Időjárás-
előrejelzés
2020. június 2. kedd
Kármen, Anita
Sajtóközlemény

Török premiersorozattal indítja az új évet az Izaura TV

Romantikából az új évben sem lesz hiány, hiszen az Izaura TV januárban is érzelmekkel, intrikával és drámával gazdagított kínálattal várja a sorozatok rabjait. Országos premierként debütál Az idő sodrásában című török újdonság, míg a Rózsák harca című sorozat Toszkánába kalauzolja majd a műfaj kedvelőit. Emellett olyan klasszikusok is garantálják a hétköznap esti kikapcsolódást, mint az Esmeralda vagy a csatornapremierként érkező retro kedvenc, a Maria.

Január 27-én 20 órától ismét egy országos tévépremierrel örvendezteti meg a romantika szerelmeseit az Izaura TV. Az idő sodrásában című török sikersorozat igaz történeten alapul, és feltűnik benne többek között a közönségkedvenc Erkan Petekkaya is, aki a Megtört szívek epizódjaiból már ismerős lehet a hazai rajongóknak is. Az Erkan megformálta Ali, és felesége, Cemile négygyermekes szülőkként élik mindennapjaikat, ám váratlan fordulatok bolygatják meg addigi életüket.

Time Goes By (355).JPG

Egy olasz dráma is színesíti majd a kínálatot, hiszen minden hétköznap 21 órától érkezik a Rózsák harca, amelyben Luca Monforte megölésének rejtélyes körülményei köré épül a történet. A gazdag borászbirtokon az irigylésre méltó látszat mögött összeesküvések és súlyos titkok lapulnak. Monforte fiának szerelmét, Aurora Tavianit gyanúsítják a gyilkossággal, a lány azonban elszántan küzd mindazok ellen, akik összeesküvést szőttek ellene és bebörtönözték. Kérdés, hogy a vagyonért és a szeretett nőért vívott harcból végül ki kerül ki győztesként.

0120071103_F1.jpg

Az Esmeraldat idén már 19:00-tól követhetik a nézők, de a mexikói sikersorozatok szívtiprójával, Fernando Colungaval 22:05-től is találkozhatnak a rajongók, hiszen visszatér egy újabb retro kedvenc, a Maria. A Thalía által megformált árva, Maria, akit Don Fernando vesz gyámság alá, ezzel újabb és újabb családi viszályokat szítva. Különösen azzal a fordulattal fokozódnak az ellentétek, amikor a fiatal szépség közelebb kerül mostohaapja fiához, Luis Fernandohoz.

Minden hétköznap:

19:00 Esmeralda
20:00 Az idő sodrásában
21:00 Rózsák harca
22:05 Maria


2020. január 24. 13:26

Címkék:
sajtóközlemény


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS