-yeonnak új, testőri egyenruháját. Cho-bi megismerkedik a jóképű fiúval és emiatt megenyhül Song-yeon iránt. Guk-young korrupciós ügyeket leplez le Lee San előtt, aki ezt a király elé tárja; 

Young-jo ezért személyesen látogat el az érintett tartományba, mégpedig Lee San kíséretében. Hu-gyeom Song-yeon után érdeklődik Doo-chinál. Hye-gyong aggódik, hogy Hyo-eui még mindig nem esett teherbe és a hercegnek nincs utóda. Hyo-eui csevegni hívja Song-yeont, aki egy munka miatt tartózkodik a palotában és a hercegnő megpróbálja kideríteni, Song-yeon valóban ismeri-e Hu-gyeomot. A király egy faluba látogat el, ahol járvány dúl és ő maga is ágynak esik.

1762-ben, Young-jo király palotájában az udvari hatalmasságok belső hatalmi harca dúl, aminek a trónörökös koronaherceg áldozatul esik, saját apja éhezteti halálra. Itt találkozik véletlenül három egykorú gyerek: a bátor, elárvult Song-yeon, akit nagybátyja ad el a királyi udvarba udvarhölgynek, Dae-soo, akit eunuchnak szánnak, de még nem kasztrálták és nagyon fél emiatt, valamint a talpraesett Lee-San, a trónörökös fia, a király unokája. A három gyerek életre szóló barátságot köt. Sado koronaherceg egy rizsládába zárva raboskodik, mivel apja, Young-jo király azt hiszi, hogy összeesküvést sző ellene. Sado egy festményt bíz Lee Sanra, hogy mutassa meg a királynak, mert akkor megenyhül iránta érzett haragja. Azonban Lee San csak azt éri el, hogy szeszélyes nagyapja kitiltsa őt és anyját a palotából.


2019. április 9. 15:00

Címkék:
a korona hercege geoblocked sorozat


Kapcsolódó anyagok

© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS