Időjárás-
előrejelzés
2019. szeptember 23. hétfő
Tekla, Líviusz
Műsorújság

hétfő
SZE
23
kedd
SZE
24
szerda
SZE
25
csütörtök
SZE
26
péntek
SZE
27
szombat
SZE
28
vasárnap
SZE
29
hétfő
SZE
30
kedd
OKT
01
szerda
OKT
02
csütörtök
OKT
03
péntek
OKT
04
szombat
OKT
05
vasárnap
OKT
06
05.00
A palota ékköve
Yun királynőt királyi parancsra méreg általi halálra ítélik. Az ítéletet végrehajtó katonák egyike, Seo Cheon-soo hazafelé indul, ám az úton baleset éri. Egy titokzatos öreg remete siet segítségére, aki különös jóslattal ajándékozza meg: sorsát három nő fogja meghatározni. Az elsőnek a halálát okozza, a másodikat megmenti, de miatta vész el, a harmadik pedig a vesztét okozza, de ezáltal sokakat megment. A katona sokat töpreng a jóslaton, míg egy napon egy haldokló nőt talál a patak mentén. Kiderül, hogy a gyönyörű lány a palota egyik udvarhölgye, akit megmérgeztek. Cheon-Soo azonban épp időben érkezik.
Jang-Geum továbbra is szeret kísérletezni és nem fél megszegni a szabályokat. Neki köszönhető, hogy a hercegnő hosszú idő után újra eszik. Barátnőjére rábíznak egy nagyon különleges aranyfácánt, ám elveszíti a madarat. Jang-Geum és barátnője kiszöknek a kastélyból, hogy szerezzenek egyet, azonban elszakadnak egymástól. Jang-Geum találkozik egy katonával, aki megsérül, ő pedig ellátja a sebeit. Végül megtalálják az elszökött lányt és visszaviszik a palotába, azonban mindenki büntetést kap emiatt.

Korhatár: nincs, Műfaj: sorozat, Ország: Dél-koreai, Epizód: 6
Részletek »
06.05
Betty, a csúnya lány - Ecomoda
Betty állásinterjúra érkezik egy nagy divatcéghez az Ecomodahoz. Az új elnöknek, Armando Mendosanak keresnek tapasztalt titkárnőt. Ám sokan jelentkeznek és bár a végzettsége meg is felelne, de a külseje! Először egy cicababa kapja meg az állást, de végül mégis Betty mellett döntenek, hátha lehet rajta segíteni. Pedig a cicababa nem más mint Armando menyasszonyának, Marcelanak barátnője...
Armandot a modellek egy bulira hívják. Betty el is engedi, mert megbízik benne. Ám időközben Michele is megérkezik, Bettyhez jött látogatóba. Armandot majd megöli a féltékenység. Persze nem tudja, hogy Betty pont neki szervez meglepetés partit. De Betty is fél, hogy Armando Mariora hallgat és a modellek karjaiban köt ki. Mind a kettöjüknek rá kell döbbennie, hogy nem bíznak a másikban.

Korhatár: nincs, Műfaj: sorozat, Ország: Kolumbiai, Évad: 2, Rész: 16, Epizód: 185
Részletek »
07.15
Vadmacska
Rosaura Rios egy szép és kedves fiatal nő, aki elveszítette az édesanyját és részeges apjával él az Arismendi birtok mellett. Nincs más választása, mint éjjel-nappal dolgozni, hogy eltartsa családját. Luis Mario Arismendi egy művelt fiatal férfi, a családi vagyon örököse, aki elveszíti a feleségét egy nagyon különös balesetben a tengernél. A nő soha nem került elő és emiatt a férfi elég sokáig egy érzelmi poklot él át. Luis Mario úgy dönt, hogy visszatér New Yorkból hogy átvegye a családi üzletet – a birtokot -, ami nincs jó anyagi helyzetben. A repülő amin utazik, balesetet szenved nagyon közel a birtokhoz.
Patricio, a vacsora alatt folyamatosan provokálja Cameliát. Karina szemet vet Maximilianora. Luisana lelepleződik Bruno előtt.

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Venezuelai-amerikai, Epizód: 45
Részletek »
08.15
Álmodj velem!
Pablo, a fiatal testőr lelkesedik a munkájáért, és meg akarja kérni szerelme, Cindy kezét. Maiat kényszer-szabadságra küldik a kórházban, ahol dolgozik. Pablo a munkájából kifolyólag, Maia pedig pihenésképpen elutazik a tengerpartra, ahol a két fiatal egy véletlen folytán megismerkedik egymással...
Maia elmegy Rafaelhez, a férfi azonban látni sem akarja. Pablo visszaáll testőrnek, Antonia pedig egyre közelebb akar hozzá kerülni. Tulia továbbra sem veszi tudomásul, hogy Christian megbocsátást érdemel.

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Mexikói, Epizód: 76
Részletek »
09.15
Az éjszaka királynője
Kartal kiskorában elveszítette az édesapját, így Aziz volt az, aki örökbe fogadta az árvát. Aziz egykori segítője és jobb keze, Osman egykor különös okok miatt világgá menekült. Kartalból üzletember válik, akire nevelőapja nagyon büszke, azonban mindezért féltestvére, Mert nagyon féltékeny rá. A férfi egy kis francia városba utazik üzletkötés miatt, ahol megismerkedik Selinnel, Osman lányával...
Az olaszorszgági utat Kartal lemondja azért, mert úgy döntött, hogy visszamegy Aziz cégéhez dolgozni. Selin testvére nem szeretné ha nővére boldogtalan lenne, ezért színt akar vallani Kartalnak. Oktaj találkozóra hívja Hümat, ahol elmondja a nőnek, hogy a nevét tisztára mosta a rendőrségnél, de a papírok a hotel szobába vannak, amikért a nőnek el kell mennie vele.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Török, Epizód: 22
Részletek »
10.15
Ana három arca
A sorozat epizódjai napjaink Mexikójában játszódnak, a történet kiindulópontja azonban egy húsz évvel korábbi, szörnyű autóbaleset. Az Álvarez del Castillo-család, a szülők és három, egypetéjű ikerlányuk az autóútról a folyóba zuhan. A szülők szörnyet halnak, az egyik kislány elmerül a vízben, a másik véres lábbal hever, eszméletlenül, a harmadik pedig hiába ébresztgeti a szüleit. A továbbiakban már a felnőtt lányok, három egészen különböző karakter sorsának alakulását követhetjük nyomon: az életerős, örök intrikus, sugárzó Ana Leticia és a balesetben maradandóan megsérült Ana Laura a nagymamájukkal élnek, Mexikóvárosban. Harmadik testvérüket, Ana Lucíát mindenki halottnak hiszik, holott ő egy másik anya gyermekének hiszi magát…
Evaristo betegsége kiderül. Soledad nem tudja, mihez kezdjen ezek után. Eközben Remediosz az életéért küzd a kórházban. Ana Leticia, Ana Luciának adja ki magát Isidro előtt és ezzel tönkreteszi a testvérét...

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Mexikói, Epizód: 100
Részletek »
11.20
Paula és Paulina
Paulina szegénységben él Cancunban. Paula Bracho viszont Cancunba menekül gazdag családja elől, hogy szórakozhasson. Nem tudnak egymásról, míg egy este Paula megpillantja Paulinát. A találkozás után megdöbbentő tervet eszel ki. Eközben férje, Carlos Daniel, két kisgyermeke, sógornője, Estefanía, annak férje, és Piedad, az iszákos nagymama - mind-mind - másképpen vélekedik Paula távollétéről.
Paulina ajánlatot tesz Willynek, hogy hogyan lehetne jobbá tenni a házasságukat. Carlitost hazaviszik a kórházból. Estefania dühösen elmondja Piedad mamának a titkot Paulinaról és Willyről.

Korhatár: nincs, Műfaj: sorozat, Ország: Mexikói, Epizód: 24
Részletek »
12.20
Édes dundi Valentina
Valentina, a szegény kövér kislány, aki intézetben nőtt fel, diplomaosztás előtt áll. Édesanyja, aki kigyógyult alkoholizmusából, sikeres énekesnő lett, ám épp a lánya diplomaosztása után végzetes baleset éri.
Chiqui bosszúból megpróbálja elgázolni Franklint, de a merénylet nem sikerül, a lányt pedig letartóztatják. Olimpia nem engedi Rivasnak, hogy megírja Segundo végrendeletét és a múltbeli ügyeivel zsarolja. Lorenzo és Roman titokzatos ügyletet kötnek. Orestes meg akarja győzni Valentinát, hogy költözzön vissza a Villanueva-házba, ám a lány hajthatatlan.

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Spanyol, Epizód: 24
Részletek »
13.25
Fatmagül
Az elbűvölő Fatmagül egy csendes, török faluban éli átlagos életét. Bátyja és nagynénje tejüzemet működtet, vőlegénye, Mustafa pedig halászként dolgozik. Az álomvilágból egy felfoghatatlan esemény rántja őt vissza a valóságba. Három fiatal férfi, Selim, Vural és Erdoğan megerőszakolja a lányt. Selim a híres Yaşaran-család sarja, aki éppen eljegyzési partit tart azon az estén. A szörnyű tettnek hamar híre megy, így a gazdag család kénytelen mielőbb megoldást találni, és rágalomnak beállítani az erőszakot a menyasszony, Meltem családja előtt is. A felfordulás közepette a negyedik barát viszi el a balhét. Bár Kerim nem tett semmit azon a bizonyos estén, Yaşaranék meggyőzik őt, hogy az az egyetlen megoldás, ha magára vállalja a tettet és feleségül veszi Fatmagült. Miután a lány családját pénzzel hallgattatják el, házasságra kényszerítik a két fiatalt. Ekkor az ifjú pár a nyüzsgő Isztambulba menekül a kegyetlen falubéli pletykák elől, egy új élet reményében...
Resat nagyon rosszul viseli a bezártságot, ráadásul cellatársa sem hajlandó vele beszélni. Münir kideríti, hogy Erdogan üzent Hilmiyenek.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Török, Epizód: 146
Részletek »
14.25
Titkok és szerelmek
A történet egy vidéki kisvárosban kezdődik, ahol az érzelmek ugyanolyan tiszták, mint a friss levegő. Luciana, az árva lány az ifjú Juan de La Cruz gazdag családjánál szolgál. Juan egy szenvedélyes éjszakát tölt el a lánnyal, majd visszatér a papi szemináriumba, ahol pappá szentelik és lekiismeretes atya válik belőle. Amikor Luciana bevallja úrnőjének, hogy fia gyermekét hordja a szíve alatt, az asszony azonnal felmond neki és elküldi a háztól. A lány, bár majd beleszakad a szíve, kénytelen újszülött leánygyermekét örökbe adni, hogy aztán végleg elhagyja a várost. Eltelik 20 év, Lucianát sikeres üzletasszonyként látjuk viszont; férje, Andres, a neves színész oldalán.
Fidencio úgy érzi, hogy ütött a bosszú órája. Ana Joaquina-t az ágyához kötözi, lelocsolja benzinnel, és felgyújtja. Andres és Victor Manuel a prágai Vencel téren sétálnak, amikor felbukkan Tamara. Cristina képtelen megbocsátani az anyjának.

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Mexikói, Epizód: 146
Részletek »
15.25
Vad Angyal
Milagros árvaházban nevelkedett, de betöltötte a tizennyolcadik életévét és távoznia kell. Egy éjszaka a barátnőjével táncolni mennek, ahol megismerkednek Ivoval, aki felfigyel a lányra. Ivo apja, Federico rossz viszonyban van a feleségével és az édesanyjával, Angelicával is, aki tizennyolc éve igyekszik megtalálni az unokáját, Rosariot. Rosario nyakában egy medál lógott, rajta a Magányosok védőszentje. Milagros közben megmutatja a medált a barátnőjének, Gloriának...
A szerelmes szívének nem tud parancsolni Milagros, amikor Ivót a nappaliban találja, amíg alszik. Federico és Luisa próbálják menteni a menthetőt, de két különböző helyzetet teremt a két szülő.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Argentin, Epizód: 160
Részletek »
16.25
A palota ékköve
Yun királynőt királyi parancsra méreg általi halálra ítélik. Az ítéletet végrehajtó katonák egyike, Seo Cheon-soo hazafelé indul, ám az úton baleset éri. Egy titokzatos öreg remete siet segítségére, aki különös jóslattal ajándékozza meg: sorsát három nő fogja meghatározni. Az elsőnek a halálát okozza, a másodikat megmenti, de miatta vész el, a harmadik pedig a vesztét okozza, de ezáltal sokakat megment. A katona sokat töpreng a jóslaton, míg egy napon egy haldokló nőt talál a patak mentén. Kiderül, hogy a gyönyörű lány a palota egyik udvarhölgye, akit megmérgeztek. Cheon-Soo azonban épp időben érkezik.
Jang-Geumöt újabb szabálysértéséért száműzik a fűszerkertbe, ami nagyon nagy visszalépésnek számít és így valószínű, hogy nem lehet a királyi konyha udvarhölgye. Jang-Geum meglepődik, hogy csupa naplopó van az új helyen és ez elkeseríti. Azonban nem adja fel az álmait, szeretne visszakerülni a palotába. Sikerül egy olyan gyógynövényt termesztenie, amit már hosszú évek óta senkinek sem. Ezt mindenki el is ismeri és így visszamehet a palotába.

Korhatár: nincs, Műfaj: sorozat, Ország: Dél-koreai, Epizód: 7
Részletek »
17.50
Vadmacska
Rosaura Rios egy szép és kedves fiatal nő, aki elveszítette az édesanyját és részeges apjával él az Arismendi birtok mellett. Nincs más választása, mint éjjel-nappal dolgozni, hogy eltartsa családját. Luis Mario Arismendi egy művelt fiatal férfi, a családi vagyon örököse, aki elveszíti a feleségét egy nagyon különös balesetben a tengernél. A nő soha nem került elő és emiatt a férfi elég sokáig egy érzelmi poklot él át. Luis Mario úgy dönt, hogy visszatér New Yorkból hogy átvegye a családi üzletet – a birtokot -, ami nincs jó anyagi helyzetben. A repülő amin utazik, balesetet szenved nagyon közel a birtokhoz.
Rosaura visszautasítja Maximiliano házassági ajánlatát. Jimena és Ivan alaposan berúgnak Eduarda esküvőjén. Maria Julia még nem sejti, hogy kinek a házában kezdett el dolgozni. Rosaura egy kígyót talál az irodájában.

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Venezuelai-amerikai, Epizód: 46
Részletek »
18.55
Édes dundi Valentina
Valentina, a szegény kövér kislány, aki intézetben nőtt fel, diplomaosztás előtt áll. Édesanyja, aki kigyógyult alkoholizmusából, sikeres énekesnő lett, ám épp a lánya diplomaosztása után végzetes baleset éri.
Valentina döntése végleges, nem költözik vissza a Villanueva házba. Chiquit börtönbe zárják, gyilkossági kísérlet vádjával. Fabiola megpróbálja elcsábítani Aquilest, ám az este nem úgy sikerül, ahogy azt tervezte. Valentina összefut régi barátnőjével, Carolinával, aki születésnapi buliba invitálja a közeli diszkóba. A bulin Franklin és Valentina közel kerülnek egymáshoz...

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Spanyol, Epizód: 25
Részletek »
20.00
Tiltott szerelem
Elátkozott frigy, ármány, intrika és persze szerelem az új török sorozatban! A Tiltott szerelem című telenovella sztorija egy romantikus török regényen alapul és napjaink Törökországában játszódik. A történet egy gazdag, ám özvegyen maradt férfi, Adnan életéről szól, aki isztambuli rezidenciáján él két gyermekével és egy nőcsábász rokonával, Behlüllel. A család élete azonban fenekestül felfordul, amikor Adnan megismerkedik a nála jóval fiatalabb, bájos Bihterrel. A férfi azonnal szerelemre lobban és nem sokkal az első randevú után megkéri a lány kezét. A fiatal lány pedig igent mond, mert így akar bosszút állni az anyján, aki régóta szemet vetett már Adnanra. Hiába is tiltakozik mindkét fél rokonsága, a pár minden lebeszélés ellenére egybekel. A rokonok a menyegző után is mindent megtesznek, hogy szétválasszák az ifjú párt, ebből aztán számos konfliktus, félreértés, ármány és intrika adódik…
Nihat részesedést kap a Ziyagil Holding részvényeiből, de ezt nem Adnan családjával ünnepli, mert nem akar Behlül közelében lenni, inkább felhívja az édesapját, Hilmit. Ezel közben akkora botrányt kavar azzal, hogy a sajtóban meggyanúsítja Nihalt és Behlült, hogy a férfinak el kell hagynia az országot, amíg a kedélyek le nem csillapodnak...

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Török, Epizód: 82
Részletek »
21.00
Paula és Paulina
Paulina szegénységben él Cancunban. Paula Bracho viszont Cancunba menekül gazdag családja elől, hogy szórakozhasson. Nem tudnak egymásról, míg egy este Paula megpillantja Paulinát. A találkozás után megdöbbentő tervet eszel ki. Eközben férje, Carlos Daniel, két kisgyermeke, sógornője, Estefanía, annak férje, és Piedad, az iszákos nagymama - mind-mind - másképpen vélekedik Paula távollétéről.
Carlos Danielnek nagyon tetszik az újonnan felvett titkárnő, Verónica. Paulina győzködése ezúttal sikeresnek bizonyul. Estefania teljesen új külsővel tér haza este, a családi vacsorához.

Korhatár: nincs, Műfaj: sorozat, Ország: Mexikói, Epizód: 25
Részletek »
22.00
Esmeralda
A sorozat romantikus történetet mesél el: két ártatlan gyermek jön a világra egy viharos éjszakán. Mind a ketten szerető, boldog családot érdemelnének, ám a végzet megváltoztatja életüket: a lány apja fiú gyermekre vágyik, így az előkelő sorba született lánygyermeket titokban elcserélik a szegénysorba született fiúra.
Esmeralda ellátogat a Casa Grande birtokra, José Armando társaságában, hogy megismerje őt a család. Adrián egyre nehezebben viseli, hogy nem lehetnek együtt Gracielaval. José Armando megkéri Esmeraldat, hogy legyen a felesége, és ezt a családjával is közli.

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Mexikói, Epizód: 27
Részletek »
23.00
A palota ékköve
Yun királynőt királyi parancsra méreg általi halálra ítélik. Az ítéletet végrehajtó katonák egyike, Seo Cheon-soo hazafelé indul, ám az úton baleset éri. Egy titokzatos öreg remete siet segítségére, aki különös jóslattal ajándékozza meg: sorsát három nő fogja meghatározni. Az elsőnek a halálát okozza, a másodikat megmenti, de miatta vész el, a harmadik pedig a vesztét okozza, de ezáltal sokakat megment. A katona sokat töpreng a jóslaton, míg egy napon egy haldokló nőt talál a patak mentén. Kiderül, hogy a gyönyörű lány a palota egyik udvarhölgye, akit megmérgeztek. Cheon-Soo azonban épp időben érkezik.
Jang-Geumöt újabb szabálysértéséért száműzik a fűszerkertbe, ami nagyon nagy visszalépésnek számít és így valószínű, hogy nem lehet a királyi konyha udvarhölgye. Jang-Geum meglepődik, hogy csupa naplopó van az új helyen és ez elkeseríti. Azonban nem adja fel az álmait, szeretne visszakerülni a palotába. Sikerül egy olyan gyógynövényt termesztenie, amit már hosszú évek óta senkinek sem. Ezt mindenki el is ismeri és így visszamehet a palotába.

Korhatár: nincs, Műfaj: sorozat, Ország: Dél-koreai, Epizód: 7
Részletek »
00.30
Titkok és szerelmek
A történet egy vidéki kisvárosban kezdődik, ahol az érzelmek ugyanolyan tiszták, mint a friss levegő. Luciana, az árva lány az ifjú Juan de La Cruz gazdag családjánál szolgál. Juan egy szenvedélyes éjszakát tölt el a lánnyal, majd visszatér a papi szemináriumba, ahol pappá szentelik és lekiismeretes atya válik belőle. Amikor Luciana bevallja úrnőjének, hogy fia gyermekét hordja a szíve alatt, az asszony azonnal felmond neki és elküldi a háztól. A lány, bár majd beleszakad a szíve, kénytelen újszülött leánygyermekét örökbe adni, hogy aztán végleg elhagyja a várost. Eltelik 20 év, Lucianát sikeres üzletasszonyként látjuk viszont; férje, Andres, a neves színész oldalán.
Fidencio úgy érzi, hogy ütött a bosszú órája. Ana Joaquina-t az ágyához kötözi, lelocsolja benzinnel, és felgyújtja. Andres és Victor Manuel a prágai Vencel téren sétálnak, amikor felbukkan Tamara. Cristina képtelen megbocsátani az anyjának.

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Mexikói, Epizód: 146
Részletek »
01.30
Fatmagül
Az elbűvölő Fatmagül egy csendes, török faluban éli átlagos életét. Bátyja és nagynénje tejüzemet működtet, vőlegénye, Mustafa pedig halászként dolgozik. Az álomvilágból egy felfoghatatlan esemény rántja őt vissza a valóságba. Három fiatal férfi, Selim, Vural és Erdoğan megerőszakolja a lányt. Selim a híres Yaşaran-család sarja, aki éppen eljegyzési partit tart azon az estén. A szörnyű tettnek hamar híre megy, így a gazdag család kénytelen mielőbb megoldást találni, és rágalomnak beállítani az erőszakot a menyasszony, Meltem családja előtt is. A felfordulás közepette a negyedik barát viszi el a balhét. Bár Kerim nem tett semmit azon a bizonyos estén, Yaşaranék meggyőzik őt, hogy az az egyetlen megoldás, ha magára vállalja a tettet és feleségül veszi Fatmagült. Miután a lány családját pénzzel hallgattatják el, házasságra kényszerítik a két fiatalt. Ekkor az ifjú pár a nyüzsgő Isztambulba menekül a kegyetlen falubéli pletykák elől, egy új élet reményében...
Resat nagyon rosszul viseli a bezártságot, ráadásul cellatársa sem hajlandó vele beszélni. Münir kideríti, hogy Erdogan üzent Hilmiyenek.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Török, Epizód: 146
Részletek »
02.35
Az éjszaka királynője
Kartal kiskorában elveszítette az édesapját, így Aziz volt az, aki örökbe fogadta az árvát. Aziz egykori segítője és jobb keze, Osman egykor különös okok miatt világgá menekült. Kartalból üzletember válik, akire nevelőapja nagyon büszke, azonban mindezért féltestvére, Mert nagyon féltékeny rá. A férfi egy kis francia városba utazik üzletkötés miatt, ahol megismerkedik Selinnel, Osman lányával...
Az olaszorszgági utat Kartal lemondja azért, mert úgy döntött, hogy visszamegy Aziz cégéhez dolgozni. Selin testvére nem szeretné ha nővére boldogtalan lenne, ezért színt akar vallani Kartalnak. Oktaj találkozóra hívja Hümat, ahol elmondja a nőnek, hogy a nevét tisztára mosta a rendőrségnél, de a papírok a hotel szobába vannak, amikért a nőnek el kell mennie vele.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Török, Epizód: 22
Részletek »
03.30
Tiltott szerelem
Elátkozott frigy, ármány, intrika és persze szerelem az új török sorozatban! A Tiltott szerelem című telenovella sztorija egy romantikus török regényen alapul és napjaink Törökországában játszódik. A történet egy gazdag, ám özvegyen maradt férfi, Adnan életéről szól, aki isztambuli rezidenciáján él két gyermekével és egy nőcsábász rokonával, Behlüllel. A család élete azonban fenekestül felfordul, amikor Adnan megismerkedik a nála jóval fiatalabb, bájos Bihterrel. A férfi azonnal szerelemre lobban és nem sokkal az első randevú után megkéri a lány kezét. A fiatal lány pedig igent mond, mert így akar bosszút állni az anyján, aki régóta szemet vetett már Adnanra. Hiába is tiltakozik mindkét fél rokonsága, a pár minden lebeszélés ellenére egybekel. A rokonok a menyegző után is mindent megtesznek, hogy szétválasszák az ifjú párt, ebből aztán számos konfliktus, félreértés, ármány és intrika adódik…
Nihat részesedést kap a Ziyagil Holding részvényeiből, de ezt nem Adnan családjával ünnepli, mert nem akar Behlül közelében lenni, inkább felhívja az édesapját, Hilmit. Ezel közben akkora botrányt kavar azzal, hogy a sajtóban meggyanúsítja Nihalt és Behlült, hogy a férfinak el kell hagynia az országot, amíg a kedélyek le nem csillapodnak...

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Török, Epizód: 82
Részletek »
04.15
Vad Angyal
Milagros árvaházban nevelkedett, de betöltötte a tizennyolcadik életévét és távoznia kell. Egy éjszaka a barátnőjével táncolni mennek, ahol megismerkednek Ivoval, aki felfigyel a lányra. Ivo apja, Federico rossz viszonyban van a feleségével és az édesanyjával, Angelicával is, aki tizennyolc éve igyekszik megtalálni az unokáját, Rosariot. Rosario nyakában egy medál lógott, rajta a Magányosok védőszentje. Milagros közben megmutatja a medált a barátnőjének, Gloriának...
A szerelmes szívének nem tud parancsolni Milagros, amikor Ivót a nappaliban találja, amíg alszik. Federico és Luisa próbálják menteni a menthetőt, de két különböző helyzetet teremt a két szülő.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Argentin, Epizód: 160
Részletek »
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS