Időjárás-
előrejelzés
2020. szeptember 26. szombat
Jusztina
Cikkek

A telenovellák szívtiprójával újít az Izaura TV

Egy országos premierrel és egy népszerű klasszikussal színesíti a novembert az Izaura TV. November 9-én 17:55-től rajtol a Tiszta szívvel (Amor real), amelyben a telenovellák ismert sármőrje, Fernando Colunga dobogtatja meg a női szíveket. Míg november 7-én 13.30-tól A korona hercege (Yi San) című dél-koreai sorozat egy 18. századi utazásra invitálja a rajongókat.

A Victoria, a rabszolgák megmentője záróepizódjához érkezett, azonban egy újabb országos premier veszi át a helyét az Izaura TV műsorán, amely bár korábbi darab, igazi ritkaságnak számít a telenovellák rajongóinak körében. A Televisa sikersorozata, a Tiszta szívvel (Amor real) számtalan díjat bezsebelt az évek során, ami nem meglepő, hiszen olyan nevek kaptak benne helyet, mint a jól ismert Fernando Colunga, Adela Noriega, Mauricio Islas, Helena Rojo, vagy éppen Ernesto Laguardia. Carla Estrada kosztümös sorozata a 19. században játszódik: az arisztokrata családban nevelkedett Matilde (Adela Noriega) szerelmes lesz egy nincstelen katonába Adolfo Solisba (Mauricio Islas), ezzel megszegve a társadalmi hierarchia szabályait. Matilde bízik édesapja ítélőképességében, ám édesanyja azon munkálkodik, hogy mindenáron megakadályozza a románcot, és a mesés vagyonnal rendelkező Manuel Fuentes Guerra(Fernando Colunga) karjaiba lökje lányát. A kérdés, hogy vajon a valódi érzelmek képesek-e utat törni az anyagi javak uralta világban.

A sorozatok szerelmeseit még távolabbi időkbe, 1762-be kalauzolja majd hétfőtől az Izaura TV. A korona hercege című sikersorozatban féktelen hatalmi harcok dúlnak Young-jo király udvarában. A belső viszálykodásnak a trónörökös koronaherceg is áldozatául esik, amely további izgalmas fordulatokat eredményez…

A korona hercege – november 7. 13.30
Tiszta szívvel – november 9. 17:55


2016. november 7. 11:19

Címkék:
a korona hercege sajtóközlemény sorozat


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS