Időjárás-
előrejelzés
2020. április 6. hétfő
Vilmos, Bíborka
Műsorújság

hétfő
ÁPR
06
kedd
ÁPR
07
szerda
ÁPR
08
csütörtök
ÁPR
09
péntek
ÁPR
10
szombat
ÁPR
11
vasárnap
ÁPR
12
hétfő
ÁPR
13
kedd
ÁPR
14
szerda
ÁPR
15
csütörtök
ÁPR
16
péntek
ÁPR
17
szombat
ÁPR
18
vasárnap
ÁPR
19
05.10
A királyi ház titkai
Dong-i, az alacsony sorban élő bonc-segéd okos és bátor kislánya, egy holttestet talál a folyóparton. Kiderül, hogy egyidejűleg több magas rangú tisztségviselőt is meggyilkoltak. Az igazságos csendőrfőnök elégedetlen a nyomozás menetével, ezért Dong-i apjához fordul segítségért. A nyomok szerinte a Penge Szövetséghez vezetnek, amely szökött szolgálókat menekít biztonságos helyre. Dong-i és az apja azonban rádöbbentik, hogy mekkorát tévedett. A magas rangú összeesküvők a boncmester életére törnek, és a kislányt elrabolják. Dong-i védelmében ekkor összehívják a Penge Szövetség tagjait.
Dong-i a királyi rezidencián lassan visszanyeri erejét. Hollétét szigorúan titokban tartják, hogy a kellő időpontban leleplezzék a bűnösöket. Dzsang Hi-dzsét letartóztatják, őt és társait vallatni kezdik. Ok-dzsong és a Déli Frakció kétségbeesett tervet sző Dong-i eltüntetésére, és a bizonyítékot szeretnék hiteltelenné tenni. A gyilkossági kísérlet kudarcba fullad. A Déli Frakció nyomást gyakorol a királyra: adja ki nekik és a Büntető Törvényszéknek Dong-it. A király teljesíti a kérésüket, de az uraknak kellemetlen meglepetésben van részük.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Koreai, Epizód: 30
Részletek »
06.20
Te szent ég!
Ha kalandfilm hősnője volna, azt is mondhatnánk Lotte nővérről, hogy rettenthetetlen, legyőzhetetlen. De ő csak egy bajor kisváros, Kaltenthal kolostorának apácája, aki azt az érzést kelti bennünk, hogy talán még hegyeket elmozdítani sem nagy ördöngösség. Afrikai karitatív tevékenysége után érkezik a kaltenthali kolostorba, ahol mindösszesen egy főnővér, két apáca és két novícius lakozik. Lotte nővér érkezése mindent felkavar - nem elég, hogy egy épp szülni készülő kismamát visz magával a kolostorba, és a polgármester családi viszályaiba is beleavatkozik, azt is elhatározza, hogy harcolni fog a lebontásra ítélt öreg épületért.
A szuperhős,
Wöller úr volt felesége teljesen átvette az irányítást a polgármester élete felett. Hanna nővér egy leukémiás gyermeknek próbál segíteni. A Tisztelendő Anya a múltjával vívódik.

Korhatár: nincs, Műfaj: vígjáték-sorozat, Ország: Német, Évad: 15, Rész: 11, Epizód: 193
Részletek »
07.25
Marimar
Marimar, a szegénysorban élő fiatal lány lopásra kényszerül, de rajtakapják. A birtok ura, Sergio viszont elnézi a bűntettet, mert megsajnálja a lányt. Megismerkedésükkor Marimar komoly hatással lesz Sergióra.
Sergio úgy hiszi, Marimar boldogtalan mellette, ezért úgy intézi, hogy Chuy minél többet legyen a lánnyal, hátha egymásba szeretnek.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Mexikói, Epizód: 15
Részletek »
08.25
Seherezádé
A történet középpontjában Sehrazat áll, a tehetséges fiatal mérnöknő, aki egy jó nevű építőipari vállalatnál dolgozik. Van egy ötéves kisfia, akinél leukémiát diagnosztizáltak, s az élete megmentéséhez egy sürgős és nagyon drága műtétre lenne szükség. Sehrazat persze reménytelenül kutatja a lehetőségeket, hogy hogyan tudná előteremteni a csontvelő-átültetéshez szükséges tetemes összeget, az idő pedig egyre sürgeti: a fia élete veszélyben van. Egyetlen megoldásként pedig főnöke, Onur ajánlata kínálkozik. A férfi ugyanis felajánlja, hogy állja a műtét összegét, cserébe azonban azt kéri Sehrazattól, hogy titokban töltsön vele egy éjszakát… Vajon meddig maradhat titokban a rosszakarók előtt a tisztességtelen ajánlat?
Füszun továbbra is zaklatott, és nem foglalkozik a kicsivel. Kaan elutasító Sehrezattal szemben, nem nyitja ki az ajándékot, s az apja képét is magával viszi a szobájába. Onur a szilveszteri buli videóját nézi, eközben Sehrezat is ugyanezt teszi. Onurt pedig bosszantja, ahogy a felvételen Kerem táncol Sehrezattal. Sehrezatnak lelkiismeret furdalása van, és komolyan elbeszélgetnek Mihribannal. A Bennu-Melek-Kerem közös vacsora alatt Melek hízeleg a húgának, Bennu viszont feszeng és hűvös. Amikor elbúcsúznak Keremtől Bennu rövid úton el akarja küldeni Meleket, de végül megesik rajta a szíve, és megengedi, hogy ott aludjon egy éjszakát...

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Török, Epizód: 20
Részletek »
09.25
Az idő sodrásában
Cemile odaadó feleség, aki mindenáron összetarja családját. Férje, Ali nagyon sokat van távol foglalkozása miatt, a férfi ugyanis tengerész. A házaspárnak négy gyermeke van: Osman, Berrin, Aylin és Mete. Ali egyik útján beleszeret egy fiatal nőbe, aki levélben közli vele, hogy nem tanácsos folytatniuk a viszonyukat. Hazatértekor Cemile érzi, hogy valami nincs rendben férjével. Véletlenül a levelet is megtalálja, azonban az angol nyelven íródott, így nem tudja meg a tartalmát.
Aylin és Murat találkoznak Soner jelenlétében. Amina ismét visszatér Törökországba, természetesen a lehető legrosszabb pillanatban. Cemile elmegy az interjúra, amit tudtán kívül Ali szervezett, de nem váltja be a hozzá fűzött reményeket…

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Török, Epizód: 50
Részletek »
10.25
María
Maria tizenöt éves korában árván marad, és egy lelkipásztor veszi gondjaiba, aki elintézi, hogy egy jótevője fogadja be a házába szolgálónak. Don Fernando gyámságot vállal Maria felett, és ezzel a lányra haragítja feleségét, Victoriát és az unokahúgát, Sorayát. A helyzet még jobban elmérgesedik, amikor Maria beleszeret Don Fernando fiába, Luis Fernandóba, aki Soraya érdeklődését is felkeltette.
Aldo elmondja Nanditónak, hogy Soraya csak azért kezdett ki vele, hogy így álljon bosszút a szülein, de leginkább Marián. Alicia és Esperanza, kijátszva Soraya éberségét, meglátogatják Nanditót. Alicia megesküszik, hogy mindaz, amit mondott a mostohaanyjáról, igaz. Nandito nem akar többé találkozni Sorayával, de a nő folyton zaklatja telefonon. Soraya egyik este részegen beállít a De La Vega-házba.

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Mexikói, Epizód: 65
Részletek »
11.25
Rózsák harca
Aurora Tavianit, akit Luca Monforte meggyilkolásával vádoltak, nyolc év után kiengedik a börtönből. Alessandro Monforte, Luca Monforte fia, és Aurora egykori szerelme nem hisz a lány ártatlanságában. Hazatérve Primalucéba Aurora rájön, hogy a Monforte család tönkretette a családját, ennek ellenére eltökéli, hogy újra felvirágoztatja a szőlőültetvényüket. Alessandro úgy dönt, hogy elüldözi a Taviani családot, hogy bosszút álljon az apja haláláért.
Alessandro kérdőre vonja Veronicát, a nő pedig mindent bevall neki. Laura és Matteo szakítottak, úgyhogy Laura visszament az anyjához dolgozni. Aurorát és Evat is üldözik és úgy vélik, hogy Edoardo nem ölte meg Aurorát. Menekülés közben egy golyó el is találja. Veronica és Lorenzo az anyjuk ellen fordulnak. Ruggero viszont elindul a titkos helyre Bettinával, ahol épp Aurora és Alessandro kutakodik. Aurora rátalál Rosa Gorira...

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Olasz, Epizód: 50
Részletek »
12.25
Feriha
A sorozat Feriha Yilmaz életét beszéli el, aki nem várt események hosszú sora után két világ között találja magát...Feriha szegény családból származó lány, aki egy luxusépület alagsorában, gondnokként és takarítóként dolgozó szülők gyermekeként mégis közel él a gazdagsághoz. Szigorú és aggódó édesapja, valamint gondoskodó édesanyja szerény körülmények között, de szeretetben neveli őt és két testvérét. Feriha egy jobb élet reményében egyetemre jelentkezik, azonban csak ösztöndíjasként van esélye diplomát szerezni...
Reggel mindenki szembesül vele, hogy Feriha eltűnt. A rendőrségen kiderül, hogy Cansu végignézte, ahogy Halil elrabolja Ferihát, de nem tett semmit, sőt később le is tagadta, hogy látott volna valamit. Levent segít beviszi Rizát a kórházba, amikor rosszul lesz. Hande végig azzal van elfoglalva, hogy se Koray, se Emir nem jött el a szilveszteri bulijába.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Török, Epizód: 109
Részletek »
13.25
A királyi ház titkai
Dong-i, az alacsony sorban élő bonc-segéd okos és bátor kislánya, egy holttestet talál a folyóparton. Kiderül, hogy egyidejűleg több magas rangú tisztségviselőt is meggyilkoltak. Az igazságos csendőrfőnök elégedetlen a nyomozás menetével, ezért Dong-i apjához fordul segítségért. A nyomok szerinte a Penge Szövetséghez vezetnek, amely szökött szolgálókat menekít biztonságos helyre. Dong-i és az apja azonban rádöbbentik, hogy mekkorát tévedett. A magas rangú összeesküvők a boncmester életére törnek, és a kislányt elrabolják. Dong-i védelmében ekkor összehívják a Penge Szövetség tagjait.
Dong-it a király a Déli Frakció tiltakozása ellenére a királyi külön lakosztállyal ajándékozza meg a palotában. A szemérmes Szuk-dzsong csak bizalmas emberei tanácsára meri megkörnyékezni a lányt, aki fél, hogy kiderül: apja a Penge Szövetség vezetője volt. A király két gyűrűt is ajándékoz a félénk lánynak, aki elmenekül a lakosztályából, és a keresésére indult Szuk-dzsong egy hegyi sziklánál találja meg könnyek között.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Koreai, Epizód: 31
Részletek »
14.50
Édes dundi Valentina
Valentina, a szegény kövér kislány, aki intézetben nőtt fel, diplomaosztás előtt áll. Édesanyja, aki kigyógyult alkoholizmusából, sikeres énekesnő lett, ám épp a lánya diplomaosztása után végzetes baleset éri.
Pandora és Samuel eljegyzik egymást. Olimpia megpróbálja tönkretenni Tza Tza esküvőjét. Mateo bevallja Munyekának, hogy szerelmes belé. Román rablást szervez. Beatriz utánozza a Dundikát, de Orestes majdnem leleplezi.

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Spanyol, Epizód: 154
Részletek »
15.55
Victoria, a rabszolgák megmentője
1821-ben, Kolumbia Magdalena tartományában a legvirágzóbb birtok Domingo Quinteróé, aki híve a rabszolgák felszabadításának. Ezzel szemben Nicolás Parreno a rabszolga-kereskedelemből akar meggazdagodni. Amikor pedig a legújabb szállítmányát nem kapja meg, mert Quintero figyelmezteti a hatóságokat, véres bosszút esküszik...
Nicolás elintézi, hogy Jaimét óvadékkal kiengedjék apja temetésére. Szökése után a bíró felfüggeszti az eljárást. Angela összegyújti a pénzt, hogy Miguel megválthassa magát, de Nicolás megtagadja, hogy szabadon engedje. Nicolás bevallja, hogy Miguel a fia.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Kolumbiai, Epizód: 30
Részletek »
16.55
Marimar
Marimar, a szegénysorban élő fiatal lány lopásra kényszerül, de rajtakapják. A birtok ura, Sergio viszont elnézi a bűntettet, mert megsajnálja a lányt. Megismerkedésükkor Marimar komoly hatással lesz Sergióra.
Marimar ismét visszatér a birtokra, felborítva ezzel a ház életét. Angelica és Renato megrágalmazza a lányt, ezért Marimar öngyilkos akar lenni.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Mexikói, Epizód: 16
Részletek »
17.55
Vadmacska
Rosaura Rios egy szép és kedves fiatal nő, aki elveszítette az édesanyját és részeges apjával él az Arismendi birtok mellett. Nincs más választása, mint éjjel-nappal dolgozni, hogy eltartsa családját. Luis Mario Arismendi egy művelt fiatal férfi, a családi vagyon örököse, aki elveszíti a feleségét egy nagyon különös balesetben a tengernél. A nő soha nem került elő és emiatt a férfi elég sokáig egy érzelmi poklot él át. Luis Mario úgy dönt, hogy visszatér New Yorkból hogy átvegye a családi üzletet – a birtokot -, ami nincs jó anyagi helyzetben. A repülő amin utazik, balesetet szenved nagyon közel a birtokhoz.
Patricio képtelen feldolgozni azt, hogy valószínűleg Mercedes az édesanyja. Rosaura aggódva virraszt a kórházban. Panchita megpróbálja összehozni Jimenát és Ivant. Eduarda elhallgattatja Caridadot.

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Venezuelai-amerikai, Epizód: 200
Részletek »
19.00
Seherezádé
A történet középpontjában Sehrazat áll, a tehetséges fiatal mérnöknő, aki egy jó nevű építőipari vállalatnál dolgozik. Van egy ötéves kisfia, akinél leukémiát diagnosztizáltak, s az élete megmentéséhez egy sürgős és nagyon drága műtétre lenne szükség. Sehrazat persze reménytelenül kutatja a lehetőségeket, hogy hogyan tudná előteremteni a csontvelő-átültetéshez szükséges tetemes összeget, az idő pedig egyre sürgeti: a fia élete veszélyben van. Egyetlen megoldásként pedig főnöke, Onur ajánlata kínálkozik. A férfi ugyanis felajánlja, hogy állja a műtét összegét, cserébe azonban azt kéri Sehrazattól, hogy titokban töltsön vele egy éjszakát… Vajon meddig maradhat titokban a rosszakarók előtt a tisztességtelen ajánlat?
Melek elmondja, hogy kiutasították Angliából, mert a barátjánál kábítószert találtak, és őt is letartóztatták. Ali Kemal kocsit vesz Ganinak. Keremnek feltűnik, hogy Onur nagyon rosszkedvű, ezért rákérdez. Sehrezat szeretne egy kicsit törleszteni a Bennutól kapott kölcsönből, de Bennu nem fogadja el. Kerem és Sehrezat elindulnak egy megbeszélésre, de beragadnak a liftbe. Amíg pedig a kiszabadulásra várnak, kellemesen elbeszélgetnek. Peride meglepi Onurt a lakásán, és kettesben akar a fiával vacsorázni...

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Török, Epizód: 21
Részletek »
20.00
Az idő sodrásában
Cemile odaadó feleség, aki mindenáron összetarja családját. Férje, Ali nagyon sokat van távol foglalkozása miatt, a férfi ugyanis tengerész. A házaspárnak négy gyermeke van: Osman, Berrin, Aylin és Mete. Ali egyik útján beleszeret egy fiatal nőbe, aki levélben közli vele, hogy nem tanácsos folytatniuk a viszonyukat. Hazatértekor Cemile érzi, hogy valami nincs rendben férjével. Véletlenül a levelet is megtalálja, azonban az angol nyelven íródott, így nem tudja meg a tartalmát.
Inci tanárnő egykori vőlegénye ismét közeledik hozzá. A halász személyazonosságára végre fény derül. Ali ismét felbolygatja a kedélyeket, Aylint pedig komoly bejelentésre kényszeríti. Ekber egyszer csak betoppan Aliékhoz...

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Török, Epizód: 51
Részletek »
21.00
Rózsák harca
Aurora Tavianit, akit Luca Monforte meggyilkolásával vádoltak, nyolc év után kiengedik a börtönből. Alessandro Monforte, Luca Monforte fia, és Aurora egykori szerelme nem hisz a lány ártatlanságában. Hazatérve Primalucéba Aurora rájön, hogy a Monforte család tönkretette a családját, ennek ellenére eltökéli, hogy újra felvirágoztatja a szőlőültetvényüket. Alessandro úgy dönt, hogy elüldözi a Taviani családot, hogy bosszút álljon az apja haláláért.
Kiderül, hogy Rosa Gori tényleg Aurora édesanyja, az apja pedig Ruggero. Bettina és Lorenzo meghalnak a tűzben, Veronica megmenti Alessandrot. Violát is megtalálják, aki kiderül, hogy Ruggero örökbe fogadott lánya. Veronica elmondja a rendőrségen, hogy az anyja a felelős a gyilkosságokért.

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Olasz, Epizód: 51
Részletek »
22.05
María
Maria tizenöt éves korában árván marad, és egy lelkipásztor veszi gondjaiba, aki elintézi, hogy egy jótevője fogadja be a házába szolgálónak. Don Fernando gyámságot vállal Maria felett, és ezzel a lányra haragítja feleségét, Victoriát és az unokahúgát, Sorayát. A helyzet még jobban elmérgesedik, amikor Maria beleszeret Don Fernando fiába, Luis Fernandóba, aki Soraya érdeklődését is felkeltette.
A részeg Soraya fojtogatni kezdi Mariát, és folyamatosan üvöltözik Nandito után. Mivel nem tudja elérni telefonon sem, felhívja az iskolában, és könyörög neki, hogy látogassa meg. Nandito elmegy hozzá, és közli vele, hogy köztük mindennek vége. Soraya képtelen belenyugodni. Ricardo Mejia zsarolja Sorayát. A nő megelégeli, és elhatározza, hogy végez vele. Felkeresi a rendelőjében, és lelövi.

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Mexikói, Epizód: 66
Részletek »
23.00
A királyi ház titkai
Dong-i, az alacsony sorban élő bonc-segéd okos és bátor kislánya, egy holttestet talál a folyóparton. Kiderül, hogy egyidejűleg több magas rangú tisztségviselőt is meggyilkoltak. Az igazságos csendőrfőnök elégedetlen a nyomozás menetével, ezért Dong-i apjához fordul segítségért. A nyomok szerinte a Penge Szövetséghez vezetnek, amely szökött szolgálókat menekít biztonságos helyre. Dong-i és az apja azonban rádöbbentik, hogy mekkorát tévedett. A magas rangú összeesküvők a boncmester életére törnek, és a kislányt elrabolják. Dong-i védelmében ekkor összehívják a Penge Szövetség tagjait.
Dong-it a király a Déli Frakció tiltakozása ellenére a királyi külön lakosztállyal ajándékozza meg a palotában. A szemérmes Szuk-dzsong csak bizalmas emberei tanácsára meri megkörnyékezni a lányt, aki fél, hogy kiderül: apja a Penge Szövetség vezetője volt. A király két gyűrűt is ajándékoz a félénk lánynak, aki elmenekül a lakosztályából, és a keresésére indult Szuk-dzsong egy hegyi sziklánál találja meg könnyek között.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Koreai, Epizód: 31
Részletek »
00.25
A betolakodó
A Junquera és Roldan család hosszú évek óta ellentétben áll egymással. Virginia, a gyönyörű nevelőnő kivételes helyet foglal el a Junquera házban. Rodrigo, a család feje megtudja, hogy halálos beteg, ezért megkéri Virginiat, hogy legyen a felesége. Így akarja megmenteni a családját a pénzügyi összeomlástól. Gyermekei azonban ki nem állhatják a lányt.
Vanessa Eduardo del Bosque felesége lesz. Carlos Albertot megoperálják, a műtét jól sikerül. Vanessa felhívja Carlos Alberto-t telefonon, hogy az állapota felől érdeklődjön. Az asszony nem enged semmit Eduardo-nak a nászéjszakán. Elena asszony Norma-hoz költözik. Violeta el akarja vinni Virginiat Norma asszonyhoz, ami miatt összeveszik Sagrarioval.

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Mexikói, Epizód: 131
Részletek »
01.25
Sebzett szív
Míg Cevdet a Balkáni fronton harcol, Azize és három gyermekük Szalonikiben várja haza a harcoló őrnagyot. A győztes csata után a férfi hazatér családjához, azonban új híreket kap: a háború még nem ért véget, ismét elhagyni kényszerül szeretett otthonát. A Szalonikiben maradt család is készül a görög támadásra, eközben Ali Kemal megtudja, hogy ő vérszerint nem Azize és Cevdet gyermeke.
A tűz után Vasili parancsnok családja befogdja Cevdet ezredes családját, de az együttélés nehézkesen megy, Yldiz az egyetlen, aki ezt élvezi. Cevdet a bálon megismerkedik Eftalya-val, akinek neve ismerősen cseng számára. Hilal vitába keveredik Vasili görög parancsnokkal.

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Török, Epizód: 12
Részletek »
02.15
Piszkos pénz, tiszta szerelem
Ömer Demir élete a lehető legjobban alakul, kitüntetik a munkahelyén és az eljegyzésére készül. Elif Denizer, sikeres üzletasszony, aki Rómában éli mindennapjait. Születésnapja alkalmából hazautazik a családjához. Mindkét fél élete egyszerre dől össze, amikor egy végzetes estén a lány apját és a férfi menyasszonyát együtt találják...
Elif már készülődik az esküvőjére, miközben Ömert kétségek gyötrik, amiért még nem mondta el Elifnek az igazat. Megjelenik Ipek és azt állítja Elifnek, hogy Ömer Yagiz apja. Ömer és Elif a tengerparton botlanak egymásba és Ömer szakít a lánnyal. Tayyar magához tér. Ömer elmondja az édesanyjának, hogy Hüseyin a gyilkos, amitől a nő rosszul lesz és összeesik.

Korhatár: nincs, Műfaj: sorozat, Ország: Török, Epizód: 116
Részletek »
03.00
Szerelmem, Ramón
Fabiola szülei egy repülőgép-balesetben meghalnak, így ő és a kishúga, Andrea árván maradnak. Szüleik vagyonát egyenlően öröklik, azonban a végakarat felolvasásakor a család igencsak meglepődik, amikor megtudják, hogy az elhunytaknak nem kevesebb, mint egymillió dolláros életbiztosításuk volt. A még nagyobb meglepetés pedig akkor következik, amikor kiderül, hogy ennek a pénznek ki a jogos örököse...
Margarita csalódik Antonioban, ezért szakít a férfival és bánatában felkeresi Porfiriot. Roxana elmegy barátnőjéhez, aki bemutatta őt Danielnek, hátha rajta keresztül a gazember nyomára bukkanhat. Ramón azt fontolgatja, hogy elköltözik a fővárosból, mert nehéz munkát találnia. Andrea átköltözik Francisco lakására, hogy Fabiola mellett lehessen, azzal az ürüggyel, hogy összeveszett Jorgeval. Sofía elbocsátja Benitot, Adalgisa azonban segít neki új állást találni. Ramón megtudja, hogy Fabiola az ő gyermekét várja, és biztosítja szerelmét, hogy mindenben számíthat rá.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Mexikói, Epizód: 94
Részletek »
03.45
Riválisok
Nincs boldogabb ember Mexikóvárosban Valentina Villalbánál: okos, szép, sikeres és gazdag. Ráadásul esküvőre készül a sármos Alonso Penal Verttel. Látszólag mindenki örül Valentina sikerének, ám hamar kiderül, hogy a boldogság csak törékeny máz - mivel féltestvére, a képmutató Ivana féltékenységében elhatározza, hogy tönkreteszi Valentina életét. Még az esküvő előtt megpróbálja elcsábítani Alonsót.
José Miguel és Alonso várakoznak Valentinara, közben azon vitatkoznak, hogy milyen a kapcsolatuk vele. Rosendot letartoztatják az állatok megmérgezése miatt és alkut akar kötni José Miguellel. Közben Alonso mindvégig Valentina mellet van és támogatja őt.

Korhatár: nincs, Műfaj: sorozat, Ország: Mexikói, Epizód: 118
Részletek »
04.30
María
Maria tizenöt éves korában árván marad, és egy lelkipásztor veszi gondjaiba, aki elintézi, hogy egy jótevője fogadja be a házába szolgálónak. Don Fernando gyámságot vállal Maria felett, és ezzel a lányra haragítja feleségét, Victoriát és az unokahúgát, Sorayát. A helyzet még jobban elmérgesedik, amikor Maria beleszeret Don Fernando fiába, Luis Fernandóba, aki Soraya érdeklődését is felkeltette.
A részeg Soraya fojtogatni kezdi Mariát, és folyamatosan üvöltözik Nandito után. Mivel nem tudja elérni telefonon sem, felhívja az iskolában, és könyörög neki, hogy látogassa meg. Nandito elmegy hozzá, és közli vele, hogy köztük mindennek vége. Soraya képtelen belenyugodni. Ricardo Mejia zsarolja Sorayát. A nő megelégeli, és elhatározza, hogy végez vele. Felkeresi a rendelőjében, és lelövi.

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Mexikói, Epizód: 66
Részletek »
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS