Időjárás-
előrejelzés
2020. október 27. kedd
Szabina
Műsorújság

kedd
OKT
27
szerda
OKT
28
csütörtök
OKT
29
péntek
OKT
30
szombat
OKT
31
vasárnap
NOV
01
hétfő
NOV
02
kedd
NOV
03
szerda
NOV
04
csütörtök
NOV
05
péntek
NOV
06
szombat
NOV
07
vasárnap
NOV
08
05.00
A palota ékköve
Yun királynőt királyi parancsra méreg általi halálra ítélik. Az ítéletet végrehajtó katonák egyike, Seo Cheon-soo hazafelé indul, ám az úton baleset éri. Egy titokzatos öreg remete siet segítségére, aki különös jóslattal ajándékozza meg: sorsát három nő fogja meghatározni. Az elsőnek a halálát okozza, a másodikat megmenti, de miatta vész el, a harmadik pedig a vesztét okozza, de ezáltal sokakat megment. A katona sokat töpreng a jóslaton, míg egy napon egy haldokló nőt talál a patak mentén. Kiderül, hogy a gyönyörű lány a palota egyik udvarhölgye, akit megmérgeztek. Cheon-Soo azonban épp időben érkezik.
Jang-Geum-öt végül felmentik a vádak alól, hiszen azért mentette meg az ellenség életét, hogy a saját népe ne haljon meg. A tárgyalásra a palotába kellett mennie és ott megkéri Min Jeong-ho-t, hogy ne menjen vissza vele a szigetre a karrierje érdekében.A hazafelé úton Han asszony sírjánál egy kisfiúval találkoznak, akit Jang-Geum meggyógyít. Elmegy az ápolónővizsgára, ahol sikeresen teljesít és innentől kezdve a palotában tanulhatja ki ezt a szakmát.

Korhatár: nincs, Műfaj: sorozat, Ország: Dél-koreai, Epizód: 32
Részletek »
06.15
Állatklinika
Dr. Quirin Engel, néha furcsa humorú, de hatalmas szívű állatorvos, aki elkötelezett a szakmája iránt. Mindene az állatok gyógyítása, s emellett egyedül neveli két gyermekét.
Ellenséges átvétel,
Naujoks elbocsájtja fatelepéről Berlinger-t. Majd Naujoks ellen egy merényletet kísérelnek meg, ezért mindenki rögtön Berlingerre gyanakszik. Azonban a látszat néha csal.

Korhatár: nincs, Műfaj: családi filmsorozat, Ország: Német, Évad: 3, Rész: 12, Epizód: 40
Részletek »
07.15
Everwood
Dr. Andrew Brown világhírű idegsebész amúgy is nehézkesen működő magánélete egy szempillantás alatt megváltozik, amikor a felesége egy végzetes estén egy autóbalesetben az életét veszti. Hogy új életet kezdjen, a gyermekeivel, a 15 éves Ephram-mal és a 9 éves Deliaval a Colorado állambeli csendes kisvárosba, Everwood-ba költözik, ahol megnyitja magánrendelőjét. Everwood-nak azonban van már egy Dr. Abbott nevű orvosa, aki nem nézi jó szemmel, hogy Andy el akarja venni a pácienseit. Ám Ephram első látásra beleszeret Dr. Abbott lányába, Amy-be és a két család közötti bonyodalmak ezennel kezdetüket veszik…
Családi kötelékek,
Az Abbott családban tovább romlik a helyzet. Edna ugyanis rádöbben, hogy egy tinédzser lányt nevelni mégsem olyan könnyű. Delia és Ephram megpróbálnak dűlőre jutni, hogy apjuk randevúzni szeretne Linda Abbott-tel.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Amerikai, Epizód: 34
Részletek »
08.15
Váratlan utazás
Amikor Blair Stanley, montreali iparost sikkasztással vádolják, 10 éves Sara lányát Avonlea kisvárosába küldi, Edward herceg szigetére. A lány két nagynénjével, Hettyvel és Olivia King-el él tovább.
Az utazás elkezdődik

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Kanadai, Epizód: 1
Részletek »
09.20
Az idő sodrásában
Cemile odaadó feleség, aki mindenáron összetarja családját. Férje, Ali nagyon sokat van távol foglalkozása miatt, a férfi ugyanis tengerész. A házaspárnak négy gyermeke van: Osman, Berrin, Aylin és Mete. Ali egyik útján beleszeret egy fiatal nőbe, aki levélben közli vele, hogy nem tanácsos folytatniuk a viszonyukat. Hazatértekor Cemile érzi, hogy valami nincs rendben férjével. Véletlenül a levelet is megtalálja, azonban az angol nyelven íródott, így nem tudja meg a tartalmát.
Ali megkapja a dossziét, ami felmentheti Cemile-t, cserébe Kenan visszakapja az édesanyját. Mete megkéri Nihal kezét. Cemile tárgyalására is sor kerül. Az ügyvédje, Nedim úr nagyon optimista a megszerzett dokumentumok miatt. Hakan édesapja meglátogatja őt a kórházban, és ezúttal sem hazudtolja meg önmagát…

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Török, Évad: 2, Rész: 95, Epizód: 189
Részletek »
10.20
Második esély
A szövevényes történet egy csodálatos völgyben játszódik. Az intrikák kereszttüzében talál egymásra a gyönyörű és öntudatos Valeria San Román és a neves könyvkiadó, Francisco Contreras. Valeriának, a San Román birtok örökösének komoly kihívásokkal kell szembenéznie. Apja, Chema semmitől sem riad vissza, hogy a hazugsággal és a felesége erőszakos halálával szerzett vagyonát egyedül élvezhesse. Valeria is veszélyt jelent rá, ezért újabb galád tervet eszel ki, melyből nem felejti ki Belindát, Valeria eltitkolt lányát sem. Időközben Francisco is hazatér a szomszédos farmra, amikor megtudja, hogy apja összeházasodott a nála jóval fiatalabb Marciával. De elkésik, a nő öngyilkosságba hajszolja a meglett korú férfit, így Francisco az események hatására úgy dönt, hogy a völgyben marad, és megmenti a családi üzletet a teljes csődtől. Valeria és Francisco találkozásából mély szerelem szövődik, s úgy tűnik, minden útjukba álló kihívást leküzdenek. Egészen addig, míg fel nem bukkan a múltból Valeria nagy szerelme, Pablo.
Belinda hiába próbálkozik azzal, hogy Chema arra készül, hogy levágja az ujját meg a fülét, Valeriára nem hat a színjáték. Úgy dönt, hogy feljelentést tesz apja ellen a rendőrségen. Vivi nagyon kiborul, mert úgy véli, don Chema bosszúból bántani fogja Andreát. Alejandro örül, hogy Ismaeltől visszavásárolhatja a birtokot. Don Chema Mexikóba utazik.

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Mexikói, Epizód: 111
Részletek »
11.25
Fiorella
A szegény sorból származó Fiorellát egy jómódú üzletember fogadja kegyeibe. A férfi halála után a fia továbbra is gondoskodik Fiorelláról. Ám a fiú, Andrés egy barátja mindent megtesz, hogy elválassza őket. Sorsukat Rebeca is megnehezíti, aki halálosan szerelmes Andrésba, Fiorellában pedig riválist lát. A fiatalok sorsa vajon összefonódik az ármánykodások ellenére is?
Christian és Fiorella egy parkban találkoznak. Andrés bevallja Diegónak, hogy már nem gyanakszik Barrios-ra. Karina elsírja Mariónak a bánatát, hogy Miller ügyet sem vet rá, és a lány ezért Fiorellát hibáztatja. Mario azt tanácsolja neki, hogy ne hagyja ott a kiadót. Andrés biztosan állítja Robertának, hogy Fiorella gyermekének nem ő az apja.

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Perui, Epizód: 109
Részletek »
12.25
Cennet
Cennet, aki árvaként nőtt fel, osztályelsőként végez az építészmérnöki karon. A diplomaosztója napján állásajánlatot kap csoporttársa, Melisa édesanyjától, amit rögvest el is fogad. Nagymamája és fogadott húga, Beste nagyon büszkék Cennetre, és már egy férfi is szemet vetett rá...
Selim és Cennet összekapnak a családjaik miatt. Arzu megpróbál megszökni Kayatól, aki egy elhagyatott házba viszi a nőt, ahonnan nincs menekvése. Selim kételkedik Melisában, ezért elmegy hozzá, és megtiltja neki, hogy Cennet közelébe menjen.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Török, Epizód: 74
Részletek »
13.25
A palota ékköve
Yun királynőt királyi parancsra méreg általi halálra ítélik. Az ítéletet végrehajtó katonák egyike, Seo Cheon-soo hazafelé indul, ám az úton baleset éri. Egy titokzatos öreg remete siet segítségére, aki különös jóslattal ajándékozza meg: sorsát három nő fogja meghatározni. Az elsőnek a halálát okozza, a másodikat megmenti, de miatta vész el, a harmadik pedig a vesztét okozza, de ezáltal sokakat megment. A katona sokat töpreng a jóslaton, míg egy napon egy haldokló nőt talál a patak mentén. Kiderül, hogy a gyönyörű lány a palota egyik udvarhölgye, akit megmérgeztek. Cheon-Soo azonban épp időben érkezik.
Jang-Geum megkezdi új tanulmányait, hogy orvos lehessen, azonban itt is nehéz beilleszkednie és már előítélettel fordulnak felé. Kiderült, hogy a kisfiú, akit megmentett, egy előkelő úr fia, ezért nem lett volna szabad kezelnie orvosi képesítés nélkül. Jang-Geum most is mindenkinél okosabbnak és tájékozottabbnak bizonyul, azonban meg kell küzdenie az elismerésért és az egyenlő bánásmódért.

Korhatár: nincs, Műfaj: sorozat, Ország: Dél-koreai, Epizód: 33
Részletek »
14.50
Titkok szállodája
Julio és a családja aggódik Cristina miatt, ugyanis immár egy hónapja nem jelentkezett. Julio útnak indul a Grand Hotelhez, hogy személyesen bizonyosodjon meg húga jóllétéről. Útja közben azonban megismerkedik egy gyönyörű nővel, Isabel Alarcónnal...
Belént mindenki sorsára hagyta. Sofia nem hajlandó elfogadni sajátjának Diego gyermekét. Ráadásul a nyugtatófüggősége egyre súlyosabb. Isabel próbál boldogságot színlelni, de nem könnyű úgy, hogy Julio mindenütt ott van.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Mexikói, Epizód: 35
Részletek »
15.55
Yago
Yago a dél-amerikai őserdőkben nőtt fel. Egy férfi, akit apjának hisz, tanította meg amindenre ami a túlélést biztosítják számára. Morena, a tanult perui lány, mindig rossz férfiakkal akadt össze. Hogy szerelmi bánatát kiheverje, elutazik barátnőjéhez, Laurához. A dzsungelben találkozik Yagóval és románc szövődik közöttük...
Fraga találkozni akar Renzóval, de Renzónak sikerül elbújnia. Cabure elmondja Atilio atyának, hogy Morena fiának Yago az apja. Yago összeverekszik Chinóval. Renzo felbérel egy nőt Aldo mellé ápolónak.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Argentin, Epizód: 107
Részletek »
16.55
Titkok és szerelmek
A történet egy vidéki kisvárosban kezdődik, ahol az érzelmek ugyanolyan tiszták, mint a friss levegő. Luciana, az árva lány az ifjú Juan de La Cruz gazdag családjánál szolgál. Juan egy szenvedélyes éjszakát tölt el a lánnyal, majd visszatér a papi szemináriumba, ahol pappá szentelik és lekiismeretes atya válik belőle. Amikor Luciana bevallja úrnőjének, hogy fia gyermekét hordja a szíve alatt, az asszony azonnal felmond neki és elküldi a háztól. A lány, bár majd beleszakad a szíve, kénytelen újszülött leánygyermekét örökbe adni, hogy aztán végleg elhagyja a várost. Eltelik 20 év, Lucianát sikeres üzletasszonyként látjuk viszont; férje, Andres, a neves színész oldalán.
Tamara öngyilkossággal zsarolja Victor Manuelt, hogy maga mellett tarthassa. Trujillo felkeresi Ana Joaquinát, és közli, hogy egy ideig nála fog meghúzódni. Nicolas beállít Cristinához, és felajánlja a segítségét. A lány legnagyobb megdöbbenésére elárulja, hogy ő Victor Manuel apja. Lizbeth titokban elhagyja a szülői házat, és Artemióhoz költözik.

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Mexikói, Epizód: 81
Részletek »
17.55
Luz Maria
Luz María "Lucecita", az egyszerű és naiv vidéki kislány édesanyja társaságában a fővárosba utazik. Anyja, Rosa ugyanis nagyon súlyos betegségben szenved. A nagyvárosba azzal a reménnyel utazik anya és leánya, hogy ott esetleg Rosa gyógyulást találhat. Vendéglátójuk, Modesta, Rosa régi jó barátja, aki korábban szakácsként dolgozott a gazdag Mendoza család rezidenciáján.
Gustavo mindent megmagyaráz Lucecitának és arra kéri, hogy csak benne bízzon. Később magához hívatja Mirthát és alaposan elbeszélget vele. Miguel egyre jobban sürgetné Graciela és Angelina távozását.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Perui, Epizód: 74
Részletek »
19.00
Anya
A cserfes kislány, Melek nem a mindennapi gyerekek életét éli. Édesanyja egész este dolgozik, édesapját pedig korán elvesztette. Nevelőapja az egész családot terrorban tartja. Zeynep helyettesítő tanár pozíciót kénytelen betölteni, ekkor találkozik Melekkel...
Sule elmondja Alinak, hogy nem akarja visszavenni a lányát, mindössze látni szeretné. Duru meglátogatja kedvenc nővérét. Gönült egyelőre nem engedik haza, ugyanis orvosa komolyabb problémára gyanakszik. Cengiz előzetes letartóztatásban marad.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Török, Epizód: 15
Részletek »
20.00
Az idő sodrásában
Cemile odaadó feleség, aki mindenáron összetarja családját. Férje, Ali nagyon sokat van távol foglalkozása miatt, a férfi ugyanis tengerész. A házaspárnak négy gyermeke van: Osman, Berrin, Aylin és Mete. Ali egyik útján beleszeret egy fiatal nőbe, aki levélben közli vele, hogy nem tanácsos folytatniuk a viszonyukat. Hazatértekor Cemile érzi, hogy valami nincs rendben férjével. Véletlenül a levelet is megtalálja, azonban az angol nyelven íródott, így nem tudja meg a tartalmát.
Cemile visszatér a Karci vállalathoz, ahol szembesül vele, hogy Kenan kipakolta a cég széfjét. Carolin véletlenül megtudja, hogy Kenan hajója mikor és honnan indul. Ali összehívja a családját, ugyanis fontos megbeszélnivalója van...

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Török, Évad: 2, Rész: 96, Epizód: 190
Részletek »
21.00
Fiorella
A szegény sorból származó Fiorellát egy jómódú üzletember fogadja kegyeibe. A férfi halála után a fia továbbra is gondoskodik Fiorelláról. Ám a fiú, Andrés egy barátja mindent megtesz, hogy elválassza őket. Sorsukat Rebeca is megnehezíti, aki halálosan szerelmes Andrésba, Fiorellában pedig riválist lát. A fiatalok sorsa vajon összefonódik az ármánykodások ellenére is?
Fiorella beleesik Roberta csapdájába, és elismeri, hogy terhes, de nem árulja el, ki a gyerek apja. Caridad elszégyelli magát amiatt, hogy hazudott a fiának, és úgy dönt, hogy elmondja neki a teljes igazságot. Patricia meg akarja keresni a gyerekeit, de kiderül, hogy internátusba küldték őket.

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Perui, Epizód: 110
Részletek »
22.00
Második esély
A szövevényes történet egy csodálatos völgyben játszódik. Az intrikák kereszttüzében talál egymásra a gyönyörű és öntudatos Valeria San Román és a neves könyvkiadó, Francisco Contreras. Valeriának, a San Román birtok örökösének komoly kihívásokkal kell szembenéznie. Apja, Chema semmitől sem riad vissza, hogy a hazugsággal és a felesége erőszakos halálával szerzett vagyonát egyedül élvezhesse. Valeria is veszélyt jelent rá, ezért újabb galád tervet eszel ki, melyből nem felejti ki Belindát, Valeria eltitkolt lányát sem. Időközben Francisco is hazatér a szomszédos farmra, amikor megtudja, hogy apja összeházasodott a nála jóval fiatalabb Marciával. De elkésik, a nő öngyilkosságba hajszolja a meglett korú férfit, így Francisco az események hatására úgy dönt, hogy a völgyben marad, és megmenti a családi üzletet a teljes csődtől. Valeria és Francisco találkozásából mély szerelem szövődik, s úgy tűnik, minden útjukba álló kihívást leküzdenek. Egészen addig, míg fel nem bukkan a múltból Valeria nagy szerelme, Pablo.
A klinika postán küldi ki Pablónak az Andresen elvégzett DNS-teszt eredményét. Ismael a levél felbontásakor döbbenten látja, hogy Andres apja Pablo volt. Mauro bocsánatot kér Andrestől a korábbi viselkedése miatt, és megpróbál közelebb kerülni hozzá. Nana és Ismael elújságolják Valeriának a hírt, akit felvillanyoz annak esélye, hogy talán nem is Belinda a gyereke, hanem Andres.

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Mexikói, Epizód: 112
Részletek »
23.10
Madárka
Kislányként Feride gyerekes viselkedéséről volt híres. Sokan úgy gondolták, azért, mert korán elvesztette az édesanyját. Nagynénje neveli fel, a saját gyermekeivel együtt. Feride és unokabátyja, Kamran civódása gyerekkoruk óta kíséri kapcsolatukat. Nem tudják azonban, hogy a sors talán pont emiatt közös jövőt szánt nekik...
Kamran új esélyt remél Feride-től, a lány azonban szakít vele és elhagyja. Necmiye eldönti, hogy örökbe adja gyermekét. Kamran rájön, hogy Yusuf Feride miatt lopott pénzt.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Török, Epizód: 63
Részletek »
00.20
Állatklinika
Dr. Quirin Engel, néha furcsa humorú, de hatalmas szívű állatorvos, aki elkötelezett a szakmája iránt. Mindene az állatok gyógyítása, s emellett egyedül neveli két gyermekét.
Mérgezés,
A Karlshagen méneshez egy üzletember érkezik, két, állítólag nagyon értékes lóval. Ragaszkodik azonnali tetanusz oltáshoz is, ám miután Sonja beoltja őket, hirtelen rosszul lesznek. Quirin a fiatal doktornő segítségére siet.

Korhatár: nincs, Műfaj: családi filmsorozat, Ország: Német, Évad: 3, Rész: 13, Epizód: 41
Részletek »
01.20
Vad Angyal
Milagros árvaházban nevelkedett, de betöltötte a tizennyolcadik életévét és távoznia kell. Egy éjszaka a barátnőjével táncolni mennek, ahol megismerkednek Ivoval, aki felfigyel a lányra. Ivo apja, Federico rossz viszonyban van a feleségével és az édesanyjával, Angelicával is, aki tizennyolc éve igyekszik megtalálni az unokáját, Rosariot. Rosario nyakában egy medál lógott, rajta a Magányosok védőszentje. Milagros közben megmutatja a medált a barátnőjének, Gloriának...
Rocky és Victoria együtt vacsoráznak. Federico a bizottság tagjaival vacsorázik, ahol Ivo is megjelenik. Miután véget ért a vacsora a két férfi összeveszik és Federico elmondja az igazat a fiataloknak.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Argentin, Epizód: 87
Részletek »
02.20
Anya
A cserfes kislány, Melek nem a mindennapi gyerekek életét éli. Édesanyja egész este dolgozik, édesapját pedig korán elvesztette. Nevelőapja az egész családot terrorban tartja. Zeynep helyettesítő tanár pozíciót kénytelen betölteni, ekkor találkozik Melekkel...
Sule elmondja Alinak, hogy nem akarja visszavenni a lányát, mindössze látni szeretné. Duru meglátogatja kedvenc nővérét. Gönült egyelőre nem engedik haza, ugyanis orvosa komolyabb problémára gyanakszik. Cengiz előzetes letartóztatásban marad.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Török, Epizód: 15
Részletek »
03.30
Álmodj velem!
Pablo, a fiatal testőr lelkesedik a munkájáért, és meg akarja kérni szerelme, Cindy kezét. Maiat kényszer-szabadságra küldik a kórházban, ahol dolgozik. Pablo a munkájából kifolyólag, Maia pedig pihenésképpen elutazik a tengerpartra, ahol a két fiatal egy véletlen folytán megismerkedik egymással...
Tulia és Rafael megtudják, hogy Santi édesapja valójában Christian. Nestor fegyverrel támad Silvestre-re, a valódi célpont azonban Pablo. Dulakodás közben a pisztoly elsül.

Korhatár: nincs, Műfaj: romantikus filmsorozat, Ország: Mexikói, Epizód: 113
Részletek »
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS