május 26.
Fülöp, Evelin

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
SÜSS FEL NAP!
A „Süss fel nap!” döntősei
A program szakmai kuratóriuma a számos beérkezett pályázat közül választotta ki azt a tíz legjobbat, amelyeket a TV2 az Aktívban és online felületein bemutat.

suss_fel_nap_billboard.jpgA „Süss fel nap!” program kuratóriuma kiválasztotta az idei év legjobb pályázatait. Az idei évben a mindennapok kis hőseit mutatja be a TV2, azokat a gyerekeket, akik fiatal koruk ellenére valami jelentőset tettek azért, hogy jobb legyen a világ. A 10 döntősre november 16-tól lehetett szavazni.

 A kétszeres CSR Best Practice díjas kezdeményezés idén olyan gyerekeket mutat be, akik az önkéntesség, a segítségnyújtás és a közösségi munka területén végzett tevékenységükkel példaként szolgálhatnak mindannyiunk számára. A program szakmai kuratóriuma a számos beérkezett pályázat közül választotta ki azt a tíz legjobbat, amelyeket a TV2 az Aktívban és online felületein bemutat.

A SZAVAZÁS LEZÁRULT - A PROGRAMRÓL ÉS A SZAVAZÁS MENETÉRŐL ITT OLVASHAT!

A “Süss fel nap!" döntősei:

Boronkay Richárd.jpgBoronkay Richárd, aki az Ebremény állatvédők önkéntese, nem csak a menhely körüli mindennapi teendőkben segít, hanem az újonc segítőknek is átadja a tudását


budavári_andor.jpgBudavári Andor, aki 9 éves kora ellenére, megmentette 3 éves kistestvérének életét azzal, hogy nagy mennyiségű csontvelőt adott neki.


Hegedűs Kristóf.jpgHegedűs Kristóf, aki a dunaújvárosi Jószolgálati Otthon közalapítványnál segédkezik több éve, amihez külön engedélyt kellett kérnie, hiszen nem töltötte még be a 10. évét, amikor segíteni jelentkezett.

Lehoczky Kíra.jpgLehoczky Kíra, aki a vadon élő madarak megsegítésére áldozza a szabadidejét. Részt vesz a terepi mentésben, az elsősegélynyújtásban, ápolásban, etetésben, takarításban.


Ónodi-Boglárka-és-Tabatabai.jpgÓnodi Boglárka és Tabatabai Nejad Flóra, akik a „Gyerekek a gyerekekért” elnevezésű, saját szervezésű jótékonysági koncerteket tartanak és év közbeni gyűjtésekkel is igyekeznek segíteni a rászoruló kortársaikon.

Pásztor-Tamás-és-a-Szilágyi.jpgPásztor Tamás és a Szilágyi Erzsébet Gyermekotthon lakói állami gondoskodásban élnek. Szabadidejükben saját kezűleg készítenek meglepetéseket tartósan kórházban élő, súlyosan beteg gyerekeknek, hogy szebbé tegyék a mindennapjaikat.

Polgár-Fanni.jpgPolgár Fanni, aki szenvedélyes állatvédő. Két éve minden nap a Kutyatár Egyesületet állatait gondozza, még a közös nyaralásokra is nélküle jár a családja, mert egy napot sem hagyna ki az önkéntes munkából.

Rottmayer-Zsófia-Anna.jpgRottmayer Zsófia, aki az önkéntesség nem csupán egy területét választotta ki magának, számos helyen segít. Olvasott fel verset idősek otthonában, ételt gyűjtött a rászorulóknak és egy bábcsapat tagja.

Szalontai Andrea.jpgSzalontai Andrea, aki a Mosolyvirág Nagycsaládosok Debreceni Egyesületénél önkénteskedik. A szervezet rendezvényein (gyermeknap, mikulás, adományosztás, vetélkedők, gyermektáborok) rendszeresen végez segítő munkát már kisgyermek kora óta.

Trexler-Erik.jpgTrexler Erik, aki nem mindennapi előadásokat tart a mozgássérültek mindennapjairól, annak érdekében, hogy az emberek elfogadják a mozgásukban korlátozott társaikat.


A tíz döntős pályázat egy-egy népszerű TV2-es arc közreműködésével kerül bemutatásra. A „Süss fel nap!” programban részt vesz Czippán Anett, Dudás Ádám, Fehérvári Gábor Alfréd, Joshi Bharat, Kárpáti Rebeka, Kulcsár Edina, Nagy Adri, Pachmann Péter, Váczi Gergő és Vitányi Judit.

Meghosszabbított szavazás! A nézők november 16-tól december 14-én 10:00 óráig a program Facebook oldalán, valamint a TV2 Live applikáción keresztül szavazással fejezhették ki szimpátiájukat egy adott tehetség mellett. A bemutatás után a program kuratóriuma rangsorol, amely a nézői szimpátiaszavazáson kialakított sorrenddel kerül összesítésre. Így alakul ki a végső sorrend, melynek első helyezettje a TV2 Csoport egy millió forintos támogatásában részesül.

2015. november 16. 10:25

Címkék: süss fel nap
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG