Időjárás-
előrejelzés
2020. június 2. kedd
Kármen, Anita
Sajtóközlemény

Csajokkal és szilikonnal zárja az októbert az Izaura TV

Október 27-től minden idők egyik legkedveltebb kolumbiai-mexikói tévésorozata újabb részekkel debütál a hazai közönség előtt. A Csajok, szilikon - Nem ettől lesz Paradicsom című telenovella az Izaura TV kínálatát erősíti majd.

A sorozat eredetije 2006-ban indult Mellek nélkül nincs paradicsom címmel, melynek záróepizódja Kolumbiában már ekkor nézettségi rekordot döntött. A Gustavo Bolívar könyve alapján íródott minisorozat pár évvel később egy száz részes átdolgozás alapjául szolgált, amely Magyarországon Csajok, szilikon - Ez lesz a Paradicsom címen mutatkozott be. A sorozat a 2000-es években nagy port kavart a mélyen vallásos Kolumbiában, hiszen olyan témákat dolgozott fel, mint a kábítószer, a prostitúció vagy a plasztikai műtétek, amelyek tabunak számítottak. A történet azonban nem ér véget, hiszen hazánkban október 27-én, az Izaura TV műsorán debütál a széria folytatása, a Csajok, szilikon - Nem ettől lesz Paradicsom.

A történet egykor a kolumbiai Pereira város egyik lepusztult negyedében élő Catalina nevű lánnyal indult, aki a dílerek és bűnözők körében mellnagyobbítással szeretett volna közkedvelt prostituálttá válni, és minél több pénzt kicsalni. Bár sikerül pénzt és hatalmat szereznie, magánélete félresiklik. A folytatásban a drogbáró Marcial felesége helyett egy bérgyilkos Catalinaval végez. Catalina anyja, aki a lány volt barátjától terhes, a tragikus hír hallatán összeomlik, és elhatározza, hogy újszülött lányát - akit szintén Catalinanak nevez el - minden eszközzel próbálja távol tartani a szegény negyed veszélyes világától, sajnos sikertelenül…

11.jpg

Csajok, szilikon - Nem ettől lesz Paradicsom - október 27-től minden hétköznap, 16 órától az Izaura TV műsorán.


2017. október 27. 13:32

Címkék:
Csajok, szilikon - Nem ettől lesz Paradicsom sajtóközlemény sorozat


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS